piatok 28. novembra 2014

*5*


Rubriku 5 som obkukala od báb blogeriek a je to podľa mňa celkom pekný druh príspevkov, kedy sa ja osobne od blogeriek dozviem niečo nové, možno inšpirujúce, minimálne je to rýchlo prečítateľné a skoro vždy zaujímavé.Ak neviete čo je rubrika *5* v skratke je to 5 vecí, ktoré má blogerka rada, alebo ju potešili, alebo jej robia v poslednej dobe radosť. Dnes som si teda pre vás takúto 5 prichystala a dúfam, že aj Vám sa bude dobre čítať a že Vás možno aj inšpirujem.


Darčekyyyy!! Baví ma, že ich každý na okolí riešiť, baví ma kupovať ich a vymýšľať pre svojich blízkych. Samozrejme, že rada darčeky dostávam (A že ich teraz bude :)) ale rovnako rada ich aj dávam a nakupujem. V poslednej dobe som pomáhala blízkym kupovať darčeky pre ich milovaných a tešilo ma to rovnako, ako keby som ich kupovala sebe. Predstava, že niekto z nich bude mať o pár dná radosť je proste super!




Jednou z vecí, ktorá mi robí v poslednej dobe fakt veľkú radosť sú líčka Makeup Revolution v odtieni Sugar. Líčka som si objednávala podľa internetových fotiek, čiže som úplne ani nevedela do čoho idem, ale pri ich cene 1,6 € som ich chcela proste skúsiť. Ak by boli pekné, bolo by to fakt super a ak nie, za cenu 50 korún by ma zase nezruinovali. A v konečnom dôsledku je farba Sugar asi jednou z najkrajších aké som kedy mala. Je to neskutočne prirodzený odtieň, ktorý Vám na tvári urobí fakt akoby jemný rumenec a pokožka vyzerá sviežo, mlado a pekne. Doteraz som používala najviac buď bronzer alebo ružové líčka, ale takéto, ktoré sú vlastne akoby mix som doma naozaj nikdy nemala. V drogérii by som po nich asi nikdy nesiahla, ale keď ich mám doma neviem sa ich nabažiť a posledné týždne ani iné nepoužívam. Objednávala som ich z e-shopu http://www.makeuprevolution.cz/ a rovno Vám píšem, že to zďaleka nebola jediná vec, na ktorú som sa nechala zlákať, veď uvidíte :)))


Od DM dievčat som dostala toto rozkošné mliečko na nohy a musím Vám aj im napísať, že mi prišlo neskutočne vhod. Aj keď je zima, nemôžem sa vyhovárať na to, že sa o nohy teraz netreba starať, pretože ich nie je vidieť, pretože opak je pravdou. Cez týždeň cvičím jogu a pilates a oboje sa cvičí naboso, čiže nohy mi tam je vidno až až. Samozrejme sa mi na nich nikto nepozerá, ale pre môj vnútorný pocit je určite lepšie, keď sú nohy pekné a mám o nich postarané. Mliečko využívam pri kúpeľoch, ktoré si dopriavam každý týždeň. Stačí ho naliať do lavóra s teplou vodou, premiešať prstom a vymáčanie sa môže začať. Páči sa mi jeho fialový obal ako aj mandľová vôňa, ktorá je proste top! Ak sa o nohy staráte aj v zime (a veru ak nie mali by ste) určite sa po ňom v DM pozrite, urobí Vám dobrú službu!


Tento týždeň som bola na takej mini dovolenke ( o ktorej Vám ani nemám silu písať, lebo to bola skôr horolenka - a.k.a. hororová dovolenka :D a záchranou mi bolo aj posledné Zdravie. Zdravie som si kedysi kupovala skoro každý mesiac, ale potom som mala pocit, že sa zo mňa stáva hypochonder a videla som sa v každej chorobe, tak som to nechala tak. Po dlhej dobe som si ho teda opäť kúpila a bola som milo prekvapená. Samozrejme, stále sa tam riešia choroby (šokujúce, vzhľadom na názov časopisu :D,ale toto vydanie mi prišlo zaujímavé, rozhovor s Werou ma bavil a potešilo ma aj kokosové recepty či tipy na zachovanie si dobre nálady počas Vianoc. Každopádne je to vydarené číslo, ktoré som si prečítala na jedno otvorenie. 


Viem, že Mikuláš ešte len bude ale sladkosti! Mňaam mňaam mňaam! Ak by ste chceli vedieť, Margotka je moja ultimate najobľúbenejšia sladkosť, ktorú by som mohla jesť každý deň aj 5x. Vždy keď vidím alebo počujem, že je nová príchuť musím ju mať a najväčším sklamaním pre mňa je, ak nejakú nezoženiem (a stalo sa mi aj to!). Tieto Vianoce je nová perníková príchuť, ktorá je proste skvelá. Ak máte radi perníky a Margotku tak toto je proste kombo v jednom. Okrem toho som po dlhšej dobe našla v potravinách už aj zabudnuté Višňové Fidorky (stále v záruke :), ktoré boli svojho času moje najbľúbenejšie. Ani teraz sa ich neviem dojesť a pôjdem sa po nich pozrieť asi aj dnes po práci, nech si vezmem do zásoby. 

Takže nakupovanie darčekov+ lacné líčka+ mandľové mliečko+ časopis+  sladkosti to je moja aktuálna 5. 

A čo je tá Vaša? Čo Vám teraz robí radosť? Z čoho sa tešíte? Máte radi Margotku? Kupujete si Zdravie? Kupujete s kamarátmi darčeky?

27 komentárov:

  1. Margot milujem, ale príchuť perník? Maminke som sľúbila, že drogy brať nebudem...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No presne..aj ja som mala podľa popisov v Zdraví pocit, že mám každú chorobu:D Ale inak to bol veľmi dobrý časopis, ktorý som aj ja kedysi kupovala rada:) Ela z alliknow....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no treba sa nad neho asi nejako povzniesť :)) ale nie každý to vie :)

      Odstrániť
  3. Margot Perník..to je na totálku..závislost, naprosto šílená..snad se z limitky stane běžně dostupné zboží, jinak nepřežiju absťák..

    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook / Bloglovin / ig: @majki

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa sa bohužiaľ nestane :( ale za mňa stačí, že sa z Artemis stala:)

      Odstrániť
  4. Lícenka je vážne krásna . Asi som divná ale od malička nemám rada Margotku neviem skrátka niečo mi na nej vadí a aj ju niekto v mojej blízkosti je okamžite zbystrím . :-D A popravde s kamarátkami si darčeky nekupujeme ale ja to aj tak nikdy nedodržím . Vždy im podarujem na Vianoce aspoň nejakú maličkosť . Narodeniny to je samozrejmosťou že si kupujeme darčeky. :)

    P.S.: Chcela by som teba a tvoje čitateľky pozvať na Vianočnú Giveaway budem rada ak sa zúčastníš . :)
    http://bar-bor-ka.blogspot.sk/2014/11/christmas-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa ju veľa ľudí nemá rado :) a máš rada kokos? možno, že ten ti tam vadí :) a darčeky musia byť :) aspoň malinké :)

      Odstrániť
    2. tak aspoň že nie som sama :D .... kokos mi neprekáža ten mám rada ... jedine čo neznesiem je Margotka a banány :D :D neviem čím to bude ale možno skúsim tú perníkovú a bude to v pohode ... :D :D

      Odstrániť
  5. Jééé, tohle je fajn druh článku. Moc mne bavil :-) poslední dobou mne nejvíc baví vyrábění vánočních dekorací a všeho možného spojeného s Vánoci. Zrovna teď vyrábím jmenovky na dárky.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? Ja mám strašne rada ručne robené darčeky, ale bohužiaľ na to nemám čas ani fantáziu :(

      Odstrániť
  6. Skvelý článok, taktiež úplne najviac na svete milujem nakupovanie vianočných darčekov a perníkovú margotku plánujem ochutnať už dávno, no ešte stále som na ňu nejako nikde nenatrafila... :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to veru podpultovka :)) aj ja som ju zohnala v malom Tescu v Malackách keď som bola na služobke :)

      Odstrániť
  7. Fidorku jsem neměla ani nepamatuju, musím to napravit :) Jinak to mléko na nohy z DM mě šíleně láká, tak mu asi neodolám :)

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Miluju věci od Balei tak nádherně všechno voní. A co se týče fidorky višňovy,tu jsem ještě nezkusila,i když se snažím držet dietu nikdy mi to nevydrží,taže nevidim důvod proč bych ji nemohla díky tobě vyzkoušet :D

    http://dzejny-n.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)) ale veď ty si chudučká! to si fidorku kľudne môžeš dať :)

      Odstrániť
  9. ty vuně jsou užasné a od ti balea jaký to je

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mleko na nohy vypada moc pekne! :) A Curaprox ♡ Jinak vubec netusim,ze existuje visnove Fidorky :D Ja nejvice muiluji vsechno od Kinder, posledni dobou hlavne bile Kinder Bueno...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám od Kinder najradšej tie chladničkové veci :) to je závislosť :)

      Odstrániť
  11. To mléko vypadá skvěle!:) Margotku mám samozřejmě ráda, višňovou figurku jsem ještě neměla..;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak toto je super článok :) musím sa tebou inšpirovať aj ja :) A na tú perníkovú margotku si mi spravial obrovské chute!

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne