piatok 17. októbra 2014

Celu čo?


Pred nejakým časom mi písali zo stránky http://www.cellublue.com/index_cz.html o jednom produkte, ktorý ma zaujal aj napriek tomu, že nemám celulitídu. Vždy sa mi páči, keď je niečo jednoduché super efektívne a toto mi proste prišli ako prípad jednoduchého a efektívneho.

O čo ide? CelluBlue je kalíštek vyrobený z medicínskeho hyperalergénneho silikónu, ktorý Vám vďaka pravidelnému používaniu pomôže odstrániť celulitídu.



Na tomto zázračnom kališteku ma zaujalo najmä to, že funguje na princípe odstraňovania celulitídy v salónoch, pričom vďaka CelluBlue si môžete celulitídu odstraňovať samé doma za jednorázovú investíciu.
Použitie je veľmi jednoduché a je celé postavené na princípe prisávania kališteku na pokožku, čím pokožku masírujete a rozbíjate pomarančovú pokožku. Ak by niekoho postup zaujímal viac kľudne mi napíšte, rada Vám ho podrobne vysvetlím. Podľa mňa je celkom výstižné toto video: 


Podstatné je však dodať, že každé miesto, kde máte celulitídu je potrebné masírovať aspoň 5 minút (ak máte celulitídu veľmi pokročilú aj viac) a masírovanie je potrebné opakovať každý deň kým celulitída nezmizne. Pozerala som si recenzie na internete a najlepšie výsledky pri pravidelnom používaní sa ukazujú po mesiaci. Tak ako pri odstraňovaní v kozmetickom salóne aj tu je potom potrebné po masírovaní vypiť 0,5l čistej vody, aby ste z tela odstránili vyplavené toxíny.
CelluBlue po použití jednoducho umyjete a vysušíte a môžete ho používať ďalší deň znova! Jediné, čo teda potrebujete je kalíštek a olej, ktorým si namažete pokožku. 


Mne sa to ako princíp odstraňovania celulitídy páči a jednorazová investícia 18,9€ mi príde celkom znesiteľná.
Ak Vás celulitída trápi a nechcete jej riešenie odkladať na leto tak sa môžete mrknúť po tejto vecičke, možno to bude práve ten zázrak, ktorý s ňou raz a navždy skončí. Držím palce!

A čo Vy? Ako si udržiavate pekné telo? Cvičíte? Jete zdravo? Alebo si pomáhate takýmito vecičkami?

18 komentárov:

  1. Veľmi dobrý nápad, rada by som cvičila, behala, korčulovala sa ale keby bol ten čas na to :( jedine sobotu mám celú voľnú a tú si chcem naozaj vychutnať, takže niečo takéto by som brala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj presne moje slová, kiež by mal niekedy deň 48 hodín :)

      Odstrániť
  2. Iiiii to si nemala prezradzat ze nemas celulitidu lebo ti budeme zavidiet este viac :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Cert vem spunta, ja chci takove krasne nohy jak mas ty!!!:))) Ne, me se to libi, zkusila bych, nejsem typ co by vysedaval v salonech, nebavi me to. Tohle na doma je fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musí to byť skvelá vecička, hneď by som ju vyskúšala!:) Verím, že to funguje, pretože každodenná masáž a ešte nanajvýš takáto podtlaková musí robiť divy :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj presne- ak človek robí niečo pravidelne už tam je polovica úspechu nie to ešte ak je to na takomto šikovnom princípe :)

      Odstrániť
  5. ja tento zazrak (aj ked od inej firmy) mam uz asi pol roka...a skutocne to funguje. len treba mat na to cas a netreba sa nechat odradit ked to cloveku nejde tak pekne ako v tom videu. avsak ta cena je predrazena. vyrobna hodnota kusu silikonu je par centov. ja to mam z ebay-u zhruba za polovicnu cenu aj s postovnym. a to som si este kupila jeden "znackovy". tie obycajne (co spravia presne taku istu sluzbu podla mna) stoja od 5 dolarov aj s postovnym

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. verím tomu, že určite existuje veľa lacnejších alternatív ale kým s tým nepríde nejaká väčšia značka ľudia podľa mňa ani netušia, že niečo také je :) ja som napríklad predtým vôbec nevedela :)

      Odstrániť
  6. Já myslím, že dobrá je jakákoliv masáž, která podpoří krevní oběh :) Ale samozřejmě super vychytávka :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Také mi to poslali, ale zatím jsem se ještě k testování pořádně nedostala, protože nemůžu najít olej :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám doma kopec olejov takže to nebol problém :) a bola som strašne zvedavá :)

      Odstrániť
  8. Napad je vyborny, ale ako sa poznam, pouzila by som to raz alebo dva a potom by ma to prestalo bavit (ja pri nicom dlho nevydrzim...)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. taky mi byla tato spolupráce nabídnuta, ale odmítla jsem.. já nevím, mně přijde, že stačí si stehna pořádně mazat, u toho lehce masírovat, pít hlavně hodně vody a dost :D tyhle vychytávky typu zvětši si pusu (kdy se pusa strká do něčeho podobného :D a nebo tohle mě moc nebere
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne