nedeľa 28. decembra 2014

Používala Blair Waldorf kozmetiku Karin Herzog?


Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, ako vyzerá kozmetický šuflík mega bohatých žien? Ako som posledné dni pozerala hádam všetky vianočné filmy, stále ma dokolečka udivuje, ako krásne v tých filmoch balia vianočné darčeky už v obchode, keď si darček kúpite. U nás  balenie ponúkali počas vianoc dva obchody a veru ich balenie sa ani zďaleka nepodobalo na to v amerických filmoch. Nepekné, alebo skôr žiadne balenie pripisujem aj tomu, že na Slovensku je veľmi málo ,,luxusných" obchodov, ktorým by stálo za to investovať čas ako aj peniaze do pekného balenia. Bežný obchod Vám ponúkne igelitku a to Vám proste musí stačiť.


Bežná značka ale nie je Karin Herzog, od ktorej mi české zastúpenie poslalo pred nejakým časom tento krásny balíček, ktorý Vám dnes trochu ukážem. O Karin Herzog som doteraz vôbec nepočula, tak som rada, že som mohla sebe (a možno aj Vám) trochu rozšíriť moje kozmetické vedomosti. Karin Herzog je značka, ktorá nesie meno po švajčiarskom lekárovi, vedcovi a profesorovi, ktorý svoj život zasvätil skúmaniu vplyvu kyslíka na ľudské telo. Spolu so svojou ženou Karin spojili ich vedomosti - jeho ako vedca a jej ako kozmetičky do výnimočnej kozmetiky, ktorá (ako som sa dozvedela na internete) patrí do výbavy hollywoodskych kozmetičiek. 


Mne došla domov sada "Beauty Booster Routine", ktorá obsahuje všetko, čo Vaša pleť potrebuje na to, aby si krásne oddýchla a načerpala energiu pre bežné fungovanie. Sada sa skladala z troch výrobkov v cestovnom balení (25ml- plné balenia na internete som našla vo veľkosti 50ml):

Professional Cleansing Face Cleansing Gel
Essential Face Mask
Mild Face Scrub

- okrem výrobkov bol v sade aj štetec na masku, ktorý mi urobil naozaj nesmierne veľkú radosť, nakoľko doteraz som ho doma nemala a už teraz viem, ako mi uľahčí život. 


Kým sa pustím do samotnej recenzie nedá mi nenapísať niečo o tom prekrásnom balení. Sada mi došla zabalená v škatuly, ktorá bola previazaná zlatou stuhou a dostala som k nej krásne ručne písaný a personalizovaný odkaz. Málo firiem si dá záležať, aby dodali tomu produktu na testovanie ,,niečo naviac" a preto ma to veľmi potešilo a prišlo mi to veľmi milé. 
Samotné produkty boli uložené v podstieľke a obalené hodvábnym papierom. Naozaj krásne detaily, ktoré produktom dodávajú luxus.

 

Starostlivosť o pleť vždy začína čistením a preto som sa rozhodla začať čistiacim gélom. Hneď na začiatok napíšem, že Professional Cleansing Face Cleansing Gel je môj najobľúbenejší výrobok z celej sady. Ako ste si mohli prečítať na blogu, posledné mesiace sa odličujem uterákovou metódou, na ktorú je presne určený aj tento gél. Gél nanesiete na suchú pleť, vmasírujete a následne vlhkým teplým uterákom gél odstránite.

Aj keď gél na prvý pohľad pôsobí obyčajne, určite to nie je ako gél, ktorý zoženiete v drogérií. Gél má hustú mastnú konzistenciu a vďaka jeho jedinečnému zloženiu zachytáva na pleti vzduch a nedovolí ísť nečistotám dnu ani von. Je to najpredávanejší výrobok od Karin Herzog a je sa vôbec nedivím, že prečo. Po jeho zmytí je pleť jemná a taká hebká, že by ste ju ani nemuseli krémovať. Ale krém je výživa, takže ten sa vynechávať nesmie!

Na záver už len dodám, že gél krásne vonia- tak jemne vanilkovo,čo je pri masírovaní pokožky veľmi príjemné.


Možno ste si všimli (a možno nie) zbožňujem peelingy- keď som videla, že v sade je peeling, skoro mi srdce zaplesalo a bola som zvedavá, ako vyzerá tak drahý peeling. Peeling je určený na denné použitie a aj ako podpora pri liečbe aknóznej pleti. Ja som ho používala mojím klasickým spôsobom - peeling raz za týždeň. Tento jediný výrobok asi nijako nevonia ale za to jeho zloženie mi príde najzaujímavejšie. Obsahuje prášok z bieleho mramoru, ktorý je upravený tak aby pokožku čistil a vyhladzoval.

Peeling sa odporúča používať s jemnou masážou tváre a ak Vám na pokožke vyschne počas masírovania stačí pridať trochu vody. Po použití peelingu je pokožka jemná a veľmi pekne prečistená.


Posledné víkendy som používala Essential Face Mask, ktorá obsahuje 2% kyslíka a ževraj ju používajú celebrity pred nejakými veľkými udalosťami aby sa im vypla pleť a aby make-up na pokožke ešte viac žiaril. Karin Herzog odporúča masku nanášať štetcom, aby prsty do vseba nevsali vitamíny - zaujímavé, čo poviete? Štetec bol našťastie pribalený, takže som mohla testovať jedna radosť.
Maska je penová a veľmi ľahká. Odporúča sa nechať pôsobiť 10 minút a potom umyť. Ja som na pokožke po 10 minútach mala už len zvyšky (veď viete, ja sušienka) ktoré som teda umyla. Pleť bola síce hebká, ale nespozorovala som žiadne zázraky. 
Čo ma celkom prekvapilo bolo, že na internete je maska opisovaná ako ovocne voňajúca, ale podľa mňa vonia po myrhe. Ovocie tam necítim ani ak sa akokoľvek snažím, tak ja len, aby ste ho tam nečakali. 

Každý výrobok Karin Herzog má na stránke http://www.karinherzog.com/ naozaj siahodlhé popisky, takže aj Vás nejaký zaujal určite tam o nich nájdete viac. Cena výrobkov sa v priemere pohybuje okolo 50 €, čo je výsledkom dlhoročného výskumu, kvalitných surovín (netestované na zvieratách, bez parabénov, konzervantov..) . Mňa osobne naozaj zaujal čistiaci gél, ktorý je doslovne úžasný a napísala som si ho do môjho kozmetického wishlistu.

A čo Vy? Hovorila Vám niečo táto značka? Kúpili ste si niekedy nejaký výrobok, ktorý bol fakt luxusne zabalený?

32 komentárov:

  1. Tuhle značku vůbec neznám, každopádně díky za super recenzi! balení vypadá naprosto úžasně a takto jsem měla zabalený parfém, který jsem si koupila v Harrods. Na tuhle kosmetiku se juknu.
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa do Harrods aj bála vstúpiť, neviem prečo :/ a bolo to tam drahšie ako bežne v parfumérke?

      Odstrániť
    2. Ja osobne som z Harrods mala hrozný pocit. Všade plno ľudí, tie ceny boli brutálne aj keď sa bolo čím kochať, no obchod je krásny, ale dojem celé zle, nikdy viac tam nevstúpim.

      Odstrániť
  2. Veľmi sa mi páči to balenie, ešte som o tejto značke nepočula, ale je pravda, že ja nie som príliš zbehlá v kozmetike;D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja som o nej doteraz nepočula :) každý deň sa učíme niečo nové :)

      Odstrániť
  3. zaujímavé. ten gél sa tak nezvyčajne používa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ten gél je nezvyčajný celý :) teraz mi napadlo, že skôr ako gél mi konzistenciou pripomína vosk :)

      Odstrániť
  4. Vubec neznam, ale zaujalo me to a urcite nekdy vyzkousim! To baleni je bozi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne, prvý týždeň ako mi sada došla mi ju bolo vôbec ľúto rozbaliť :)

      Odstrániť
  5. Kraaasne balenie. Luxusne znacky to musia mat!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten gel mě velmi zaujal! Ta cena....nevím, zda se přes ní někdy dostanu. Ale třeba až budu pracovat na plný úvazek,tak by to šlo.... :-) Nečtu o něm poprvé. Líbí se mi to moc. No a to balení, to je nádhera. Taky mám ráda, když je tam osobnější vzkaz, je vidět, že těch pár minut měli "jen pro tebe" a to je dnes velká vzácnost, vždyť kromě zdraví je ještě ten čas nejcennější :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pekne napísaná ta posledná veta. Ako som začala pracovať obzvlášť si uvedomujem ten nedostatok času a ak sa malo času spojí ešte s chorobou tak celé zle:/

      Odstrániť
  7. Mala som vzorku krému a pripadala mi úplne ako tá klasická Nivea - aj vôňou, aj účinkom, takže som trošku skeptická

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si osobne myslím že vynikal len ten gél :) krém som sice neskúšala ale ani peeling nebol nijaký,, iny" takže chápem co myslíš :)

      Odstrániť
  8. Tuhle značku neznám a ani jsem o ní nikdy neslyšela, ale vypadá hodně luxusně. Třeba ji v budoucnu taky vyzkouším :)

    BayaChick

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyzerá naozaj luxusne kiez by som mohla mať doma len take veci :)

      Odstrániť
  9. Mám vyzkoušený pouze gel a pokud je zbytek tak super, tak není co řešit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já momentálně testuji Aha cream od této značky, je super, jen tedy šíleně smrdí :D
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Taky tuto značku neznám, vypadá luxusně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Značku jsem vůbec neznala, ale produkty vypadají moc dobře, nejvíce mě také zaujal čistící gel :))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. O tejto značke som naozaj ani len nepočula, ale vyzerá zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Slyším o tom poprvé, ale vypadá to božsky!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Neviem, kto je Blair Waldorf, ale tuto kozmetiku udajne pouziva aj Vojvodkyna z Cambridge, ja ju teda poznam len podla mena a hlavne na ten cistic som citala samu chvalu. Ale cely tento set vyzera viac nez dobre.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tuhle značku neznám, ale balení a produkty vypadají luxusně!
    Doufám,že jsi měla krásné Vánoce a přeju Ti šťastný nový rok!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne