nedeľa 16. novembra 2014

JUCHUUUU EOS NA SLOVENSKU




Včera si tak večer prokrastinujem a rozmýšľam o čom napíšem a zrazu BUM!!! Na www.parfums.sk zaradili do ponuky, to na čo sme všetky čakali! EOS!!!Skoro som odpadla keď som to videla!   Trochu ma zarazilo, že keby som sa fakt nenudila a poriadne to nehľadala ani by som si to nevšimla ale na druhú stranu asi aj chápem, že koľko ľudí na Slovensku tak baží po EOS. Ja som si o EOS toho za posledné roky prečítala pomerne veľa a vyšlo mi z toho, že to nebude asi nič, čo by človeka nejako vytrhlo z biedy, nie je to niečo, bez čoho sa nedá žiť, ale na druhú stranu je to niečo, čo všetci v USA ospevujú a minimálne by som to chcela vyskúšať.


Ak teraz vôbec neviete o čom hovorím, EOS je balzam na pery v tvare vajíčka, ktoré na rozdiel od Oriflamu nemusíte nanášať prstom ale vajíčko je akoby vypuklé, čiže sa veľmi ľahko a prakticky nanáša. EOS je na trhu okolo šesť rokov, pričom firma sa pôvodne zaoberala krémami na holenie a až potom prišiel tento rozkošný balzam.  O EOS sa traduje historka, že keď sa vo firme riešilo, ako bude balzam vyzerať podmienka bola, že musí byť taký pekný aby ho ženy chceli stále vyberať z kabelky. Podarilo sa, čo poviete? EOS obsahuje 95% organických zložiek pričom vajíčka sú bez obsahu petrolátu, parabénov a gluténu. V zložení vajíčok nájdete samé dobré veci ako bambucké maslo, jojobový olej, vitamín E či Aloe. 
Na stránke majú na výber tri príchute, pričom mňa najviac zaujala táto:

Tangerine - mandarínka má jednak krásne veselé balenie a jednak musí určite krásne voňať. Mandarínka je jedno z mojich najobľúbenejších ovocí takže balzam v tejto vôni musí byť čistá mňamka. Balzam je bezfarebný a čo neviem, ale zaujímalo by ma- či je chutný?


Cena všetkých druhov je 5,2€ kus. Ak plánujete robiť nejaké vianočné nákupy- voňavky alebo inú kozmetiku nezabudnite si prihodiť jedno veselé vajíčko.

A čo Vy? Láka Vás EOS? Mali ste nejaký? Chutili nejako?


34 komentárov:

  1. já už po EOS balzámu dlouho pokukuji, dnes si ho hodlám objednat :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už dávnejšie som ich videla na nejakej stránke a padli mi do oka, avšak som ich u nás nenašla-už viem prečo:D Rada by som vyskúšala avšak máloktoré balzamy na pery mi vyhovujú konzistenciou tak som na vážkach:)

    Hello From the Edge

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to bude hop alebo trop aj u mňa :) nikdy som ho nemala, takže uvidíme, či sadne :)

      Odstrániť
  3. Eos je na slovensku uz trosku dlhsie....daj si eosbalzamy.sk alebo take nieco....ale ta baba ma neskutocne prehnane ceny. Ja objednavam Eosy od jednej baby z FB (daj si na fb Americana oblecenie a doplnky, alebo take nieco) a mozem ju 100000000% odporucit (objednavala som uz niekolko krat a viem ze sa mozem spolahnut ze to nieje fake) ma v ponuke aj limitky. Taktiez predava aj kozmetiku Victorias Secret a vselijake znackove oblecenie za super ceny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ja som sa presne často bála, že to bude nejaký fake, alebo keď som našla iné (dôveryhodnejšie) stránky bolo tam poštovné 3€ čo je zase za jeden balzam fakt škoda platiť..Ale na parfums by mi mali za to koľko tam nakupujem už dať aj nejakú zákaznícku kartu :) takže tam nebudem mať problém prihodiť si balzam k nákupu a poštovné 1€ sa mi síce u nich nepáči, ale lacnejšie to fakt nikde inde nebude. U tej baby kuknem, minimálne by som chcela konečne vyskúšať niečo vs :)

      Odstrániť
  4. bola som na leto v Amerike a tam som si ho kupila-mam este stale Blueberry acai, chuti perfektne !! a taktiez passion fruit, obe chutia sladko a som si ista, ze aj mandarinka bude ;) normalne v USA stoja okolo 2.50 USD vo Walmarte, cize nejake 2 eura..ach, skoda vazne, ze ich nepredavaju aj tu za taku cenu..ked pojdem zas, musim si nakupit tak 10 :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DD 2€ no tak na takú cenu bude treba ísť do Ameriky :)) a s tou sladkou chuťou si ma potešila, to je bod naviac :)

      Odstrániť
  5. Skús sa Pozrieť na krasotika.sk ja som si ho zhruba pred rokom Z tade objednávala A bola som spokojná A majú tam kopec super veci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som niekde na nejakom blogu čítala, že baba tam kúpila nejaký fake voňavky :/ odvtedy sa celkom bojím :(

      Odstrániť
    2. ja mam z tej stranky paletu naked 3 a aj nejake eosy, nic z toho nebol chvalabohu fake :)

      Odstrániť
  6. EOS je skvelý balzámik, naozaj pery vyživuje, používam asi mesiac vôňu Coconut Milk :) Zbožňujem
    chcem ťa pozvať do nového e-shopu, kde môžeš vymeniť svoju nepotrebnú kozmetiku a získať kozmetické balíčky za pár drobných klikni: http://makeawish.webnode.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uaaa kokosová príchuť? tak tú na parfums nemajú, tú by som už mala :) a ďakujem za tip idem sa hneď pozrieť :)

      Odstrániť
  7. Mňa toto necháva akosi "vlažnou".... Som divná? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale čoby:) keby si vedela koľko vecí mňa necháva vlažnou :)

      Odstrániť
  8. Já už si chci EOS dlouho koupit. Nejvíce mě láká ten Coconut Milk :-) akorát nevím kde si je objednat, protože na ověřených stránkách je mají docela drahé a na ebay jsou sice levnější, ale zase tam jsou většinou fake. Škoda, že nejsou v Česku v kamenných obchodech.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj toto je presne moja dilema..aj ja som ich videla už aj lacnejšie, ale asi si radšej euro priplatím a budem si istá, že to nie je fake :)

      Odstrániť
  9. EOS vypadá moc dobře :) A ten mandarinkový určitě bude krásně vonět :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Cooo hed idem objednavat konecne :) este ze ta mame a super tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A mozu mat uz len jednu prichut tam asi sa rozplacem boze dufam ze naplnia coskoro sklad :D

      Odstrániť
    2. nemyslíš vážne? Tak rýchlo idú?

      Odstrániť
  11. Citala som, ze robia uz aj ,,fejky" tychto balzamov. Mne to ale nevadi, nechystam sa nakupovat.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sila, že aj z balzamov za pár dolárov (v usa) sa robia fejky..možno sa budú aj z Labella robiť o pár rokov fejky :D či už?

      Odstrániť
  12. EOS ma láka už dlhú dobu a rozmýšľala som aj nad tým, že si ich objednám cez zahraničné stránky avšak poštovné by ma vyšlo viac ako samotný balzam, takže je skvelé že sú už aj na SR :) :)

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ja som si eos objednavala davnejsšie na krasotika.sk, ale tu su o trochu lacnejšie teda parada:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Určite ich vyskúšam, už dlho som to mala v pláne :)
    Mimochodom, pozývam ťa na moju giveaway
    http://beingasanmonica.blogspot.sk/2014/11/my-1st-giveaway.html
    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Chystam sa prave objednavat z parfums.sk, tak si asi jeden prihodim do kosika - uvidime co je to za zazrak :) Inak mna tiez to ich 'postovne' 1 Euro, ked si prides objednavku osobne vyzdvihnut dost rozculuje :(

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Neměla jsem a momentálně ani neplánuji kupovat, možná, až mi dojde BabyLips :).

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ja som ho mala, ale nie je to pre mňa nič extra, skôr to ma milý obal a hovorí sa o tom, len sa niekedy nepovie, či to dotyčný žerie kvôli funkčnosti alebo kvôli obalu:), btw. ja som na tie balzamy narazila nedávno na eosbalzamy.sk, ale ako tak kukám ceny sú tam neskutočné:DDD

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne