streda 22. októbra 2014

Moje bábo pôjde o rok do školy


Tento mesiac oslavujem 5 výročie blogovania, čo znamená, že ak by blog bol dieťa už by o rok išlo do školy.Wow to je rokov, uznajte. Za ten čas som vďaka blogovaniu toho tak veľa získala, že to hádam ani nie je možné. Spoznala som kopec skvelých ľudí, vytvorila si každodenne narastajúcu základňu čitateľov (denne Vás tu chodí cez 3000 čo je akoby študenti celej univerzity v nejakom menšom meste- viete si to predstaviť? ), neskutočne veľa som sa toho naučila a hlavne, našla som si hobby, ktoré ma neuveriteľne napĺňa. Nie každý si vie nájsť koníček, ktorý ho baví a ja som šťastná, že ja ten svoj mám a môžem ho stále rozvíjať.


Úplne mám v hlave obdobie pred hľadaním roboty, štátnice, moje sťahovanie, kedy ste mi písali, podporovali ste ma a dodávali ste mi energiu, ktorá mi vtedy strašne chýbala. Viem, že niekomu sa to môže zdať ako nič, ale pre mňa to bolo fakt zložité obdobie a vďaka Vám bolo fakt lepšie. Toľko pozitívnych a motivačných komentárov dokáže naozaj divy!


Takže Vám všetkým chcem napísať jedno veľké ĎAKUJEM ste splneným snom každého blogera, ste tí najlepší čitatelia na svete, na ktorých som zvedavá každé ráno kedy sa hneď pozerám, čo kto napísal a každý večer pred spaním. Snažím sa vždy hoc aj spätne odpisovať na všetky komentáre a e-maily, pretože pre mňa znamenajú strašne veľa. 
Ďakujem za každú sekundu, ktorú strávite na mojom blogu a za každý komentár, ktorý dostanem. Naozaj si nedokážete predstaviť akú radosť mi robíte.


Sľubujem, že sa budem stále snažiť písať s radosťou ako doteraz a prinášať Vám zaujímavosti, ktoré objavím. Dúfam, že sa Vám tu bude stále tak páčiť a možno ešte viac ako doteraz.

Takže ešte raz ĎAKUJEM STE NAJSAMSAMSAMSAMSAM SUPER!


Ozaj, aby som nezabudla, fotky sú z víkendovej prechádzky, na sebe mám nohavice H&M, kabelku Primark, balerínky Deichman, tričko Pimkie a neskutočne pohodlný svetrík http://www.sheinside.com/ . Víkend bol na prechádzku ako stvorený - vonku bolo príjemne teplo a slniečko krásne hrialo. Snažím sa zlepšovať aj v tejto fotkovej časti, odkedy ste mi napísali, že by ste chceli viac fotiek, verím, že je to tento rok vidno, že sa snažím.

A aby som nezabudla, nemyslite si, že tento rok bude narodeninová GA o niečo menšia ako predošlé roky! Plánujem pre Vás ďalšiu pecku :)))


Nakoľko je vždy dobré posúvať sa a napredovať, ocením každý tip, ktorý mi dáte na zlepšenie. Ktoré príspevky sa Vám tu páčia? Ktoré by ste chceli viac? Chceli by ste viac giveaway?

29 komentárov:

  1. Moja milá Bianca, srdečne blahoželám tvojmu bábu a želám mu vééľa ďalších skvelých rokov na blogovej scéne! Urobila si kus práce a myslím, že nie len ja, ale aj ostatné to vedia oceniť. Pravdu povediac, ak by som zase v nejakom tagu našla otázku "Ktorý je tvoj obľúbený blog?" tak by som nerozmýšľala ani sekundu a vyhrkla by som dva blogy, ktoré sledujem de facto najradšej: Bianca Principessa a Katharine-Fashion is beautiful. Tvoje a Katkine príspevky len tak hltám ... :D Len tak ďalej moja! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romči veľmi pekne ďakujem, ty patríš k tým slniečkam, ktoré mi zlepšujú náladu každý deň a ja sa teším na každý tvoj komentár :) Ja želám tebe rovnako veľa skvelých rokov a energie v blogovaní :)

      Odstrániť
  2. Waau, 5. výročie, gratulujem!:) to je skvelé a veľmi ťa obdivujem, fakt keď sa pozriem na archív tvojho blogu, že si začala v roku 2009 tak sa mi až nechce veriť, ja som v tom čase ešte ani nevedela čo to blog je :D no dobre vedela, ale tak vieš ako to myslím no :P Držím palce nech sa ti stále darí a hlavne nech ťa blog baví viac a viac:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem :) je to už veru rokov :) sa niekedy cítim ako taký blogový dôchodca :))

      Odstrániť
  3. Bianca, ja rada citam, ale neviem preco, komentare pisem malo, lebo ma to velmi nelaka...ale uz som dlhsie premyslala, ze Ti musim velmi podakovat, za Tvoj blog, vdaka ktoremu som si kupila chlorellu a spirulinu a moje velmi zle travenie (dedicne )sa dalo doporiadku. Uz som si neskutocne vela krat povedala, aka som vdacna, ze som si o nich u teba precitala. Takze DAKUJEM :) A do vanilkovo- pistacioveho masla od Bielendy som sa tiez ,,zamilovala'' :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ti obzvlášť ďakujem, že si mi dnes napísala a urobilo mi to veľkú radosť :) ja ďakujem tebe za krásny komentár, a som neskutočne rada, že ti chlorela pomohla :) aj podľa mňa je to malý zázrak a som tiež rada, že som ho objavila. Tak dúfam, že ťa budem inšpirovať aj naďalej a teším sa na každú tvoju (aj tichú) návštevu :)

      Odstrániť
  4. Pol hodinu som ti písala komentár cez telefón komentár a on sa mi nepublikoval :D aaah tak idem odznova :)

    Milá mamina, želám tvojmu blogo-bábu všetko len to N A J L E P Š I E :)
    Nech ťa nikdy neopúšťa inšpirácia, chuť písať a nech máš stále viac a viac dobrých čitateliek :) Úplne si pamätám vyššie spomínané situácie ako som prežívala s tebou :) Či to už boli štátnice, pohovory, byt alebo dovolenky :) Z tvojich článkov je vždy cítiť že ťa to baví, že to berieš vážne a že sa venuješ každej jednej čitateľke :) Čítam každý jeden článok aj keď nie vždy sa mi podarí komentovať....a som rada že sa s nami delíš aj o to dobré či zlé a nie sú to len bezduché články, lebo je vidno že v každom je kus teba :) Som rada že som ťa mohla spoznať/objaviť/začať čítať :) Pokračuj v tom naďalej lebo ti to ide super :) Ďakujem ti aj za to že si sa nám "odhalila" a že si začala dávať aj nejaké tie outfitové fotky :) Si veľmi inšpiratívna osôbka s dobrým srdiečkom :) Určite odmeň aj seba, lebo si odviedla kus skvelej práce :)
    Tak to je asi všetko čo som chcela :)
    A Bianca, na tej káve sa určite raz stretneme :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ako ja vtedy tebe na FB :)) každopádne Niky jedno veľké ďakujem, ty si moje slniečko to hádam vieš :) Čitatelia ako si ty, to je mega dávka energie a radosti, pretože viem, že je tu niekto, kto (a to hádam teraz nebudem trúfalá) na mňa myslí a nájde si čas aby si prečítal tie moje diela :)) Na tu kávu sa strašne teším a som si absolútne istá, že nebude len jedna :) ja si na ňu počkám, či to bude o mesiac alebo o rok, lebo viem, že to bude stáť za to :)

      Odstrániť
    2. ty si zlatá :) ešte som ti zabudla napísať jednu vec....ľudia keď ráno vstanú tak väčšina si hneď na mobile kontroluje maily alebo fb u mňa to je tak že si hneď prečítam nadpis článku ktorý si napísala a vždy keď sedím v busy na ceste do práce si čítam články, takže v podstate spolu trávime každé pracovné rána :)

      Odstrániť
    3. jj presne :) ja hneď vždy pozerám či si tu už bola alebo nie :)a inak kedysi si komentovala strašne skoro ráno teraz sa ti už doba posúva čo to?:)))

      Odstrániť
    4. niekedy komentujem cez deň v práci....a zas tak dávnejšie zhruba pred rokom som komentovala vždy v noci lebo som chodievala neskoro spávať

      Odstrániť
  5. Gratulujem ku krásnemu výročiu! Mám veľmi rada tvoj blog a už ho nejaký ten rôčik aj sledujem. Vďaka tebe som si zadovážila ružovú vodu, výrobky od Himalaya a kopec ďalších vecí, s ktorými som veľmi spokojná. Prajem ti, nech sa tvojmu blogu naďalej darí a má čoraz viac skvelých a verných čitateľov :-)

    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem Miška za krásny komentár :) dúfam, že bude ešte kopec ďalších výrobkov ku ktorým ťa inšpirujem :)

      Odstrániť
  6. z tej stranky co mas svetrik ako to prosim ta funguje myslim objednanie, cena za dorucenie a tak? a inak velmi ti to pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) keď objednávam zo Sheinside vždy sa snažím vystihnúť aby bolo poštovné zdarma- čo teraz je, takže ak sa ti niečo páči teraz je ten správny čas :) Čo sa týka platenia, vždy platím všade cez paypal je to bezpečné a rýchle, kreditku dávam veľmi nerada, takže ak sa dá tak sa tomu vyhýbam. Ak by si chcela vedieť ešte niečo, kľudne píš :)

      Odstrániť
  7. Tak to je skvělé! Gratuluji k výročí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jej to je úplne super!! :) Gratulujem! :) A nech Ti to vydrží a aj naďalej Ťa to napĺňa :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Haha, chvilku jsem přemýšlela, jaké díte půjde do školy:D Hezky si to nazvala :D k pětiletému výročí gratuluji. Obdivuju, žes to tak dlouho vydržela:)
    °°Instantní krása°°

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Gratulujem :) myslim ze sme zacinali blogovat nejak narovnako moj blog bude mat v novembri 5 rokov! Je to az zaujimavé ako to leti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Velká gratulace! Pět let je neuvěřitelná doba, je šílené jak to letí :) Hlavní ale je, že tě to pořád baví. takže přeju hodně sil, elánu a inspirace do dalších let :)

    Realash Giveaway ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Gratulujem a želám veľa ďalších úspechov :) tvoj blog čítam už dlho a veľmi ma inšpiroval len tak ďalej :) Eva

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne