pondelok 27. októbra 2014

Parfémové novinky


Minulý týždeň som čakala v obchodoch na maminu a konečne som mala po dlhšej dobe príležitosť na to, aby som mohla stráviť pár minút v parfumérke a inšpirovať sa vôňami, ktoré by mohli byť adeptkami na mojej poličke. Túto aktivitu si zvyčajne vždy nechávam na letiská, ale ešte dlho letieť nikam nebudem, tak som si musela doplniť vonný deficit v parfumérke. Veď vy viete, že parfémy sú moja slabosť!

Objavila som niekoľko noviniek (už aj možno stariniek), ktoré som plánovala vyskúšať už dlhšiu dobu a doteraz som akosi nemala čas. A čo z môjho skúšania vyplynulo? Ďalší zoznam potencionálnych voňaviek na sviatky. Ešte že sa už blížia!


Čo ma zaujalo úplne najviac je čerstvá novinka z dielne Calvina Kleina- Reveal. Minulý týždeň som videla v kine aj reklamu, v ktorej je krásna Doutzen Kroes, čo len podporilo tú krásnu vôňu. Ja osobne som celkom fanúšik CK vôní, sú podľa mňa nevšedné, nositeľné celoročne a hlavne po tom, čo opadne mánia aj celkom lacné. Reveal je krásna sladká vôňa, ktorá vydrží veľmi dlho (skúšala som ju asi 2x na ruku) a tiahne sa za Vami. V zložení nájdete: korenie, soľ, ružové korenie, biele korenie, kosatec, ambru, kašmírové drevo, pižmo, vetiver, santalové drevo. Myslím si, že tejto vône bude teraz všade veľa, takže či chcete alebo nie určite sa s ňou stretneme. Ale bude to príjemný zážitok J


Už spomínaná starinka je Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire. Thierryho Muglera teda zbožňujem jeho vône vydržia bez srandy úplne celý deň, rovnako sýte a výrazné. Na Muglerových voňavkách sa mi páči všetko- flakón, škatuľka, prepracované detaily a samozrejme skvostná vôňa. Nový Alien je opäť rovnako krásny, možno trochu viac ovocný a jemnejší ako ten pôvodný, ale stále fakt stojí za ovoňanie. V zložení nájdete: bergamot, neroli čaj, tahitskú gardéniu, heliotrop, jantár a kašmírové drevo.


Pôvodne som mala nachystaných viac noviniek, ale ukončím to treťou najkrajšou- Chloé Love Story.  Vždy keď je nejaká novinka od Chloé musím ju ísť ovoňať aj napriek tomu, že moje srdce ukradla len pôvodná Chloé Chloé. Chloé Love Story sa celkom podobná na Chloé Chloé, ako vôňou tak aj dizajom. Je však slabšia, sladšia a menej výrazná. Je to však naozaj krásna vôňa ideálna na každý deň, z ktorej Vás podľa mňa hlava bolieť nebude. V zložení nájdete: neroli, stephanotis, kvet pomarančovníka, pižmo, céder. 

Od krásnych ale drahých niche vôní sme sa vrátili späť k starej dobre klasike. Všetky tri vône sú naozaj skvosty a ak ste ich ešte nevoňali šup šup!

Inak Vám želám krásny a úspešný týždeň a teším sa na Vaše komentáre!

Aké vône ste objavili Vy? Akú máte dnes na sebe?

17 komentárov:

  1. mas skvely blog:) bola by som rada ak by si sa pozrela na ten môj a napisala mi tvoj nazor :) www.victoriaurmin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dneska mám na sebe nesmrteľnú Chloé Chloé a vône od CK sú podľa mňa super, u mňa jednoznačne zatiaľ vyhráva Euphoria Blossom :-)

    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dnes som sa zamilovala do noveho ferragama <3 incanto amity <3 nadherna letna vona,ktoru si urcite kupim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som mala raz nejakú napodobeninu Chloe a tá voňala super čiže verím, že ozajstná Chloe musí byť ešte lepšia :) Ja si plánujem kúpiť CK Beauty Sheer
    caramaryl.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pravá bude pravdepodobne voňať rovnako len silnejšie a vydrží dlhšie :) to určite stojí za to :)

      Odstrániť
  5. Kedysi dávno pradávno som používala pôvodnú Chloe Chloe, ale nakoľko ňou voňala každá druhá, druhýkrát som už nekúpila.
    Túto pôjdem tiež vyskúšať, ale na pôvodnú sa nebude chytať.
    Moja the best je Bottega Veneta :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bottega Venetta je voňavka mojich snov, môj problém akurát je, že na mne nevydrží ani 5 minút :/ nechápem, ako je to možné, ale bohužiaľ je to tak!

      Odstrániť
  6. ten nový Alien mi nedá spávať, krásne prekrásne vonia, na zimu by bol pre mňa ideálny, keďže fialový je pre mňa priťažký... ale aj Bottega Veneta mi nedá spať. uvidíme, či Ježiško niečo donesie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obe sú to naozaj prekrásne vône :) Ježiško bude mať čo robiť :)

      Odstrániť
  7. Chloé je pre mňa vždy top. Dúfam, že sa mi ich novinku podarí si zadovážiť :)
    theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak ta Chloe mě nadchla ♥ Ovšem musím šetřit na Vánoce, tak mám zakázaný vstup do parfumerky. :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne