nedeľa 9. novembra 2014

Týždeň v obrázkoch


Napadlo mi urobiť pre Vás dnes taký malý prierez mojím minulým týždňom, aby som to tu trochu spestrila. 


Začnem asi minulým piatkom, kedy som bola v divadle na Madam Bovary. SND predviedlo opäť neskutočne kvalitné spracovanie a Táňa Pauhofová, zahrala Madam Bovary naozaj skvostne. Keď som túto knihu čítala, vždy som si predstavovala Madam Bovary ako staršiu, namyslenejšiu ženu, takže ma celkom prekvapilo obsadenie Pauhofovou,ale bola fakt skvelá. Trošku mi prišlo ľúto, ako ľudia smutné scény brali ako komédiu a miestami mám z SND pocit, akoby sa ľudia išli pozrieť na hercov z Paneláka a nie pozrieť si inscenáciu nejakej kvalitnej knihy. Neskutočne dobre sa pozeralo aj na krásne kostými a celkovo to bol krásny zážitok. Ak sa náhodou chystáte do SND Madam Bovary určite odporúčam.


Nasledovala sobota, ktorá bola celkom zaujímavá a poučná. Z času na čas bývajú v nákupných centrách stánky rôznych značiek, v ktorých môžete dostať jednak kopec vzoriek :)) ale aj sa toho veľa naučiť. Takto som minulú sobotu navštívila Nivea stánok, ktorý bol v Avione a poskúšala som všetko čo ponúkal. Ak sa tam odvážite ísť (a vystáť si radu) zistíte, že personál je tam veľmi milý a že Vám radi a ochotne poradia, pričom dostanete vzorky Nivea produktov vybrané presne Vám na mieru. 

Ja som takto vyskúšala vlasovú poradkyňu a výživového poradcu (bola tam ešte jedna pani, ktorá radila veci na tvár ale k tej som sa nedostala). Vlasová poradkyňa mi milo a ochotne vysvetlila na čo a ako slúžia všetko Nivea produkty- pričom mi odporučila používať šampón a kondicionér z odlišných radov, že vtedy často fungujú lepšie - napr. šampón na farbené vlasy a kondicionér na suché vlasy.
Výživový poradca mi zmeral tuk, svaly a odporučil, čo by som mala cvičiť. Zistila som, že som na tom lepšie ako som si myslela, čo ma fakt potešilo :) Ako bonus som dostala kopec darčekov a vzoriek, takže sa určite môžete tešiť na Nivea giveaway.

Čo sa týka pracovného týždňa, ten tento týždeň veľmi rýchlo uletel. Roboty som mala nad hlavu, takže keď som došla domov, bola som rada, že som. Ešte aj počasie bolo také nijaké takže som vlastne po večeroch ani dokopy nič nerobila. Našla som však nový TV seriál Bad Judge v hlavnej úlohe s krásnou Kate Walsh. Ak ste pozerali Chirurgov alebo Private Practice tak Kate Walsh poznáte. V tomto krátkom (20 min/diel) seriály hrá sudkyňu, ktorá rada žúruje a vedie hocičo len nie poriadný a usporiadaný život. Myslím si, že na oddych po práci je to fakt super seriál.


A bum zrazu je tu víkend! V sobotu som bola pomerne dlho pri šporáku, nakoľko som sa rozhodla urobiť cviklové fašírky. Fašírky síce vyšli super, ale tá robota :/ omg , celá kuchyňa bola špinavá a myslela som, že sa ani von nedostanem, kým to upracem. Cvikla mi všade prskala, ja som varila jak keby som mala obe ruky ľavé, no celé zle.. Aspoň, že to dobre chutilo. Ak je tu niekto, kto by mal záujem o recepty na blog, určite dajte vedieť, môžem blog z času na čas ozvláštniť aj niečím takým. 
Po naozaj dlhom upratovaní sme sa išli so snúbencom poprechádzať a dať si do mesta dobrú kávu. Auto sme nechali zaparkované doma a naozaj sme sa poriadne prešli. Poznáte to, vonku nie je zima, len oblečenie je zlé. Takže baby žiadne vyhováranie na zlé počasie, prechádzať sa treba!



Dnes sme pozvali snúbencových rodičov so starou mamou na kolaudáciu bytu (áno, áno, dávali sme si na čas) takže ma čaká ešte jedno kolečko upratovania nech je to tu tip top! Inak konečne po hádam aj mesiaci mi došlo oblečenie z www.tidestore.com . S výsledkom som spokojná, len to čakanie bolo nekonečné. Nakoľko je to tam však pomerne lacné, objednávať budem asi ešte raz a hádam mi to dôjde skôr ako prvýkrát - z Tidestoru je sačko na prvej fotke, čierne tričko a náhrdelník.


Takže taký bol môj týždeň :) dúfam, že sa Vám príspevok páčil a nezabudnite, že zajtra bude MEGA NAJLEPŠIA giveaway aká na blogu kedy bola!!

A čo Vy? Aký ste mali týždeň? Čo ste si naposledy kúpili? Čo ste včera a čo budete dnes robiť?

28 komentárov:

  1. tie topanky mas krasne na prvej fotke! ja by som v nich ale nevedela chodit :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na tej prvej fotke si krásne oblečená, velmi sa mi páčia topánky aj blazer :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) tie topánky sú super len ma stáli kopec nervov kým mi došli :)

      Odstrániť
  3. Super článok! To sačko na prvej fotke je neskutočne krásne a pristane ti. Nivea štúdia sú super, aj ja som tam raz zavítala a bola som veľmi spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) aj podľa mňa je to super, človek sa dozvie veľa nového a ešte aj môže niečo dostať :)

      Odstrániť
  4. Serialove typy vzdy uvitam, aj ked na csfd nema najlepsie hodnotenie, dam mu sancu.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lepšie hodnotenie má seriál Manhattan, ale ten je miestami celkom smutný, takže z neho neodpadávam, ale každopádne je zaujímavý a podľa mňa je aj adeptom na nejakú cenu :)

      Odstrániť
  5. aaaah čo by som ja dala za tvoju postavu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tento týždeň som si kúpila ročnú permanentku do fitka :) bude ešte lepšie :)

      Odstrániť
  6. Hodně se mi líbí oba tvoje outfity. Já teď na podzim potřebuju oblečkovou inspiraci, tohle počasí nemám ráda, tak se mi nechce oblečení řešit. Proto se ráda inspiruju ať o oblékání nemusím přemýšlet.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super fotky! a tá prvá je asi najlepšia! :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  8. clanok ma zaujal, pridavam sa k odpadavajucim z topanok na prvej fotke... a co sa tyka divadla, uplne si vystihla moje dojmy, ja som v SND mala presne tento pocit, bohuzial :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) a čo sa týka SND ostáva dúfať, že sa kultúrne poznanie návštevníkov hádam nejako zlepší :/

      Odstrániť
  9. Ty botky na první fotce vypadají skutečeně "brutálně" :-D A Madam Bovary vypadá na dobré představení, už jsem dlouho v divadle nebyla, musím zase někdy zajít u nás v Brně :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám divadlo veľmi rada, takže sa tam snažím chodiť pravidelne :) predsa len, je to iný zážitok!

      Odstrániť
  10. Náhrdelník je nádhernej, aji se mi líbí outfity :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne