pondelok 1. decembra 2014

Začnite týždeň s dobrou náladou


Neviem ako u Vás doma, ale u nás sa hovorí, že na zlú náladu vždy pomôže sladké. Asi preto od malička fungujem, že jedna sladkosť denne je nevyhnutnosť a ostatný deficit si potom dopĺňam inými ,,sladkosťami". Preferujem sladké vône, mám rada sladké jedlo a sladká kozmetika, to je proste top. Teraz v zime sa vyslovene teším na to, ako večer vhupnem do sprchy a použijem niečo, čo mi zlepší náladu a vyvolá vo mne takú tú dobrú zimnú atmosféru. Kým v lete jednoznačne preferujem svieže, citrusové vône, zima je o sladkom. Takýmito dvoma sladkými bombami sú aj dva výrobky, ktoré momentálne okupujú moju poličku a mimo iného potešia aj tým, že sú pôvodom zo Slovenska.


Ja stále hovorím, že slovo dobré sa nemusí spájať so slovom drahé, čoho dôkazom sú aj výrobky Fyto. Nájdete ich v našich drogériách už roky a možno vplyvom zahraničnej kozmetiky sa dostali do úzadia, čo je veľká škoda. Ja ich registrujem celkom dosť, nakoľko ich má veľmi rada snúbencova babička, ktorá žije v zahraničí a tak jej ich každý rok kupujeme, aby mala doma kúsok Slovenska. Túto zimu som sa úplne zamilovala do ich peelingu s názvom Sladké pralinky& Mandle, ktorý je vyslovene na zjedenie. Peeling vonia presne ako Amaretto (mandľové likér) alebo ako mandľová esencia na pečenie. Ak Vám nenapadá vôňa ani jedného tak si predstavte vôňu marcipánu alebo marcipánového koláčika :) Je to prekrásna sladká vôňa, ktorá mi v zime v kúpeľni nemôže chýbať.



Peeling má skvelú konzistenciu - je gélová a jemná. Mne príde konzistencia Fyto peelingu neskutočne podobná s konzistenciou The Body Shop peelingu, akurát Fyto stojí okolo 5€ a The Body Shop okolo 15 €. Peeling je teda veľmi jemný, vhodný na všetky typy pokožky. Tým, že je peeling naozaj príjemný môže byť super aj ako darček, pretože bude naozaj podľa mňa vyhovovať takmer každému, jediné, čo musíte o danej osobe vedieť je, či má rada koláče.





Druhou vecou, ktorú momentálne od Fyta nájdete v drogériách a určite stojí za kúpenie je sprchový gél v kombinácii Granátové jablko& Pitaya. Granátové jablko mám teraz doma skoro každý deň a myslím si, že sa vôňa celkom vydarila. Neviem, ako vonia Pitaya (tú som ešte nemala) ale to granátové jablko tam určite nájdete. Sprchový gél vonia sladko, ale nie koláčikovo skôr ovocne. Je to taká exotická vôňa, ťažko opísateľná a prirovnateľná pretože doteraz som nikde takúto kombináciu ovocia nevidela. Veď keď budete v drogérke ovoňajte za cenu okolo 2€ naozaj nie je nad čím váhať. Sprchový gél nevysušuje, pretože okrem vyššie spomenutých dvoch zložiek obsahuje aj olivový olej, ktorý dodá potrebnú hydratáciu.



Ak dobrá nálada nejde sama, vždy sa jej dá nejako pomôcť. Či už nejakým dobrým koláčikom, veselým filmom, rozhovorom s milou osobou alebo sladkou kozmetikou.  Hlavne majte na mysli, že ak ste hnevavé, škodí to len a len Vám!
Tak Vám želám pekný pondelok a veselý týždeň!

A čo Vy? Ako bojujete proti zlej nálade? Poznáte nejaké Fyto výrobky?


23 komentárov:

  1. Marcipán? Měl bych strach, že bych se pak chtěl pořád okusovat =D
    Prima start do nového týdne a hlavně měsíce!!!
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Túto značku nepoznám, ale si už druhá, ktorá ju chváli, z blogeriek, ktoré rada čítam a na názor ktorých dám.
    Takže, skúsim pozrieť a vyskúšať.
    Kde sa dá, znižujem náklady a sprcháč a peeling sú veci, kde naozaj môžem aj iné značky.
    Na dobrú náladu mi pomáha spánok, knihy a dobré filmy. A nenervačiť sa !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš spánok som zabudla a k tomu ten je taký podstatný!

      Odstrániť
  3. Nikdy jsem o téhle značce neslyšela, výrobky vypadají úžasně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ten peeling vypadá úžasně!! :3 Taky na podzim a v zimě miluji sladké vůně, takže to by bylo něco pro mně. Asi zkusím zapátrat jestli se tyhle ta Fyto kosmetika dá sehnat i v Česku. :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite mrkni :) ja dávam šancu drogérii Teta tam by podľa mňa mohol byť :)

      Odstrániť
  5. Fyto poznám, ale ešte som žiadny výrobok neskúšala a ani neviem prečo.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vyzera to fajn ;)
    http://alexxieofficial.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak ten peeling vypadá suprově :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. božííínku ten peeling <3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten telovy peeling vypada opravdu skvele,miluji takove sladke vune..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vypadá to opravdu božsky! :) díky za tip!

    http://fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. obsahuje ten peeling plastove gulicky, ktore sa potom dostavaju do vody? mnoho peelingov ma bohuzial mikroplasty v sebe

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne