nedeľa 14. decembra 2014

Týždeň v obrázkoch


Tento týždeň ubehol ešte rýchlejšie ako voda a dúfam, že víkend ubehne pomalšie. Popravde oddych som potrebovala ako vodu a teším sa, že som si včera ráno mohla popozerať nejaké blogy a dnes sa hádam konečne dostanem k novým častiam mojich obľúbených seriálov. Darčeky mám už našťastie nakúpené, už ich len darovať tým správnym osobám. Ak si aj Vy idete dnes trochu oddýchnuť na mojom blogu, prinášam Vám krátky ,,zostrih" môjho týždňa.


Tento týždeň som bola na pracovnej večeri, na ktorú som sa chcela oblieť aj trochu vianočne a tak som zvolila tieto červené šaty s károvaným sačkom. Šaty by mohli byť o kúsok menšie, ale to zakrylo našťastie to sačko, ktoré má už našitý opasok. Oboje je z http://www.tidestore.com/ kde sú do 15.12 fakt veľké akcie, na ktoré sa oplatí pozrieť (a ja sa veru chystám nielen pozerať). Obe veci ma vyšli asi na 17 € čo je podľa mňa za šaty a sačko tak akurát, treba však pozerať a sledovať akcie, či poštovné zdarma. Sako ako aj šaty sa dajú nosiť aj oddelene, akurát šaty asi stiahnem nabudúce nejakým opaskom, nech nevyzerám, že mám o 10 kíl viac.


Tento týždeň sme mali vo firme Vianočný večierok, kde som sa chcela trochu ,,nahodiť" a vyskúšať umelé riasy. Nakoľko s tými klasickými vždy bojujem o dušu, chcela som si uľahčiť robotu a kúpila som si len trsy rias. OMG to bolo ešte horšie..Neviem, či to bolo mojou nešikovnosťou alebo riasami či lepidlom ale celé zle..Riasy mi v kuse z oka padali a nakoniec som išla na párty tak, že na jednom oku som mala jeden trs a na druhom 3..Nikto si nič nevšimol, pretože tie riasy podľa mňa aj tak nebolo vidieť ale aj tak škoda času. Nabudúce si asi budem robiť generálku, alebo to nechám tak. 


Prvýkrát som urobila tento rok výnimku a urobila si luxusnú radosť v podobe nového diáru. Aj napriek tomu, že bez diáru by som bola fakt stratená a využívam ho na 110% som doteraz veru nemala príliš pekné diáre. Tento rok som si dopriala trochu radosti a kúpila som si tento krásny Paper Blank. Preferujem denné diáre, takže tento sa mi páčil nielen dizajnom ale aj vnútorným rozložením. Z tej ceny (17€) sa mi stále trochu točí hlava, ale viem, že poslúži a mám z neho fakt radosť.


 Hovorila som Vám, že by som raz chcela mopsa? Tieto psíky sa mi fakt strašne páčia a ako som videla tohto v Auparku musela som si ho odfotiť. Raz by som si takéhoto chcela strašne kúpiť, len ma odrázajú diskusie o nich, kde ľudia píšu, že sú strašne chorľavý a skoro zomierajú :( Máte nejaké skúsenosti? Poznáte niekoho s mopsom?


Včera sme boli so snúbencom v meste a dali sme si kávičku v Dobre Dobre. Je to (asi) novootvorená kaviareň v priestoroch Starej Tržnice, kde obsluhujú bezdomovci (čistí a upravení) a takto majú príležitosť pracovať a zarobiť si. Kaviareň je veľmi pekná, káva výborná a pije sa ešte lepšie ak si pomyslím, že niekto, dostal príležitosť a možno mu svitá na lepší život.
 
 Tento týždeň som bola na jednej služobke v Nových Zámkoch a mala som niečo, čo som ešte nevidela. UFO pizzu :) Pizza vyzerá ako UFO a chutí výborne! Bohužiaľ si nepamätám názov reštiky, ale pizza bola fakt výborná a vyzerala štýlovo :))

Seriál Manhattan síce pozerám už asi dva mesiace, ale viem, že máte radi typy na seriálové novinky a tento určite stojí za zmienenie. Ide o pomerne nový seriál, ktorý je o ľuďoch, ktorí pracovali na vývoji atómovej bomby.Nie je to technický ani nijako extra historický seriál, skôr sa venuje ľuďom a vzťahom v tejto zložitej dobe a v prostredí v ktorom žili. Ak máte radi dramatické seriály vsadené do zaujímavého prostredia určite mu dajte šancu.


 Poslednú vec, ktorú som nemohla tento rok vynechať bola Vianočná Viedeň. Bolo naozaj úžasne a rok čo rok sa toho mesta neviem nabažiť. Aj sme sa so snúbencom bavili, že možno by sme sa tam raz mohli presťahovať, ale to je naozaj otázka ďalekej budúcnosti. Táto fotka je fotená so Starbucksu, kde som zase nechala 11€ za dve kávy a rok čo rok si potom nadávam a nechápem prečo sa tam vraciam. Ja neviem, tá kaviareň nie je interiérovo pekná, káva mi tam nechutí a stále tam chodím a snažím sa nasať tú atmosféru a pochopiť, prečo je tak obľúbená. Verím, že už budúci rok takú chybu neurobím a poučím sa. 


A čo Vy? Aký bol Váš týždeň? Boli ste niekde? Mali ste firemný večierok? Kúpili ste si niečo? Máte domáce zvieratko? Máte vo Vašom meste trhy?

23 komentárov:

  1. Ty moje krasne slniecko :) velmi ale ze veeelmi ti to pristane ;) ja mam narocny nie ze tyzden ale cely mesiac....obchod nam nechali otvoreny do konca roka, dost vazne som dostala akergicku reakciu, priatelova tridsiatka a to ani nehovorim ze sa nestihnem pripravit na sviatky....jedine co ma tesi ze som darceky zacala riesit uz v septembri....lebo cely december ani neviem ako sa volam :/
    P.S. neskutocne zavidim vianocnu Vieden...aj my sme tam tento rok chceli ist...no hold neni cas ist ani do toho nasho domaceho vianocneho mestecka :(
    P.S.2 jedine co mi urobilo radost za posledne dni je ze uz tento koment pisem z mojho novucickeho Note4 a na policke v skatulke mi lezi Pandora naramok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej Niky ďakujem! Toľko som na teba myslela,ale nechcela som ťa otravovať, viem, že máš toho veľa :( Ten obchod je podľa mňa spúšťač tej alergie, veľa vecí je stresového pôvodu a ty máš toho teraz až až :( Sviatky prídu aj keď nebude opratané a napečené, ja sama ich očakávam aj bez toho :) takže z tohto si hlavu určite nelám. Myslím si, že aj priateľ viac ako svoju oslavu ocení ak sa dáš ty dokopy a potom to kľudne doženiete. Takže hlavu hore, ak by som vedela nejako pomôcť napíš a ver, či nie myslím na teba :)

      Odstrániť
  2. Mopsíka bych taky strašně chtěla :) ve Vídni jsem byla, je krásná..letos se chystáme jen do Prahy. Na fotkách ti to moc sluší. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V Prahe som nikdy tie trhy nevychytala :( aj keď som tam bola v zime buď týždeň po alebo pred a nejako to nevyšlo :( škoda, ale verím, že to raz vyjde :)

      Odstrániť
  3. Moc ti to slušelo v těch červených šatech :) Mopsíky mám strašně ráda :) Já jsem letos byla v Drážďanech a Vídeň bych moc ráda navštívila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, ja by som zase chcela strašne ísť do Drážďan aj sme nad tým reálne tento rok rozmýšľali, ale je to z BA strašne ďaleko a vlakový lístok vyjde ako let do Dubaja :(

      Odstrániť
  4. za tú úprimnosť vo všetkých bodoch ti dávam smajlíka :)
    super príspevok :)

    3znitry.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ono je to s tými mopsami komplikované. majú riasenú kožu, ako napr. aj šarpeje, takže je potrebné ju ošetrovať, aby sa tam nemnožili baktérie či plesne. majú tiež skrátenú papuľku a všetky také psy majú problém v teple sa ochladiť, nastupujú rôzne problémy s dýchaním atď.
    neviem ako je to s umieraním, napr. také jazvečíky sú vraj náchylné na rôzne choroby, s mopsom je to akurát o trpezlivosti a kompenzovaní určitých vecí- teda v lete na neho dávať viac pozor, nenechávať ho vonku a podobne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jazvečíky sú náchylné? Vidíš to som ani nevedela :) a to sme mali susedu, ktorá mala jazvečíka hádam 10 rokov a bol zdravý ako ryba :) asi to záleží aj od samotného psíka :) no každopádne, ťažké rozhodnutie to raz bude :)

      Odstrániť
  6. Paper Blank diáre a zápisníčky milujem....myslím, že za tú cenu fakt stoja...a kedykoľvek počas roka na sa na nich človek pozrie, tak sa poteší...naposledy som mala diár s Muchovým obrazom, a teda ten mi bolo ľúto aj vyhodiť

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj veď to máš pravdu, vždy keď sa na neho pozriem rozplývam sa :) Inak je diáre vo všeobecnosti nevyhadzujem, tým, že si toho do nich naozaj veľa píšem si ich raz za čas otvorím a spomínam :)

      Odstrániť
  7. Veľmi pekný článoček na takéto sa vždy teším :) vianočné trhy mám už snáď na tento rok dosť pochodené, vianočná nálada u mňa iba stúpa... :D k tomu mopslíkovi neviem či sleduješ bloggerku Zoellu, oni si s frajerom tento mesiac kúpili malé mopslíča tak si pozri jej kanál morezoella na youtube :) môj frajer by tiež mal najradšej mopsa no mne najprv sľúbil mačiatko :D tak sa ešte uvidí aký blázinec budeme mať doma keď spolu začneme bývať. Nákupy idem riešiť ešte tento víkend a snáď už bude kľud a budem spokojná.. a k tomu diáru, ja som si taký krásny ako ty kúpila min. rok a takmer som ho nepoužívala lebo som ho nechcela počarbať mojimi výplodmi.. ale tak od leta už som aktívnejšia a už je pár stránok zapísaných :D konečne...

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zoella ma inak ešte viac nakopla aby som o mopslíkovi rozmýšľala ten jej je taký krásny!! Och :)Inak presne tento princíp mačiatko- mops teraz rieši moja kolegyňa :)) Jej bolo sľúbené mačiatko a jej priateľovi sa strašne páči mopslík :)) takže presne viem, čo myslíš :)

      Odstrániť
  8. Podobné články čtu nejraději (takový stalker jsem :) ). S tím pejskem si to dobře rozmysli. Bohužel některé rasy jsou již tak geneticky zatížené, že to pak raději žádného. Ve Starbucks jsem byla jen jednou a ničím mě to nezaujalo, max. tak cenou :) Je sice milé, že na kelímku ti napíší jméno, ale to je asi tak vše. A za tip na seriál děkuji!

    http://thedecadenceofdecay.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ďakujem za krásny komentár :) Inak to s tým menom je síce pekné, ale mne nikdy ale nikdy meno nenapíšu správne :( a to mám podľa mňa medzinárodné a obyčajné meno, čiže neviem, kde to viazne :/

      Odstrániť
  9. Ten kabátek , černo bílý je absolutní top! Nemohla jsem z něho spustit oči! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. moc ti to sluší v tom oblečení taky sem byla ve vídňi

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne