streda 1. októbra 2014

Dúfam, že sa nebudete hnevať ak Vás trochu poopravím


O tomto pistáciovom telovom masle som  Vám plánovala napísať už nejaký ten piatok ale niekedy treba vyčkať na správny čas, aby ste si ho vedeli poriadne užiť. A teraz ten správny čas veru prišiel. O čom hovorím? Určité vône sú podľa mňa úplne žiaduce v určitom období a sladké pistácie a vanilka to je mňa jednoznačne jeseň. Na leto by to bola príliš sladká vôňa, na jar mám rada vône, ktoré ma dostanú do letnej nálady ale jeseň a zima to je presne ono.  

Ak kupujete cez internet značky, ktoré nie sú bežne dostupné v drogérii niekedy je to risk, ktorý môže ale aj nemusí vyjsť. Bielenda je pre mňa popravde istota a aj keď jej vône mi zvyčajne voňajú inak ako v popise vždy voňajú super. To isté sa mi stalo aj tentokrát, keď som čakala, že telové maslo bude voňať úplne inak. Predstavovala som si nasladlé pistácie, ale popravde telové maslo vonia úplne identicky ako dukátové buchtičky. Schválne som ho dávala ovoňať viacerým osobám a všetci sa zhodli v tom, že ak Vám dám pod nos toto maslo a tanier s buchtičkami nerozpoznáte rozdiel. Ja v ňom teda pistácie necítim vôbec, ale za to vanilku veľmi. Neviem ako pre Vás, ale pre mňa výrobok, ktorý vonia ako super mňamkové jedlo nemôže byť vôňou sklamaním. 


Pekné balenie ukrýva 200ml voňavého telového masla, ktoré hydratuje aj tú najsuchšiu pokožku. Čo sa týka telových masiel je Bielenda úplný prieborník, pretože za málo peňazí dostanete naozaj veľa kvality. Maslo je naozaj hutné a pokožka je po ňom vyživená a hydratovaná. Mňa premastí dostatočne na to, že mi stačí krémovať sa každé dva dni. Maslo rýchlo schne a čo je hlavné- schne do sucha (nie je mastné) a pokožku prevonia na takých 5 hodín. Takže veľa sladkého za málo kalórii.



Ak máte radi dukátové buchtičky za cenu 5,5€ nemôžete urobiť pri tejto kúpe chybu. Masielko zoženiete na stránke http://bielenda.sk/ .


A čo Vy? Máte radi dukátové buchtičky? Inak neviete, to je čisto slovenské jedlo, či sa robí aj niekde inde? Aký krémik teraz používate?

15 komentárov:

  1. Dukátové buchtičky nemám rada, vyhovuje mi len vôňa :) A momentálne používam už asi pol roka len kokosový olej a neviem si vynachváliť :) Ešte rozmýšľam, že si vyrobím nejaké telové masielko mnam mnam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som nachvíľu kokosák prestala používať, začala mi strašne vadiť tá vôňa :(( a to kokos zbožňujem! A masielko si vyrob to je super vec ak vieš ako na to!

      Odstrániť
  2. Ja mám teraz v kúpeľni "sladkosti" od Aquoliny a neviem sa ich nabažiť....och...a vlastne som dostala aj Dermacol mňamky od kamošky, takže tak nejak striedam:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj jedny aj druhý robia mega voňavé veci takže úplne viem čo myslíš :)

      Odstrániť
  3. Dukatové buchtičky mám ráda, dělají se i u nás :) Takže tohle máslíčko by mi určitě vonělo :)

    www.recenzekamsepodivas.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dukatove buchticky som uz davno nemala, ale dala by som si :-D
    http://kissinka7.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som mala asi pred mesiacom a dostala som porciu ako pre robotníka takže nachvíľu mám pokoj :)

      Odstrániť
  5. oow dukátové buchtičky milujem... no pre mňa nebezpečné veľké riziko, že to zjem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak by tak inak voňal peeling podľa mňa by som ho zase ochutnala :D

      Odstrániť
  6. Tak už viem, čo mamka zajtra navarí :D Na Bielendových stránkach som už stihla pozgúňať a popravde by som vyskúšala najradšej všetko!! Trvám na tom, že potrebujem sponzora! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romi potom prosím keď ho zoženieš opýtaj sa, či by nechcel sponzorovať aj mňa :)))

      Odstrániť
  7. Ty mas vzdy super tipy na Bielenda nakupy, vdaka tebe som objavila ich peelingy a postupne objavujem dalsie vyrobky! dakujem mas super blog :) M.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je ten najkrajší komentár aký si vie blogerka predstaviť :) veľmi pekne ďakujem a ver alebo nie neskutočne si mi zlepšila deň!

      Odstrániť
  8. Vďaka za skvelý tip. Stránku som preskúmala a bohužiaľ mi nedá odolať a objednám si :(.
    Vieš mi odtiaľ odporučiť ešte niečo iné ?

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne