piatok 3. októbra 2014

Skin in Blossom aj tento týždeň


Čo by to bol za týždeň bez nejakej prírodnej chuťovky? No to by som nebola ja, aby som nemala nejaké eso v zálohe. Každopádne, pred pár týždňami ste mali možnosť súťažiť o skvelý šampón a kondicionér Skin in Blossom ( inak víťazka mi už písala, že je spokojná z čoho mám neuveriteľnú radosť) a okrem vecí do súťaže som dostala na testovanie čistiaci gél na tvár. Viackrát som písala, že čistiace gély nepoužívam pravidelne, skôr len vtedy keď mám potrebu pleť si poriadne dočistiť. Na čistiace gély je odborník najmä moja mamina, ktorá nám doma vytvárala vždy zásoby, ale ako teraz bývam sama, musím sa zásobiť veru sama. A tak mi tento Skin in Blossom čistiaci gél prišiel viac ako vhod, nakoľko som doma žiaden iný nemala. 


Čistiaci gél obsahuje rastlinné výťažky, kokosový extrakt, zelený čaj, levanduľový olej a esenciálne oleje. Všetky tieto zložky pekne prečisťujú pleť a zlepšujú jej kondíciu. Čistiaci gél má hustejšiu konzistenciu- nie je to len voda v peknom obale a na použitie stačí aj pol pumpičky. Má príjemnú čistú vôňu, v ktorej cítim trochu bylinky. Vôňa gélu je príjemná či už ráno na zobudenie alebo večer na ukľudnenie. 

Gél je balený v praktikom pumpičkovom obale, pričom podľa mňa obal pôsobí pekne – veselo a sviežo. Veľkosť balenia je 150ml a cena na http://www.skinblossom.sk/  je 8,6€. 



Gél pokožku nevysušuje, ba práve naopak, po umytí je pokožka krásne hladká a vyčistená. 74% zložiek je organického pôvodu a gél je vhodný aj pre vegánov a všetky typy pleti.  

Ak si teda vaša pokožka rada zgustne na kvalitnom zložení a čistiaci gél Vám doma nemôže chýbať, viete kde hľadať. Za seba jednoznačne odporúčam, týmto gélom nemôžete šliapnuť vedľa.


A čo Vy? Používate čistiace gély? Ktorú značku? Máte radi keď voňajú, či je Vám to jedno?

6 komentárov:

  1. no tak teraz si ma pekne navnadila na tento gelik :) a to zlozenie vyzera super!!Prosim ta, uz predtym som sa pytala pri clanku o bioderma odlicovacom mliecku, ze ako sa s nim presne odlicujes? pretoze mne pripada ze odlicovacie mlieko uplne vsetko nevycisti.. ze aky je tvoj presne postup? odlicis sa s mlieckom, pripadne docistis micelarkou a nanesies krem alebo?
    diky moc :) pekny dnik

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prepáč asi som prehliadla :( každopádne - na prsty nanesiem odličovacie mliečko a poriadne si ním premasirujem pokožku, oči, krk, dekolt. Potom si zoberiem teplou vodou navlhčený malý uteráčik a zmyjem celú túto špinu. Tým, že uterák je drsnejší ako vatové tampóniky nemáš pocit, že by pokožka nebola dobre odlíčená. Následne si zoberiem jednu pumpičku gélu (aj menej) a nanesiem ho na vlkú pleť a poriadne opäť premasírujem tvár, krk a dekolt. To už robím v sprche takže zbytok umyjem teplou vodou :)
      Potom ako vyjdem zo sprchy už len nanesiem krém a očný krém :)

      Odstrániť
  2. Tak ten vypadá dobře a když říkáš, že nevysušuje, tak by mohl být fajn i pro mě, po většině gelů mám pokožku suchou a napjatou.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja som mávala, ale treba skúšať aj nájsť to naj :)

      Odstrániť
  3. noo a že akurat hladam niečo na čistenie a toto prírodné je to prave orechove, kde takýto gélik zoženiem pls ? :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tu: www.skinblossom.sk a potom pozor stránka je vysoko návyková, lebo má kopec super vecí :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne