sobota 18. októbra 2014

Pekné či pohodlné?

Úprimne odkedy spolupracujem s talianskou stránkou Divissima všímam si niektoré talianské módne kúsky trochu viac a povedala by som, že v mnohom sú naozaj celkom popredu. Tak ako vo všetkom nie vždy sa mi pochopiteľne všetko páči, alebo nie vždy ma všetko zaujme ale vždy keď si pozriem nejakú ich novú kolekciu poviem si aspoň raz wow. Tak ako teraz, včera večer som si pozerala ich stránku a našla som tam neskutočne krásnu kolekciu Cabaret, ktorá mi príde nadčasová a neskutočne šmrncovná. 


                                                                   zdroj: www.divissima.it/

Nechcem hovoriť za Vás, ale podľa mňa v našich končinách celkom nefunguje taký ten kult pekného prádla. Aj keď sa pozriem v obchodoch povedala by som, že v rovnakom pomere je bavlnené obyčajné prádlo k nejakému peknému šmrncovnému. A to ani nehovorím o pyžamách. Väčší problém máte zohnať pekné dámske elegantné pyžamo ako pyžamo so sloníkom na obrázku. A ide mi presne o to, že veľa žien je cez deň tip-top upravené, krásne oblečené a potom dôjdu domov do mačičkového pyžama. Prečo?

Aký je Váš názor? Potrpíte si na pekné spodné prádlo? Pekné pyžamá? Či preferujete pohodlnosť? Teším sa na Vaše komentáre!



17 komentárov:

  1. jednoznacne pohodlne. ked som cely den oblecena v "peknom" obleceni tak som skutocne rada, ked si vecer mozem dat na seba nieco pohodlne. a zo zdravotneho hladiska je ovela vhodnejsie mat na sebe bavlnu ako cokolvek ine, hlavne co sa spodneho pradla tyka.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a mimochodom...ak chces sucasne pekne a pohodlne pyzamo, z neskutocne prijemnej latky, ktore sucasne nebude mat na sebe ziadne macicky, ci sloniky - odporucam Marks and Spencer. (aj pre damy, aj pre panov)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj to je môj pyzamovy obchod súhlasím že tam majú veľmi kvalitné a pekne pyžamá :) len by mohli byť častejšie v akcii :)

      Odstrániť
  3. Líbí se mi to, ale je fakt, že pokud musím být upravená a v něčem "sešněrovaná" celý den, tak pak ráda doma nahodím pohodlné oblečení :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj presne viem co myslíš :) nie je nad to keď človek dojde z práce a da sa do pohodlného :)

      Odstrániť
  4. ja práveže som zaťažená na také "detské" pyžamká :) nepohrdnem ani nejakým košielkam, ale predsa len sa lepšie cítim v tých potlačových pohodlných pyžamách :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja síce nie som ale skoro všetky kamosky sú :) a musim uznať že niektoré tie pyzamka sú fakt pekné :)

      Odstrániť
  5. Fuha no pekne to sice je, ale tie cenyyy :(((....

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pekne a pohodlne sa predsa nemusi vylucovat :) ja osobne na spanie uprednostnujem flanelove pyzama bud panskeho strihu alebo flanelove nohavice a k tomu (jednofarebne) tielko. Uplnu krizu som mala, ked som sa chystala do porodnice, lebo kupit jednoduchu balvnenu tmavu nocnu koselu s rozopinanim vpredu BEZ infantilnosti, to bol nadludsky vykon.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj to riešila aj moja kamarátka a súhlasím, že je to nadľudský výkon. Už ani neviem, kde je kúpila ale viem, že bola mega drahá ale čo už mala robiť, ked nikde inde nebola :) a flanelové pyžamá vedú aj u mňa v zime, tam podľa mňa človek s nejakým ,,sexy" pyžamom moc nenavymýšľa ale v lete je to skĺbenie pekného a pohodlného horšie :)

      Odstrániť
  7. no keby niekto videl moje pyžamá:DD ja som 100% za pohodlnosť:D samozrejme je iné keď nespím sama, to sa človek môže trošku podhaliť a nespať ako vrece zemiakov:D

    ale spodné prádlo mám pekné vždy:D tie športové basic kúsky moc neobľubujem. vždy tam musí byť nejaká čipka. Spodné prádlo kupujem len v intimissimi, lebo tam mi dokonale sedí ich balkonový strih (alebo pruhový strih..neviem ako sa to presne volá:D). a majú tam aj kvalitné veci, takže to je pre mňa numero uno v spodnom prádle

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne v Intimissimi bohužiaľ prádlo vôbec nesedí, toľko pokusov som do toho obchodu dala, asi ako ešte nikde, ale proste nie :/ ešte aj predavačka mi povedala, že to sa jej stalo prvýkrát, že by tam niekomu nesedelo prádlo. Tak som si tam nakúpila pár čiernych pekných spodkov, tie sa dajú doladiť k hocijakej podprsenke a vždy obdivujem nové kolekcie a hovorím si, či to mám ísť skúsiť zase :))

      Odstrániť
  8. Nádherné, no ale predsa ceny ..:/ veľmi som sa smiala, že naozaj,koľkokrát som chcela nejaké pekné, elegantné pyžamko, ale vždy to skončilo pri nejakej medvedíkovej alebo mačičkovej verzii, lebo to, čo som chcela nebolo:D

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne