streda 19. novembra 2014

Čo kúpiť na Vianoce mamine I.


Prvýkrát sa mi tento rok stalo, že mi jedna čitateľka (Ahoj Vierka) napísala, či budem aj tento rok písať o tipoch na Vianoce. Nejak som si asi neuvedomila aký je už dátum a pozabudla na túto moju tradíciu. Chcem Vás teda ubezpečiť, že aj tento rok nezabudnem na svoju blogovú tradíciu a dám Vám zopár tipov na nákupy pre celú rodinu, kamošov a kamošky. Kým začať nebola vôbec ťažká otázka, nakoľko aj ja sama vždy najradšej nakupujem darčeky mamine. Ak by som túto sadu nedala mamke k narodkám iste by som jej ju dala na Vianoce a preto je podľa mňa super darčekom ak má Vaša mamina viac rokov ako 30. Myslím si, že Dermacol Hyaluron Therapy sadu uvidíte túto zimu na veľa miestach, nakoľko ja som si ju stihla všimnúť už asi v troch časopisoch.


Celá sada je postavená na vysokom obsahu kyseliny hyalurónovej a je určená pre všetky typy pleti. Denný krém je ľahší a jeho veľkým pozitívnom je, že obsahuje SPF 15. Na SPF si netreba dávať pozor len v lete, slniečko svieti rovnako aj v zime a čím staršia pokožka tým dôležitejšie je dbať na takéto detaily. Krém pokožku inak pekne ukľudňuje a hydratuje, takže ak ho dáte mamine v zime kľudne ho môže začať rovno používať a jej pleť bude dostatočne chránená.

Nočný krém je o čosi hutnejší, ale stále je príjemne ľahký nie je to taká tá mandľová mastnota :) tým, že je určený pre všetky typy pokožky je naozaj veľmi príjemný- nie je ani príliš ľahký, ani príliš ťažký. Oba krémiky veľmi pekne voňajú a vyzerajú veľmi pekne na poličke.


Čo mňa a rovnako aj maminu zaujalo najviac bol remodelačný krém na pery a oči. Prvýkrát som sa stretla s tým, že jeden krém sa môže používať na obe tieto oblasti, čo je naozaj šikovné. Dúfam, že očné krémy používa už každá žena, ktorá má viac ako 26 rokov ale krémiky, ktoré sa starajú o vrásky pri očiach, to je už iný level. Nie je to nič zložité, avšak mám pocit, ako keby sa osveta ohľadom tejto vráskovej oblasti akosi zabúdala. A pritom vrásky okolo úst vedia ženám dodať rovnako veľa rokov ako vrásky pri očiach.

Krém tiež nie je príliš hutný a na oči ako aj v okolí pier ho stačí naozaj len máličko. Nanesiete trošku krémiku na ukazovák a jednoducho vklepkáte. Naučte tento trik aj Vašu maminu a uvidíte ako si uberie pár rokov :)


A nakoniec len taký príjemný bonus na záver. Ak je Vaša mamina ako moja, je možné, že túto masku bude mať doma aj pol roka, ale verím, že ak bude mať doma celú sadu bude ju to motivovať k tomu, aby ju použila. Maska je vždy silnejšia nadstavba krému a určite je dobré používať ju pravidelne. Maska dodáva pleti výživu a pri pravidelnom používaní by mala pleti dodávať elasticitu.

Ak by ste chceli Vašej mamine kúpiť celú sadu vyjde Vás v plnej cene okolo 43€, ak však máte nižší rozpočet verím, že ju poteší aj samotná maska (+-2,5€) alebo očný krém (+-10€). Dermacol je majster vianočných balíčkov, takže predpokladám (ale to je len môj tip), že bude v ponuke nejaká Vianočná sada Hyaluron 3D, ktorá bude za ešte výhodnejšiu cenu a pekne balená. 

Tak či onak, kvalitný krém by mal byť na poličke každej maminy a ak ho Vaša mamka nemá teraz je ten čas nejaký jej zaobstarať.

Toto bol teda môj prvý tip a onedlho sa môžete tešiť na druhý!

A čo Vy? Máte už nakúpené darčeky? Čo plánujete kúpiť Vašej mamine? 


7 komentárov:

  1. Ja už mám väčšinu darčekov pokúpenú a konkrétne mama dostane kabelku a bundu a ešte nejaké drobnosti a samozrejme kozmetika nesmie chýbať :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kozmetika veru musí byť :) podľa mňa musí byť kabelka a bunda super darček ale ja by som sa jej to asi bála kupovať :)

      Odstrániť
  2. Zatiaľ nemám ani jediný darček. Mamine každé Vianoce kupujem vlasovú kozmetiku, spodnú bielizeň a neaké oblečenie. Ešte k tomu sa mi pokazila trúba, tak neviem ako budem piecť.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no pokazená trúba na Vianoce to je veru nič moc :/ dúfam, že nájdeš nejakého dobrého opravára, ktorý ti ju do Vianoc opraví :)

      Odstrániť
  3. Skvelý nápad na darček :)
    No moja mama na kozmetiku absolútne nieje, ona by chcela skôr nejaké bytové doplnky a podobne, takže to jej aj kúpim :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? a už máš nejaký nápad?

      Odstrániť
    2. Plánujem jej kúpiť nejaké sviečky, tie má rada, poprípade vankúše a tak :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne