pondelok 29. decembra 2014

Koho pobozkáte na Silvestra?


Keď si vybavíme články v časopisoch na tému párty, Silvester vždy ma napadne jedno-  na párty nesmú chýbať červené pery. Ak sa k nim človek správne nahodí vedia urobiť aj z obyčajnej baby ženu vamp, ktorá na seba strhne pohľad celej spoločnosti :)) Žena Vamp však vie, že nie je nič horšie ako keď sa jej rúž rozpije, otlačí o zuby alebo rozmaže..To by ostala zapamätateľná tiež, ale asi nie tak, akoby si predstavovala.

Ja mám červené rúže naozaj veľmi rada a vytvorila som si celkom slušnú zbierku. Mám doma také, na ktoré sa môžem spoľahnúť, že vydržia naozaj zopár hodín a budú vyzerať OK keď sa najem či napijem, ale mám doma aj také u ktorých viem, že je dobré mať po ruke zrkadlo a kontrolovať to, ako vyzerajú hádam každú pol hodinu. Tým sa pochopiteľne snažím vyhýbať, ale ak ste škrečky ako ja, vyhodiť celý rúž je pre mňa proste nepredstaviteľné. Ak nemáte v používaní rúžov ešte presnú ruku je múdrejšie siahať po leskoch, ktoré ak sú kvalitné vedia urobiť rovnakú službu. Výborne pigmentovaným leskom (ideálnym na Silvester) je aj Long Lasting Lip Colour od Dermacolu vo farbe 04 - čo je neskutočne krásna sýto červená.

Lesk sa skladá z dvoch strán - jedna je matná sýtočervená a druhá je bezfarebný lesklý balzam. Mne osobne sa lesk páči aj v tej matnej verzii, ale nikdy som ho samostatne nepoužila. Mám trochu obavy z minulosti, kedy mi takéto lesky vyštípali pery a preto ho používam tak, ako návod káže. Nanesiem sýtočervenú, počkám asi minútku a nanesiem balzam. To zaručí, že červená sa krásne ,,uleží" a balzam perám dodá nielen hydratáciu ale aj lesk.




Ak si lesk nanesiem ráno (8.30) do dvanástej s ním nemusím nič robiť. Kľudne s ním môžem raňajkovať (zvyčajne jogurt), piť kávu či zjesť keksík. Farba je stále krásne sýta, a nezalieza do kútikov. Ak sa teda na Silvestra plánujete zmeniť na ženu Vamp s týmto leskom to pôjde veru ľahko.

A čo Vy? Máte už predstavu o Silvestrovskom líčení? Budete používať červený rúž alebo lesk?


21 komentárov:

  1. Osobně mám radši rtěnky. Leskům jsem nepřišla nijak na chuť, jediná výjimka je MAC Red Russian, ten bych brala hned :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fíha síce neviem ako ten MAC vyzerá ale už len podľa názvu super :)

      Odstrániť
  2. Podobnou vecičku má i teď Rimmel, myslím, ze se to jmenuje Provocalips ;) dostala jsem neco podobného od Umy a taky jsem z toho nadšená, jak dlouho vydrží :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O tom som ešte nepočula! ďakujem za tip a určite sa mrknem!

      Odstrániť
  3. No ja budem na silvestra doma sa liečiť z choroby, priateľ sa bude o mňa starať ale keby mám možnosť ísť na nejakú párty, tak určite volím červené pery:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak budeš mať super spoločnosť tak či onak :) a to sa ráta :)

      Odstrániť
  4. Já mám takový podobný od Rimmel, Provocalips. Má stejné vlastnosti, takže ten asi zvolím, jen pusinku dávat nikomu nebudu ;)
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá hodně dobře! :-) ovšem víc se mi líbí bez toho lesku. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Díky za super tip :) můžeš klidně přidat i nějaké další, docela bych potřebovala rtěnku, co dlouho vydrží :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si ma potešila :) určite nejaké ďalšie prijdu :)

      Odstrániť
  7. Počas vianočných sviatkov hrozne fičím na červených rúžoch, tak vďaka za ďalší super tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento lesk vypadá úžasně :) Já ještě nevím jaké líčení zvolím na Silvestra :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja asi jemnejšie oči, výraznú linku a umelé riasy a červené pery :)

      Odstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru, červený lesk som ešte nevyskúšala možno je načase..som skôr na rúže a súhlasím s červenou! Zbožňujem ju.. .môžeš vyzerať hociaku nudne no keď si dáš červený rúž hneď je to o level vyššie :) Na Silvestra sa však budem vyvaľovať s priateľom na chatke tak bude prvá novoročná pusa asi prirodzená bez rúžu... ale kto vie.. možno prekvapím samu seba :D

      LadyinBlack

      Odstrániť
    2. Tak červený rúž je inak zabijak bozkávania, chudák ten chalan potom :D

      Odstrániť
  10. lesk vypadá skvěle, já to asi s líčením nijak přehánět nebudu, budu jen s partou kámošů :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne