piatok 26. decembra 2014

Šťastné a voňavé


 Hou hou hou! Vianoce sú už bohužiaľ za nami, ale čo za nami nie je sú krásne darčeky, ktoré sme podostávali a budú nám robiť radosť najbližšie obdobie. Nakoľko je môj blog primárne kozmetický, nedalo mi nepodeliť sa s vami o tieto dve krásky, ktoré som pred dvoma dňami dostala. Parfémy! Och vy viete, že to je to ,,moje" a našťastie to vedel aj môj ,,Ježiško" :) ktorý mi ich tento rok doniesol v krásnom počte. Musela som veru obzvlášť počúvať keď som dostala dva, ktoré som si priala najviac. 



Od snúbenca som dostala Burberry Body darčekovú sadu, ktorá v sebe ukrývala telové mliečko,sprchový gél a plné balenie parfému. Burberry Body som chcela od jari, kedy som sa do tejto vône zamilovala na letisku a počas roka som si neustále potvrdzovala ako strašne sa mi páči. Je to krásna sladká pudrová vôňa,  ideálna na celý rok. V zložení nájdete:  fréziu, palinu, broskyňu, kosatec, ružu, ambru, vanilku, kašmírové drevo, pižmo, santalové drevo. Ak sa mám priznať nie som fanúšikom darčekových balení, ale ako som ho dostala neskutočne ma potešilo. Krabica pôsobila krásne sviatočne, luxusne a dodávala celému parfému akoby ešte väčší punc sviatočnosti. Teraz mi je ľúto dať parfém z krabice von, pretože je to v celku tak nádherné, že mi je to ľúto od seba oddeliť.


Druhým voňavým darčekom bola vôňa Lancome La Vie Est Belle, ktorú chcem veru už roky. Lancome je značka, ktorá robí podľa mňa prenádherné vône, ktoré sú nadčasové a krásne. Výhodou (alebo aj nevýhodou) Lancomu je, že cenovo sa príliš nekolíše, takže ak sa Vám nejaký parfém páči je celkom jedno, či si ho kúpite v rok kedy vyšiel, alebo počkáte dva roky kým ,,opadne" jeho sláva. Vždy bude stáť viac menej rovnako a vždy tá cena (podľa mňa) za tú kvalitu stojí. La Vie Est Belle je prenádherná sladká vôňa, ktorá vydrží od rána do večera a budete sa vďaka nej cítiť naozaj výnimočne. Zloženie: čierne ríbezle, hruška, kosatec, jazmín, kvet pomarančovníka, pačuli, vanilka, fazule tonka, orechy.

Môj Ježiško mi urobil naozaj obrovskú radosť a budem na neho spomíňať aspoň dva roky kým tieto krásny neminiem. 

A čo Vy? Čo ste dostali Vy? Čím Vám okolie urobilo radosť?

30 komentárov:

  1. Tu Lancome dostala aj draheho mamina. Ja som zas dostala kazeto Roberto Cavalli a od draheho dalsi lak do mojej zbierky (Chanel odtien si nepamatam ale je to taka cervena klasika :) ) Dalej som dostala taky nununu hunaty teply zupan, zajacikovske papucky (tie su take rozkosne ze ti ich musim odfotit na fb), navliecky (take uuuplne super s potlacou, ja mam Diva a drahy ma Man), vianocne ponozky, spodne pradlo, zehlicku na vlasy a od Mary Kay taky ten cistic na plet (napodobenina Clarisonicu) a to je tusim aj vsetko...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si teda riadne posluchala :) Co ta potesilo najviac? :)

      Odstrániť
    2. všetko :) naozaj všetkému som rada úplne najviac :) a teba čo potešilo? samozrejme okrem parfémov :)

      Odstrániť
    3. Ja som veru asi tiež posluchala :) dostala som ešte kabelku, svetrík, náhrdelník, papa kozmetiku, nohavice na cvičenie, pyzamka a national geographic knihy. A co najviac? Teraz si uvedomujem tu,, blbu " otázku :) Lebo všetko. Všetci sa super strafili a ja mam fakt mega radost :)

      Odstrániť
  2. Teda, ten Lancome by ma potešil! Ja som mala tento rok tiež bohaté Vianoce :-) dostala som od maminy USB kľúč, ktorý som už potrebovala ako soľ (všetky moje 4 sa nejak záhadne stratili), svetrík, obľúbený malinový sprcháč z Oriflame a handmade náušnice.Od manžela knihu a frenchpress. Od tety suprový župan, knihu. A najlepšie od sesterky - transparentný púder Sexy Mama od theBalm, Sephora sérum na rozšírené póry a flat top kabuki štetec Sigma :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. USB kľúče to je fakt zacarovana vec. Ja som ich mala doma fakt asi 15 a mam jeden.. Nechapem kde všetky sú keď ich nikam neposuvam ďalej ale proste fakt nie sú :/takže chápem ze ta potesil :)) inak french press je mega vec aj my ho mame doma a zboznujem tie sobotné rána keď si v klude so snubencom vychutnáme kávu :)

      Odstrániť
  3. Ja sa tesim z mojej novej Chloé. Už mám dve :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ktorú si dostala na vianoce? To si peknú zbierku budujes :)

      Odstrániť
  4. Krásne voňavečky,túto konkrétnu Burbbery nepoznám, no iné vône majú skvelé ;)
    Ja som sa tento rok potešila In2U od Calvina Kleina, čo je krásna svieža vôna.
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/12/vianoce-u-nicky.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš tu zase nepoznám ja:) aspoň mám ísť co voňať :)

      Odstrániť
  5. lancome mi vonia úplne ako Chopard- Wish... len je to aj lacnejšie :D
    a burberry body dostala moja sestra tiež od snúbenca. príjemná vôňa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne vonia podobne ako jedna D&G čo mám doma, len ten rozdiel vo výdrži je fakt veľký. A Chopard pôjdem ovoňať :) som zvedavá :)

      Odstrániť
  6. Burberry jsem nedávno čichala a voní tak krásně :) Je to určitě krásný dáreček. Doufám, že jsi měla krásné Vánoční svátky a užívala jsi si je plnými doušky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sviatky som mala naozaj krásne a už sa na nich teším zase o rok :) ďakujem :)

      Odstrániť
  7. Vau tak túto voňavku som neskúšala ale vyzerá luxusne! :O

    Lovely Beauty Book

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty voní už jen z článku!! :) P.S. Zvu tě k sobě na giveaway :)) http://janniebel.blogspot.cz/2014/12/afterchristmas-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Skvělý výběr :) Takový voňavý dárek od Ježíška vždycky potěší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tak pokial sa ti vyberom trafil, tak to je najlepsie, co moze byt :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Och luxusní vůně jsi dostala, skvělý výběr ;) dostala jsem See by Chloe a zatím je to nejlepší vůně, jakou jsem kdy měla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. takový voňavky schanim už dlouho sou užasné ta sada je dokonala

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tady bude někdo vonět :-) Já toužila po La Vie Est Belle, ale na první očuchání mi nevoněl. Přitom když ho má na sobě kolegyně nejraději bych ji parfém ukradla. Asi to chce ještě čas než ho budu milovat i pro sebe.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. La Vie est belle mi taky trůní doma v koupelně a absolutně ji miluju. Krásné dárky ti Ježíšek nadělil ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne