pondelok 22. septembra 2014

Prekvapivo dobrá Palletka


Pred pár týždňami som Vám písala, že som si farbila vlásky a nakoľko som s farbou viac ako spokojná rozhodla som sa napísať Vám o nej. Priznám sa, že čo sa týka farbenia vlasov zvyčajne si kupujem farby podľa balenia a k Palletke akosi nikdy nejdem. Lákajú ma skôr tie väčšie škatule s peknými modelkami a Palletky na spodných regáloch úplne ignorujem. Asi by tomu tak bolo aj naďalej, ak by som si asi pred pol rokom nekúpila v DM výpredajoch túto Palletku, ktorá ma zaujala najmä cenou. 
Jedno balenie stálo 0,95€, tak som zobrala rovno dve, nech mám fakt vlásky dobre nafarbené. Za 0,95€ nemá naozaj zmysel šetriť.


 Čo sa týka farieb, nemala som príliš na výber za tú cenu bol len odtieň 850 Mystický hnedočierny. Smutná som však nebola, nakoľko sama by som si lepšiu farbu nevybrala. Ako som už viackrát písala na jeseň si vždy dávam farbu tmavšiu ako je tá moja a táto sa mi zdala ideálna (a to som ani netušila ako dobre mi chytí). 
Balenie bolo úplne klasické- návod, činidlo, farba, rukavice a balzam na vlasy. 


Farba mojich vlasov predtým bola taká prapodivná. Povedala by som, že lieskovo-oriešková s miestami až červenkastými alebo medenými nádychmi. Netuším, ako som k nej došla, ale bol to výsledok vymývania henny, ktorú som mala na vlasoch ako poslednú. Hena bola síce super, s vlasmi mi naozaj pomohla, ale ten proces..Očividne nie som dostatočne trpezlivá, aby som ho ešte niekedy opakovala. Paletku máte na vlasoch pol hoďku a máte pokoj. Inak farbiť vlasy sa odporúča aspoň na dva dni neumyté a suché vlasy. 


A tu je výsledok- bum! Tmavohnedá ba až čierna farba. Ja som teda mega spokojná, vlasy sú krásne, lesklé, jednotné a hlavne iné!  Dve balenia bohate stačili, farby bolo veru dostatok. Farbu mám cca 3 týždne a zatiaľ je rovnako krásna, intenzívna. Ostáva mi dúfať, že taká bude čo najdlhšie a ak áno, bude to asi jedna z najlepších farieb, aké som doteraz mala. 

O a ozaj, jeden bonus navyše- farba počas farbenia veľmi pekne voňala, nebolo ju cítiť po žiadnom amoniaku ani jeho inej, rovnako smradľavej náhrade. Po každej farbe doteraz (či to bola Hena, alebo Loreal za 10€) mi vlasy potom celkom smrdeli a po tejto nič! Vlasy voňajú po použitom balzame!



Takže ja som nadšená, dve farby za necelé 4€, super výsledok - čo viac chcieť. Nabudúce do revíru Palletiek zalovím aj keď nebudú v akcii.

A čo Vy? Ktorú farbu odporúčate? Aké máte teraz vlasy?

15 komentárov:

  1. ty mas nadherne vlasy *.* a nova farba je fakt super, take sa mi pacia, vyzeraju prirodzene :)
    ja mam teraz kompletne blond a je to sice pekne ale fffffu starat sa o to je des :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) mne sa blond veľmi páči, ale mne veru nesekne :(

      Odstrániť
  2. mne pallete nevyhovuje :( normálne sa mi vždy vymývala, že mi šla tmavá voda a rovnao aj so syoss :) nemám asi šťastie na farby, preto mám teraz svoje len polku vlasov mám ombré a nemusím sa báť, že budem mať odrasty :D síce som zvyknútá na tmavé vlasy, až do čierna ako máš práve ty ( a vraj mi aj viac svedčia :D ), ale takto mám pokoj :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ombré je veru výhodné v tom, že kým ťa neprestane baviť máš pokoj :)

      Odstrániť
  3. Farba ti chytila krásne, je to veľmi pekný odtieň a teraz kukám aké máš krásne dlhé vlasy! Ale aj tie vlásky pred tým si mala pekné, akoby vyťahané od slnka. Ja mám (ešte stále :D) hnedé vlasy a používam stále farby od Loreal Preference, aj keď je pravda, že sa počas samotného procesu farbenia dusím... :D Čo už, lepšiu farbu som nenašla. Popravde Paletky som používala ako začiatočník, veľmi rýchlo sa vymývali a teraz sa im akosi vyhýbam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som zvedavá kedy zase zmeníš farbu a hlavne na akú :) ty si v tomto samé prekvapko :)

      Odstrániť
  4. Já jsem používala od Palette takovou tu barvu na 7 umytí nebo kolik, ale chytalo mi to vždycky strašně do tmava a pak trvalo než mi to vůbec odrostlo a vymylo se, takže za mě už Palette ne :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O tej som počula len som sa bála, že sa rýchlo vymyje tak som rovno skúsila farbu :)

      Odstrániť
  5. Na Palette počujem rôzne názory,možno že to závisí od odtieňu? :D Neviem..Inak vlasy máš fakt také zjednotené :) Ja ich mám ostrihané do V a dlhú dobu neboli zjednotené a boli zvláštne,teraz stačí opláchnuť vodou a mám ich pekne do véčka :) ale aj tak si ich zničím a pôjdem na blond *-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja práve na Palette dokopy nikde nič nepočujem, lebo ju už podľa mňa nikto nepoužíva :D ako prišli tie farby s krajšími obalmi Palette chytilo strašnú a ťažkú konkurenciu :)

      Odstrániť
  6. Barva ti skvěle sedla, moc ti sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Chystám sa na tie tampóny ebelin. Všetci si ich chvália tak som zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Palette som skúšala od šampónov, cez klasické farby až po penové a za mňa je to obrovské NIE ! Keď chce človek dosiahnuť peknú svetlohnedú farbu má smolu - všetky farby chytajú tmavšie a tak som zakaždým skončila s čiernymi vlasmi i keď odtieň vravel - Nugát.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne