streda 8. októbra 2014

Nepoužívajte po upratovaní


Dnes tu mám pre Vás jednu mega špecialitku, ktorá sa vymyká všetkému, čo bežne nájdete v obchodoch. Z e-shopu www.biokrasa.sk mi poslali na testovanie masku presne stavanú na moju pleť a po dôkladnom odkúšaní Vám dnes prinášam recenziu, ktorá Vás možno naláka na skúšania Soaphorie. Inak, čo sa Soaphorie týka, toto je moja tretia skúsenosť a ich výrobky si neviem vynachváliť. Neskutočne sa mi páčia ich obaly, ktoré neskôr využijem na varenie v umývačke (skúšali ste to niekto?) , páči sa mi nápaditosť ich výrobkov, úžasné zloženie a tá vôňa! Mňam! Táto maska sa volá Nutriphoria a spája dve hlavné funkcie- hydratuje a čistí.

Maska je určená pre citlivú, suchú a začervenanú pleť. Obsahuje mandľové a bambucké maslo, ktoré pokožku hydratujú, pričom maďarská levanduľa a niauli pokožku upokojujú a dodávajú jej rovnováhu. Maska je balená klasicky v sklenej dózičke, vďaka čomu je zaručená fakt kvalita na najvyššej úrovni lebo do masky sa nevypúšťajú žiadne výpary z plastov ani nič podobné. Hneď po otvorení zacítite levanduľovú vôňu, ktorá príjemne upokojuje a navodí ešte väčší pocit relaxu. 


V nadpise je, že masku nepoužívajte po upratovaní a hneď Vám vysvetlím prečo. Maska robí neskutočný neporiadok.  Keď ju otvoríte pôsobí akoby dvojzložkovo – na vrchu sa Vám urobí olej a ten potrebujete premiešať s tuhším spodkom masky. Ja som masku premiešala prstom, a tým som ju potom následne aj nanášala. Maska sa nanáša na vlhkú tvár, krk aj dekolt. Robte to naozaj v staršom oblečení a niekde, kde nie sú koberce. Masku používam viac ako mesiac a za ten čas sa mi ju nepodarilo naniesť bez toho, aby som neušpinila všetko okolo seba. Na pokožku ju nanesiete ľahko, toho sa nemusíte báť, len ten neporiadok no..



Masku necháte pôsobiť 15 minút a následne je potrebné umyť ju teplou vodou. Masku môžete umývať dvoma spôsobmi:

1, buď krúživými pohybmi, ako keby ste si robili peeling, postupne si ju akoby masírujete, čím prečisťujete pokožku. Tieto krúživé pohyby robte asi 40 sekúnd a potom masku umyte teplou vodou

2, alebo si vezmite hubku na odstraňovanie masky a navlhčenou teplou hubkou masku umyte

Ja preferujem ten druhý spôsob, pretože maska je na olejovom základe a teda kým ju dáte samé dole pod teplou vodou môžete mať navarený nedeľný obed. Ok, obed nie, ale raňajky by som za ten čas určite mala. 



Po použití je pleť úplne kózus mňamózus. Je krásne hydratovaná, taká nafufňaná, nepne, nie je podráždená. Je proste taká, akú by som ju chcela mať stále. Z masky mám taký pocit (ale to je čisto subjektívna záležitosť) akoby mi robila pleť tolerantnejšiu- zvyčajne, vždy keď vyjdem zo sprchy pleť ma strašne pne, ale ako používam túto masku je menej citlivá a pne menej. Masku používam každých 5 dní ako takú jesennú kúru a fakt si ju neviem vynachváliť.  Cena masky je +- 12€ a aj máte suchú a citlivú pleť divím sa, že ju ešte nemáte!

A čo Vy a Soaphoria? Už ste niečo skúšali? Čo Vás láka? Narobíte pri svojom skrášľovaní neporiadok?





24 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Týmto varením v umývačke ide o ekologické šetrenie energie pri nízkych teplotách, takže minie ešte minimum vody a tej energie. Jedlo je navyše chutnejšie :)

      Odstrániť
    2. Jj presne raz som o tom čítala v časopise a odvtedy ma to láka. Normálne sú kuchárky o tom ako variť v umývačke tak ked sa raz odhodlam dám vedieť :)

      Odstrániť
  2. Maska vypadá zajímavě. Pro můj typ pleti by ale bohužel nebyla. A dokážu si představit, že bych taky měla všude děsný nepořádek :D Daří se mi to totiž i s normálními maskami :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som s klasickými maskami celkom poriadku milovna ale s touto to fakt nejde :(

      Odstrániť
  3. Tak táto maska vyzerá úžasne. Už som okolo týchto výrobkov veľakrát prechádzala, ale ešte som nič neskúšala, ale vyzerá to tak, že by som to mala zmeniť :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je tam veru co skúšať skvostny je telový peeling ako aj telové suffle :)

      Odstrániť
  4. věřím, že je skvělá, ale vypadá fakt hnusně =D =D

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj aj môj snubenec mi povedal ze on by si niečo také na seba asi nedal :) veru nevyzerá vabne :(

      Odstrániť
  5. Maska vypadá moc zajímavě :D Docela bych se bála jí dát na obličej,ale jinak musí být super

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale to sa netreba báť :)) stačí pozrieť zloženie to je pecka a potom už len ignorovať výzor :)

      Odstrániť
  6. No vypadá nechutně ale tak zkusit se má vše! :D Může být skvělá !
    http://klarissaaddell.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. súhlasím že má nelichotivý vzhľad, ale podľa zloženia musí parádne voňať!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj je tam krásne cítiť levanduľu ta prekoná ten nevabny výzor :)

      Odstrániť
  8. Ja som si myslela, ze najvacsi bordel spravi maska od Himalaye, ale vidim, ze toto ju prekona....

    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslim ze toto a Nobilis prachova maska sú top spinici :)

      Odstrániť
  9. příště použij štětec, používá se běžně v kosmetických salónech :) je to mnohem pohodlnější :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj aj som na to myslela len ešte žiaden doma nemám :/musím si nejaký konečne objednať verím že mi to zjednoduší robotu :)

      Odstrániť
  10. Nooo, barvička je hodně zajímavá :D Ale věřím, že může být super :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  11. maska je určite super, veľmi sa mi páči a na nanášanie by bodla asi dáka špachtlička.
    http://kissinka7.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. je to veľmi zaujímavá maska :) určite by som ju skúsila ale asi vo vani pretože ja aj s normálnymi maskami mám všetko zababrané :D :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne