pondelok 8. septembra 2014

September, mesiac najlepších objavov???



Čistiace pleťové gély sú asi u každého vec každodennej spotreby. Jeden sa minie a druhý sa kúpi a tak dokolečka. Otázka vždy len je, či ostať u toho istého alebo skúšať iný. Posledné gély, ktoré som skúšala boli všetky lacné a super, čo ma motivovalo opäť k tomu, aby som vyskúšala nejaký nový. Nezašla som nejako ďaleko, opäť ma zlákala Himalaya akurát tentokrát to bol Osviežujúci pleťový gél s výťažkami medu a citrónu. Posledný mesiac som Vám viackrát spomínala, že moja pleť nie je nič moc a preto som hľadala nejaký výrobok, ktorý mi pomôže s vyrážkami a pleť dezinfikuje a pomôže procesu liečenia. Himalaya mi v tomto vždy výborne pomohla, takže som len išla v mojej tradícii a skúsila niečo ďalšie. 



Čo sa vône týka toto je jednoznačne najvoňavejší výrobok od Himalaye. Čistiaci gél vonia krásne čisto, ako nejaký výrobok pre malé bábätká. V tejto vôni by som kľudne zniesla všetku kozmetiku a dokonca by sa mi páčil aj taký jemný a čistý parfém. Je to proste jemná a čistá vôňa, ktorá podľa mňa nemôže vadiť nikomu. Čistiaci gél má nielen skvostnú vôňu ale aj perfektnú konzistenciu. Nie je to klasický gél (ako napríklad Himalaya Neem) ale mne konzistenciou pripomína bázu pod make-up- t.j. akoby jemná, zamatová konzistecia, ktorá je voči pokožke príjemná a šetrná. V gély badať drobné guličky, ale tie sú tak jemné, že ich nie je skoro ani cítiť. Tento gél je špeciálny taktiež v tom, že pokožku nevysušuje a udržuje jej vlhkosť aj pri častých použitiach, čo ho robí ideálnym na každodenné používanie.


Gél je naozaj neskutočne príjemný a pokožku krásne očistí a dodá jej sviežosť, ktorú potrebuje. Jeho cena sa na www.mojahimalaya.sk pohybuje okolo 5,3 €/150ml. Tá vôňa ma inak neskutočne dostala a spolu s tou perfektnou konzistenciou sa razom tento gél stal mojím top obľúbeným. 

A čo Vy? Trápi Vás teraz pleť či poslúcha? Máte radi čisté vône?

11 komentárov:

  1. Trápi ma len isté obdobie v mesiaci a preto používam biodermu :) ale bohužiaľ z mladosti mi ostali také ako keby červené fliačky a nedá sa ich zbaviť :/ a vône mám rada buď sladké ovocné alebo len také jemné čisté :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A skúšala si nejaký laser alebo niečo podobné? možno to by pomohlo :)

      Odstrániť
  2. Žeby som ho vymenila za svoj Vichy? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ak sa niekto vyzna v zlozeni, mohol by napisat recenziu na Himalayu. Celkom by ma zaujimalo vysvetlenie, co to vlastne obsahuje.

    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. http://beautybybellatrix.blogspot.sk/2012/12/face-wash-himalaya-herbals.html ja som pisala davnejsie, ale neviem ci obsahuje vsetko co pozadujes vediet

      Odstrániť
    2. ja ti môžem maximálne odfotiť zloženie ale bohužiaľ v jednotlivých zložkách sa nevyznám :(

      Odstrániť
  4. Vypadá moc hezky, já ale nejsem moc velký kamárad s čistícími gely a peelingy na obličej, protože mám pak strašně napnutou a citlivou a někdy i podrážděnou pokožku.

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ju mám napnutú a citlivú aj bez nich takže ak ti to robia gély tak chápem, že sa im vyhýbaš :)

      Odstrániť
  5. Dnes som si ho kúpila a súhlasím je fakt super!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jé, ten mě láká. Používám neem peeling a masku a nedám na ně dopustit. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne