sobota 20. decembra 2014

Parfémové novinky



Niekedy je dobré pozerať si v internetových obchodoch aj záložku novinky, lebo ak to nerobím, ani neviem, čo je nové. Čo sa týka parfémov, snažím sa neobjednávať si stále dokolečka tie isté vône, ale skôr skúšať nové vône, pretože na svete je toľko vôní, že mi je ľúto nevyskúšať ďalšie. Samozrejme, sú také, ktoré sa mi naozaj dostanú do srdca a strašne sa mi páčia, tie si potom kupujem opakovane, ale stále je viac takých, čo si už znova nekúpim. Aké parfémy sa skrývali v časti novinky naposledy?



Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her - mám taký silný pocit, že toto ani nie je novinka, ale neviem. Karl Lagerfeld ide úplne mimo mňa. Nijako ma nezaujal kult jeho osoby a aj keď uznávam, že je naozaj šikovný a nadaný, tam to asi končí. Tým, že ma on necháva chladnou som nebola ovoňať ani tento parfém, ktorý podľa zloženie vyzerá zaujímavo. Vlastne, čím viac sa pozerám na to zloženie hovorím si, že ho asi skúsiť pôjdem. Vyzerá to na zaujímavú ovocno- kvetinovú vôňu, ktorá by sa mi asi aj mohla páčiť.
Zloženie: citrón, broskyňa, magnólia, frangipani, ruža, jantár, pižmo, drevité tóny


Armani Si som si chcela minulý rok kúpiť, ale nakoľko som vedela, že si ho skôr či neskôr kúpi snúbencova mamina nechcela som byť ako opakovací papagáj. Prednedávnom vyšla jeho vynovená
verzia Si Intense, ktorá je podľa mňa ešte krajšia ako klasické Si. Je rovnako sladká a ovocná, akurát krajšia a výraznejšia. Podľa mňa je to fakt úžasná vôňa, jedna z naj vôní, ktoré teraz sú.
Zloženie: frézia, bergamot, mandarínka, čierne ríbezle, listy čiernej ríbezle, palina, neroli, osmanthus, ruža, vanilka, pačuli, drevité tóny, ambroxan

 

Van Cleef & Arpels Reve Elixir - parfémy od Van Cleef sú podľa mňa skvostny na pohľad a svojou vôňou sú iné, akoby čarovné. Ja som doma mala dvakrát Feerie, čo je krásna, jemnejšia sladká vôňa, ktorej čaro spočíva aj v jej neopísateľnosti. Všetky parfémy Van Cleef sú podľa mňa super na celý rok, pretože nie sú ani príliš ťažké, ani príliš sladké.Veľmi som si chcela od Van Cleef za poslednú dobu kúpiť nejaký ďalší parfém ale úprimne žiadny ma natoľko nezaujal. A potom som bola pred pár týždňami v obchode a videla som tam vynovenú verziu Reve Elixir, ktorá je naozaj úžasná. Opäť jemnejšia sladká vôňa, ktorú musíte ísť ovoňať. Nenechajte sa odradiť tou jemnosťou a samé uvidíte, ako dlho na ruke či tele vydrží. Je to proste mňam!
Zloženie: neroli, hruška, kvet broskyne, frangipani, osmanthus, ľalia, kosatec, santalové drevo, jantár, céder

A čo Vy? Všimli ste si nejaké novinky? Láka Vás nejaká? Čakáte pod stromčekom voňavku?



10 komentárov:

  1. skvělý článek, parfémy miluji a už bych bez nich nedokázala žít :) je to takový můj denní "kofein" :D
    ..a já také ráda zkouším a zkouším nové parfémy, ale mám už i své stálice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Karl Lagerfeld je na trhu už někdy od dubna a aspoň podle mě je prostě božský. S tím parfémem jsem si přesně sedla, vypotřebovala jsem už celé balení a nedávno jsem si koupila další. A určitě Ti doporučuju jít si ho aspoň očuchat, protože to je tak nezvyklá a krásná vůně, že máš jistotu, že ji prostě jen tak na někom dalším nepotkáš. :-) Kdyby ses chtěla mrknout na můj článek - tady je odkaz. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No po takomto popise ho fakt musím ísť ovonat :) Ďakujem

      Odstrániť
  3. Karla mám ovoňaného a určite bude v nejbližšej dobe môj. Veľmi sa mi páči. Sí intense je moja najoblubenejšia. Určite ti ju odporúčam je skvelá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak keď ti vonia Si, to je dobrý signál, že máme spoločné ,,chute" takže zajtra rovno idem voňať :)

      Odstrániť
  4. starej mame som objednala pod strom od Van Cleef... Oriens :) krasna vona, asi si ju obcas streknem :)
    a dnes na letisku som sa zamilovala do jednej starej a jednej novej vone - prvou je Dior Addict a druhou, pre mna neodolatelnou je Cavalli Just Gold for women...je to waw-ka :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne