utorok 21. októbra 2014

Turecká kreativita na utorok


Dnes som si pre Vás pripravila takú špecialitku, ktorú som dostala minulý rok od snúbencových rodičov z dovolenky. Z počiatku som si myslela, že je to taká turecká sranda (aj keď to bolo kupované v tax free obchode na letisku) ale keď som túto pinzetu videla aj v našich časopisoch došla som na to, že z toho ešte možno bude aj hit. Takže o čo ide- ide o prenosnú elegantnú pinzetu (so Swarovski kryštáľom), ktorá svieti a má špeciálny obal na prenesenie.


Jedinú svietivú vec, ktorú som mala doteraz doma je lesk Gosh, ktorý je bol síce fajn, aj keď priznám sa, lampičku som používala skôr ako štýlovú záležitosť než ako praktickú vymoženosť. A táto pinzeta je teda druhá vec v mojej zbierke a rovno napíšem, že o dosť praktickejšia. Ako som zistila, nejde o nejakú tureckú srandu ale normálne značku LaTweez, ktorá sa predáva skoro všade vo svete a očividne aj dosť fičí- pinzeta dostala aj nejaké medzinárodné ocenenie. Pinzety zoženiete v rôznych farbách a prevedeniach, každý podľa svojho vkusu. Čo ma prekvapilo ešte viac je, že LaTweez ponúka aj veci na manikúru, pedikúru a dokonca ešte aj na vlasy.  


No a poďme k pinzete. Čo sa týka obočia, prvýkrát som si ho bola dať vytrhať profesionálne a odvtedy sa o neho starám sama. Mám ho síce hnedé, ale každé ráno si ho upravujem tmavohnedým tieňom, lebo povedzme si pravdu, vyzerá to o dosť lepšie. Snažím sa trhať si obočie pravidelne, ale neznáááášam to robiť – vždy pri tom kýcham, bolí ma to, slzia mi oči, no tortúra. Pinzetu som si kúpila pomerne drahú v lekárni a odvtedy mám celkom nedôveru voči všetkým ostatným vrátane tejto. Zaujal ma však jej dizajn, takže som jej dala šancu.


V prvom rade, to svetielko sa síce môže zdať ako blbosť ale je to fakt, že praktická vec, lebo nasvieti aj najsvetlejšie chĺpky, ktoré máte a tým pádom si viete obočie vytrhať omnoho profesionálnejšie. Myslím si, že to je jeho primárna úloha- žiadne trhanie si obočia v tme na diskotéke. Pinzeta je priemerná, nie je taká dobrá ako tá moja z lekárne, ale obočie pekne vytrhá aj s korienkom. Aby ste to chápali – moja domáca pinzeta má rovné zakončenie a táto je šikmá- takže pre mňa je to celkom nezvyk. Takú čo mám ja som nevidela ešte u nikoho, takže s najväčšou pravdepodobnosťou by Vám táto vyhovovala a moja nie J


Pinzeta má špeciálny obal, do ktorého si ju odložíte a môžete si ju potom prenášať bez obáv v kabelke. Po uzavretí vyzerá ako rúž, balenie je naozaj pekné, elegantné.


Neviem, za koľko ju kupovali snúbencovi rodičia ale na internete som ju našla za cca 16€. Myslím si, že je to veľmi pekný a praktický darček, nakoľko pinzeta sa hodí doma každému. 





Tak dnes len taká špecialitka, konečne nafotené a zrecenzované a môžem vyhodiť obal J


A čo vy a obočie? Trháte si ho samé? Farbíte si ho? Ceruzkou, tieňmi či farbou? Aj vy to tak neznášate trhanie?

3 komentáre:

  1. tureckou specialitou sa mi to nezda byt, kedze to uplne bezne predavaju aj u nas

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a ano, trham si ho sama...asi od 12tich rokov. niekedy v 15tich som z toho spravila prisernost - tenku ciarku a strasne dlho trvalo kym mi dorastlo. potom som bola ale raz u kozmeticky a ta ma pochvalila, ze malokto si vie sam takto pekne upravit obocie. ked som s tym zacina tak byvalo bolestive, ale teraz uz absolutne nie, necitim vobec ziadnu bolest, skratka to pre mna nie je nijako neprijemne. na bezny den s nim nerobim nic, na prilezitosti farbim specialnym tienom na obocie. a pretriem prstom na ktory som nastriekala lak na vlasy. mam totiz chlpky v oboci velmi dlhe a tak sa mi stava, ze je "strapate"

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj veď som to potom aj písala, že sa to predáva všade, len ja som si najprv myslela, že len niekde v turecku :)) Inak to sa máš, že bolesť necítiš, mne je to fakt nekomfortné a nerada to robím, ale nakoľko mám obočie tmavé, bohužiaľ musím :/

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne