štvrtok 13. novembra 2014

Hollywoodsky glamour




Dnes tu máme poslednú časť môjho Avon balíčku, na ktorú som sa popravde tešila najviac. Avon rúže sa stali absolútnou stálicou v mojej kozmetickej zbierke a nedám na nich dopustiť. Stáááále mi ich chváli neskutočne veľa ľudí a vždy sú všetci prekvapení, keď im poviem, že mám na perách Avon. Chcela by som vedieť, čo všetci čakajú, že im poviem :)) Avon mi naposledy poslal tri rúže z kolekcie Hollywood, ktoré sa líšia v podstate len v dvoch veciach- farba a balenie.

Celá kolekcia Hollywood mala krásne čierne obaly v štýlových krabičkách s peknými obrázkami s motívmi Hollywoodu a upravené boli aj samotné výrobky, na ktorých boli nápisy Hollywood. Naozaj pekné a vydarené, super, že Avon robí aj takéto limitky.

Konzistencia rúžov je taká ako vždy- rúže sú príjemné mastné (ale nelámu sa), nevysušujú pery a majú naozaj super hydratáciu. Pigmentácia je na jednotku s hviezdičkou- jedna vrstva je naozaj bohate dosť. Na testovanie som tentorkrát dostala tri farby, ktoré sú podľa mňa fakt krásne a ideálne na celý rok:


Show Business je krásna červenocyklámenová farba, ktorú využije určite každá baba. Naozaj krásna sýta farba, ktorá dodá šmrnc každej pokožke. Povedala by som, že na svetlej vynikne obzvlášť, ale to je možno len môj pocit, pretože sama mám svetlú pokožku a fakt sa mi neskutočne páči.


Hollywood Siren je červenobordová, krásna teraz na jeseň a zimu. V lete mám rada sýtejšie červené takže táto trochu do bordova je ideálna presne na teraz. S takýmto červeným rúžom sa žena cíti podľa mňa úplne viac žensky a sexy- je to proste krásna ženská farba.


Posledný rúž mal úplne opačnú farbu ako dva predošlé- jemná nude béžová farba so zlatými odleskami. Názov je Starlet Glamour a je to ideálna farba na úplne každý deň. Tým, že má príjemne mastnú konzistenciu si ho nanášam ako balzam na pery aj bez zrkadielka. Je to farba ideálna či už do roboty, do školy alebo na večer ak máte výrazne namaľované oči.

Posledná vec, ktorá bola v balíčku bol zlatý rozjasňovač s názvom Ideal Luminious. Rozjasňovač som vyskúšala z balíčka ako prvý pretože som bola neskutočne zvedavá aký bude. Moja zbierka rozjasňovačov sa pomaly ale iste rozrastá a už si ani neviem predstaviť, že by som ho pri každodennom maľovaní nepoužila. 


 Rozjasňovač má opäť pekné Hollywoodske balenie, v ktorom sa ukrýva aj praktické zrkadielko. Na prvý pohľad som sa celkom zľakla tej farby pretože mi prišla pomerne dosť tmavá a výrazná, ale ako môžete vidieť - zdanie klame.


Už na ošuchnutie prstom (kedy býva zvyčajne farba najsýtejšia) je farba jemná, svetlá a bez žiadnych výrazných trblietok. 


Následne, keď farbu rozotriete ostane naozaj len jemný rozjasňovač, ktorý dodá pleti trochu lesku. Farba síce nie je výrazná, ale trblietky nie sú pomleté úplne na jemnučko, čiže miestami sa Vám môžu na pokožke objaviť nejaké tie menšie flitre. Osobne by som nebrala tento produkt ako každodenný rozjasňovač typu High Beam ale skôr ako rozjasňovač na akcie a presne také to Glamour Hollywoodske výrazné maľovanie. Kľudne by som ho na akciu naniesla aj namiesto púdru a potom by som si ním poprášila aj dekolt či ramená.


V konečnom dôsledku ide o naozaj krásnu kolekciu z ktorej odporúčam úplne všetko - aj krásne laky, aj skvelú linku, neskutočne pigmentované rúže a potom hollywoodsky rozjasňovač. Myslím si, že v si tu naozaj každá baba nájde niečo.

A čo Vy a Hollywood? Páči sa Vám táto kolekcia? Chystáte sa na nejakú Vianočnú párty? Máte ju v nejakej téme?


21 komentárov:

  1. Rtenky vypadaji uzasne. Vlastne cela kolekce :)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkná kolekce :) Rtěnky mají krásné odstíny!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě se líbí moc, hlavně ty obaly, ty jsou parádní.. Jinak odstíny rtěnek mě nezaujaly, ale na rtech vypadají moc pěkně.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne obaly :) Z rúžov sa mi neskutočne páči ten Starlet Glamour :) A rozjasňovač tiež :) Táto kolekcia sa mi veľmi páči..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Starlet Glamour nosím najčastejšie :) je to super farba na každý deň :)

      Odstrániť
  5. Ten rozjasňovač vyzerá zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Joj Bianca, nestíham ti! Pridávaš posty častejšie než ja chodím na fejskúk :D a to už je čo povedať! Nestíham ti všetky posty komentovať... Ok to bol taký menší príhovar, teraz k článku... Júúj Hollywood Siren! Taká šťavnatá sýta červená by sa mi zišla v "šatníku" na pery. Možno aj ten prvý Show Business. Nude farby mi moc "nevoňajú" :D Inak aj ten rozjasňovač by sa mi hodil, vlastne mne by sa toho hodilo viac... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no snažím sa nech sa tu nikto nenudí a máte sa sem dôvod vracať :) Inak Hollywood Siren si viem úplne na tebe predstaviť, moc by ti sekla!

      Odstrániť
  7. Tie rúže vyzerajú super, veľmi sa mi páčia tie odtiene :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super kolekce :)) přemýšlela jsem, že si koupím, ale nevím. Ten pudr vypadá krásně :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Rtěnky se mi moc líbí, odstíny jsou opravdu povedené. Budu si muset aspoň jednu pořídit :)

    Lesk na zuby???

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Rtěnky vypadají opravdu skvěle. Hlavně ta červená :) A rozjasňovač vypadadá taky skvěle.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne