streda 15. októbra 2014

Testovanie micelárok: ukončené

Myslím si, že týmto príspevkom som oficiálne ukončila testovanie micelárnych vôd, pretože podľa mňa už na trhu nie je taká, akú som nevyskúšala. Nakoľko som Bielenda milovník, pochopiteľne som musela vyskúšať aj tú od nich, inak by som testovanie nemohla považovať za ukončené. Bielenda vydala svoju micelárku pod názvom Pharm, pričom v ponuke majú rôzne druhy na každý typ pleti. Ja mám doma (ako ma poznáte) micelárku pre suchú pleť. 

Micelárka je hypoalergénna a na stránke www.bielenda.sk sa dočítate, že obsahuje 0% zložiek, ktoré môžu spôsobiť podráždenie. Micelárka je balená v peknej tube, páči sa mi kombinácia bielej a šedo/modrej, pričom objem je 200ml a cena 6€. Samotný odličovač je číry a tak ako všetky ostatné má konzistenciu ako voda. Nanáša sa jednoducho vatovým tampónikom, a odlíčiť s ňou môžete celú tvár (vrátane očí), krk a dekolt. Musím napísať, že oči sa s ňou odličujú celkom ťažšie a ak si dávate viac vrstiev riasenky ako ja ide to naozaj ťažko. Make-up na pokožke odlíči v pohode, ale na oči potrebujete buď fakt veľkú trpezlivosť alebo iný výrobok.


Čo ma na tejto micelárke špeciálne zaujalo je, že obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá má protivráskové účinky - odličovač preniká do pokožky a vypĺňa vrásky zvnútra. Veľa žien vo vyššom veku má suchú pleť a intenzívne sa zaoberá vráskami a preto mi to príde ako pridaná hodnota tejto micelárky. Môžete ju odporučiť Vašim maminám, myslím, že sa potešia, že niekto myslí pri výrobe micelárok aj na ne. Okrem toho v zložení nájdete aj D-panthenol, ktorý ukľudňuje a regeneruje pokožku- čo ocenia nielen maminy aj aj dcéry.

Z môjho rozsiahleho micelárkového testovania som zistila nasledovné: ani jedna, ktorú som skúšala ma našťastie neštípe, všetky mi pokožku upokoja a nedráždia. Z toho vyplýva, že som šťastný človek, pretože mám na trhu výber asi z 10 rôznych značiek a môžem si vyberať podľa nálady a ceny. Jeej :)))

A čo Vy a micelárky? Skúšate ešte nové? Bola nejaká, čo Vám nesadla? Ktorú máte najradšej?

7 komentárov:

  1. Ja osobne mám najradšej micelárku od Biodermy z rady Sébium :) ale ani táto nevyzerá zle

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslíš tú zelenú? tá je super, tú používam tiež najčatsejšie :)

      Odstrániť
  2. Ja už som vyskúšala micelárok "milión", ale postupom času som ich aj tak vymenila za odličovacie obrúsky a dvojfázové odličovače očí, takže nejak ma toto šialentsvo už prešlo :)


    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som niekde raz čítala rozhovor s nejakou dermato.. tetou, ktorá hovorila, že tie obrúsky to sú najväčšia chyba, ktorej sa ženy pri odličovaní dopúšťajú. Že sú super na 10 dní dovolenky ale že inak sú veľmi agresívne (a to ževraj aj tie pre citlivú pleť) a pokožku vysúšajú. Tak pred nimi mám rešpekt, aj keď sú lákavé, lebo sú mega pohodlné :)

      Odstrániť
  3. Já zatím zkoušela jen Garnier a teď mám Loreal, ale ta Garnier mi vyhovovala víc. Ještě bych chtěla zkusit Mixu :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa bol Loreal najslabší :/ to je asi prvýkrát, čo mám niekde pocit, že ostatné značky to urobili lepšie. Mixa je super, tú určite vyskúšaj :)

      Odstrániť
  4. aaale všetky určite nie :)) a tie vaše vyzerajú skvostne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne