pondelok 17. novembra 2014

Dnes sa bude oddychovať


Našťastie nerobím na smeny takže dnes môžem byť doma a pekne oddychovať. Tento víkend sa niesol v druhom kole kolaudácií bytu takže opäť to isté čo víkend predtým- upratovanie a chystanie sa na veľkú návštevu. Takže, kolaudácie úspešne za mnou a dnes teda môžem pekne oddychovať s vyloženými nohami.Škoda, že počasie príliš nevyšlo, chcela som zbehnúť niekam na túru alebo do lesa, ale ako sa pozerám vonku múdrejšie bude zababušiť sa do periny a pustiť si niečo dobré v telke. A viete,čo by bolo ešte lepšie? Napustiť si pred tým filmom horúcu vaňu, do ktorej si dáte trošku zázračnej kúpeľovej soli od Boemi. 

 O Boemi solách som písala ešte dávnejšie tu: klik pričom pozornejšiemu oku neunikne, že v Boemi e-shope http://boemikozmetika.sk/sk/ sa skrývajú aj soli, ktoré nesú názov Magistra Bohemica. Kozmetická rada Magistra Bohemica vznikla k 15 výročiu značky. Celá Magistra kolekcia je inšpirovaná prácou lekárenských magistrov, ktorí od pradávna využívali pri svojej tvorbe bylinky v rôznych podobách. Kolekcia Magistra sa predáva na stránke ešte len pár týždňov ale z toho, čo som vyskúšala sa vôbec nebojím, že by nemala mať úspech.


Ja som vyskúšala tri vône - levanduľa, citrus garden a ruža. Aby som Vás nenaťahovala všetky tri soli voňajú naozaj úžasne, to, ktorú si vyberiete záleží naozaj len a len od Vašej preferencie. Moja najobľúbenejšia je levanduľa, pretože sa mi pri nej úžasne relaxuje a po dlhom dni, je to to, čo moje telo a myseľ naozaj zresetuje. Citrus Garden je krásna ale svieža vôňa, ktorá mi príde super asi viac na leto. Je to taká tá vôňa na prebudenie a energiu, čiže nehovorím, že ju nevyužijem aj teraz, ale skôr si ju asi nechám na leto. A najviac mi vonia ruža (ale to viete, že vôňu ruže mám naozaj strašne rada). Mne osobne príde, akoby to bola ruža zmiešaná s vanilkou, čiže nie je to taká tá tradičná ruža, ale je sladšia, príjemnejšia. 

Soľ používam dvoma spôsobmi - buď na regeneráciu nôh, do lavóra na vymočenie a ukľudnenie alebo klasicky do kúpeľa. Do kúpeľa používam 2 polievkové lyžice (mám rada silnú a výranú vôňu) a na nohy dve kávové lyžičky. Jedno balenie mi teda vydrží asi 3 kúpele a 3 vymočenia nôh. Inak cena je 280g/ 3,5€.



Ak nemáte radi soli na stránke majú aj peny do kúpeľa. Ja som kedysi preferovala peny, pretože mi prišli pohodlnejšie ale pomaly presedlávam úplne na soli. Sú viac aromatické a mám z nich väčší zážitok. Levanduľu som chcela vyskúšať v jednej aj druhej forme, nakoľko sa snažím mať doma vždy levanduľové výrobky (pomáhajú aj na migrénu). Pena vonia krásne naozaj ako keby ste si medzi prstami popučili levanduľu, avšak bublinky podľa mňa rýchlo opadnú tak si nepredstavujte takú tú americkú bublinkovú vaňu. Ide skôr o tú vôňu, a oleje, ktoré pena obsahuje- nevysušuje totiž pokožku. Jej objem je 250ml a cena 4,5€. 

Tak si dnes urobte pekný oddychový deň a hoďte všetky starosti za hlavu!

Čo plánujete robiť? Oslavujete nejako dnešok? Chodíte na námestie?

2 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne