utorok 28. októbra 2014

Jesenné laky na nechty



Dnes tu mám pre Vás ďalšiu dávku výrobkov z Avon balíčku. Druhou vecou, ktorá sa tam nachádzala boli laky na nechty, ktoré sú nuž tradične od Avonu záruka super výrobku. Laky mi došli dva, oba z kolekcie Hollywood, ktorú nájdete v katalógoch za cenu 5,5 €. Avon laky majú viacero výhod, kvôli ktorým ich mám rada:
1, široké štetce
2, sýta farba po jednej vrstve (ale dve sú vždy najlepšie)
3, dlhá výdrž- minimálne 5 dní
4, akoby gélový efekt
5, veľký výber

A toto presne platí aj pri týchto lakoch, veľmi dobre sa s nimi lakujú nechty, a lak vo výsledku vyzerá na nechte neskutočne krásne. Stačí tak málo a nechty vyzerajú hneď inak. Avon blogerkám poslal krásne jesenné farby, ideálna na každodenné nosenie.






Prvá je Drive In, čo je krásna nude farba, ktorá by Vám zaručene nemala doma chýbať. Ja som dlhé roky nude farbám odolávala, bála som sa, ako budú také farby vyzerať na mojich bielych rukách ale viete čo, je to jedno. Či máte ruky tmavé, biele alebo aj pehaté nude podľa mňa pristane naozaj každému. Je to krásna elegantná farba, ktorá nikdy nebude vyzerať nevhodne a ruky s ňou vyzerajú upravene a elegantne.




Druhá farba je Vixen, čo je vyslovene jesenná farba, ktorú popravde celkom ťažko zoženiete v drogérii. Zrovna víkend predtým, než mi laky došli som podobný lak zháňala v drogérii a neviem, či to bolo zle zásobenou drogériou, lebo tmavohnedé laky proste nie sú. Zohnala som jeden (zďaleka nie taký pekný), ale v jednej zapadnutej socialistickej drogérii. A potom ako mi došiel tento som si pozerala Avon katalóg a boli tam asi ďalšie dva fakt pekné, jesenné. Takže ak hľadáte krásny, tmavohnedý jesenný lak určite odporúčam tento.

Avon teda opäť začlenil do svojho sortimentu niečo, čo možno budete hľadať v tomto jesennom období. Oba laky sú krásne a ja ich môžem jedine odporučiť!


A čo Vy? Aký lak máte dnes? Kde si kupujete laky? Aký ste si naposledy kúpili? 

25 komentárov:

  1. Odpovede
    1. vážne? ja že povieš, že ten svetlý :)

      Odstrániť
    2. Nie nie, milujem tmave laky....moj najoblubenejsi je cierny :)

      Odstrániť
    3. tak vidíš, ani to by som nepovedala :) ja že povieš, že baby pink :))))

      Odstrániť
  2. ten nude je krásny, ale z bledučkých mám na nechtoch radšej takú jemnú staroružovú :) a čo sa týka tmavého, pripomenul mi jeden skvelý, myslím, že to bola taká tá mini Colorama od Maybelline asi za 1 €, ešte som si ho potom kúpila asi trikrát, pretože takú nádhernú tmavohnedú s trochou červenej som ešte nevidela :) úplne jesenná farba :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie Coloramy boli super myslím si, že presne viem, ktorý myslíš, lebo aj ja som mala taký jesenný od nich a tiež som si ho kúpila ešte aj do zásoby :)))

      Odstrániť
  3. Pěkné barvičky na podzim, více se m líbí ten světlý :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nude je boží, ale ten tmavý není můj styl. Na někom jiném by se mi určitě líbila, ale na sobě si ji nedokážu představit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak toto presne hovorila aj moja mamina, ale tento rok sa jej tak zapáčili tmavé laky v časopisoch, že neodolala a kúpila si jeden a teraz ho nosí stále :) niekedy vyskúšaj možno niekde u kamošky a uvidíš :) je to len zvyk!

      Odstrániť
  5. ty sou nádherné :) hlavně ten světlý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Avon laky mám naozaj veľmi rada, ten nude je nádherný, ale tmavší odtieň sa mi príliš nepáči...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc pěkné barvičky :) Hlavně ta světlá

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mala som ten tmavy, farba je des v skutocnosti i na fotkach.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeejda až des? :)))) tak to podľa mňa des vyzerá úplne inak, a určite nie ako hocijaký lak na nechty :)

      Odstrániť
  9. Ta světlá barvička vypadá skvěle! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. laky od avonu mám rada tiež som uvažovala nad tými to lakmi ale nakoniec som si ich nekúpila pretože som usúdila že už ich mám veľa a ďalšie mi netreba www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si toto o lakoch (a kopec ďalších veciach) neviem povedať :) keď vidím nové farby, som ako bez rozumu :)

      Odstrániť
  11. Mně se líbí obě varianty! lak od Avonu mám jen jeden,bílý. Hodně používám drogérkové laky, mám i Channel a právě podzimní až zimní temně zelenou barvičku. Momentálně ujíždím na modro-šedém laku se třpytkami od Essence :) www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No konečne aspoň niekde to cíti ako ja :) Ja som laky typu Chanel, Dior nikdy nemala, myslím, že najdrahšie aké mám doma sú Sparitual ale tie sú fakt výborné! A Essence to je stará dobrá klasika :)

      Odstrániť
  12. Zrovna včera jsem se na ně dívala v katalogu Avonu. Jsou to nádherné odstíny. Hlavně teda ten první, ten se jim fakt povedl. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne