nedeľa 23. novembra 2014

Ćo kúpiť mamine na Vianoce II.

Tento týždeň som Vám predstavila prvú várku tipov, čo kúpiť mamine na Vianoce a dnes Vám predstavím ďalšie tipy, rozdelené podľa cenových kategórií, nech si vyberie naozaj každý. Kozmetika je podľa mňa super darčekom, nakoľko jej nikdy nie je dosť :) a vždy je na trhu niečo nové, čo by sa mohlo hodiť Vašej mamine.
Takže, čo odporúčam?

Do 5 €:

Gabriella Salvete očné tiene - Gabriella robí prekrásne očné tiene, ktoré rozžiaria oko ženy v každom veku. Majú pekné balenie a veľký výber farieb, takže či má Vaša mamina zelené, modré alebo hnedé oči určite nájdete nejaký pekný odtieň.


Dermacol lak na nechty- lakov na nechty nie je nikdy dosť a preto je lak podľa mňa dobrý tip na darček. Myslím si, že značku Dermacol uznáva skoro každý a preto lak od nich určite pod stromčekom poteší. 


Do 10 €:



Ak Vaša mamina nemá celulitídu tak jej gratulujem a chcem vedieť ako to robí. Ak ju však má, nejaký dobrý gél nielen poteší ale aj nevyhnutnosťou, ktorú by mala mať zaručene doma. Moja mamina roky používa Avon gély, ktoré Vám môžem s kľudným srdcom odporučiť. Sú celkom lacné (okolo 5€) a naozaj zaberajú. Samozrejme ideálne je ak Vaša mamina pridá pohyb, ale na začiatok je super robiť vôbec niečo a pravidelná masáž gélom sa určite ráta. 


K gélu proti celulitíde je podľa mňa pekným darčekom lícenka. Pre mňa ako bleduľku je lícenka vyslovene nevyhnutnosť – dodá pokožke krásnu prirodzenú farba a pleť vyzerá hneď zdravšie a krajšie. V cenovej hladine okolo 5€ je podľa mňa veľmi dobrým kúskom Gabriella Salvete Fiorello lícenka, ktorá vyzerá veľmi pekne a má naozaj dobrú pigmentáciu. 


Do 20 €:



Ako som spomínala tento týždeň predpokladám, že nejaký krém Vaša mamina určite používa. Otázka je, aká veľká je jej starostlivosť a preto sú Vianoce ideálny čas na to, aby ste jej možno kúpili práve to, čo zanedbáva.
Ak je Váš rozpočet do 20 € ideálnym darčekom by možno bol tento Vichy produkt Neovadiol na oči a pery, ktorý je určený pre pleť s vráskami. Je to intenzívna starostlivosť o kontúry pier a očí - tubička je ukončená kovovým aplikátorom, ktorý by mal okamžite vyhladzovať citlivú pleť v okolí očí a pier, čím dodá žene mladistvejší vzhľad. 

Do 30 €:


Do 30 € je podľa mňa ideálnym darčekom nejaký parfém. Ak Vaša mamina momentálne má všetky, čo má rada a všetky, čo zvyčajne používa skúste zariskovať a vymyslieť jej niečo nové. Super nápad na novinku sú parfémy Hugo Boss, ktorými podľa mňa nikdy nič nepokazíte. Všetky voňajú naozaj veľmi pekne a nikoho nemôžu uraziť. Na nete som si všimla na Hugo Boss Deep Red, ktorú som mala kedysi aj ja a bola fakt dobrá. Je to jedna zo starších Boss vôní ale to jej vôbec neuberá na pôvabe. Je to príjemne sladká vôňa, ideálna presne na teraz. V zložení nájdete: pomaranč, ríbezle, klementínku, hrušku, pitosporu, fréziu, zázvor, ibištek, céder, vanilku a mošus. 

Nad 30 €:


Ak máte fakt, že väčší rozpočet kúpila by som mamine nejaký Niche parfém. Je to proste najväčší luxus aký môžete mať doma a je to nezabudnuteľný zážitok. Ťažšia časť je len vybrať, ktorý niche parfém je ten správny, ale verím, že to zvládnete. 

Idete tento víkend nakupovať nejaké darčeky? Komu?






10 komentárov:

  1. Mamine jsem letos kupovala penezenku, ale kosmetika je taky super vec, ja vetsinou kupuji kosmeticke balicky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj peňaženka je super darček, škoda, že moja mamina ich nerada mení :/

      Odstrániť
  2. najčastejšie mamine kupujem krámy , takže si sa trafila :D :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkné tipy! díky..já jsem tento článek také dělala, zatím jen pro muže, ale brzy bude i pro ženy. Mamce budu letos kupovat přesně to, co si přeje a to sadu sprchových gelů a šampónů, krém na oči, sypané čaje a hezké povlečení. Přemýšlela jsem i o hrnku s fotkou mě a sestry. A možná nějaký ten lak na nehty, třeba zrovna od Dermacolu ;) www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš tak sa idem inšpirovať :) ten hrnček je super darček :) bude Vás mať vždy pri sebe :)

      Odstrániť
  4. Ďakujem za tipy, určite nad nimi budem uvažovať ! Kika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kosmetiku letos nejspíš mamině nedám, ale doufám, že ji dostanu já :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Máma si už dlouho přeje nový mobil, tak se letos asi konečně dočká (a já jen doufám, že mě s ním nevyhodí od stromku =D)
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook / Bloglovin / ig: @majki

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hezké tipy, pro ženu je podle mě vždycky jednodušší něco vymyslet než pro chlapa :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne