pondelok 26. januára 2015

30 beauty questions TAG


Minulý týždeň som videla na Miinom blogu tento TAG a tak sa mi zapáčil, že som sa rozhodla poopičiť sa po nej a urobiť ho. Tagy sú podľa mňa z času na čas veľmi pekným spestrením, tak prečo nie? Tag obsahuje 30 otázok a dúfam, že sa vám bude páčiť tak, ako sa páčil mne.

1, Pamätáš si na svoj prvý kozmetický produkt?
Áno a veľmi dobre. Bol to taký guličkový lesk na pery s čerešňovou vôňou. Mala som ho tuším v treťom ročníku na ZŠ a počas naháňania sa v škole mi vypadol z vačku a rozbil sa. To bolo sĺz :/
2, Špecifikuj perfektnú riasenku, už si takú mala?
 Perfektná riasenka má riasy predĺžiť, zahustiť, má vydržať aspoň dva mesiace a nemá sa droliť. Mala som takú? Jasné! Jednoznačne vyhráva Loreal Lash Architect. Nekupujem si ju často, lebo stojí okolo 16€ čo mi príde fakt veľa, ale viem, že keď si ju kúpim budem mať riasy ako umelé!

3, Aké krytie preferuješ pri make-upe?
Bez zaváhania vysoké. Moja pleť nie je pleť bábiky, takže vysoké krytie je pre mňa nevyhnutnosť. 
4, Obľúbená high-end značka?
Nemám veľa produktov od high-end značiek, pretože som ešte celkom neobjavila také, ktoré by za tie peniaze naozaj stáli a nemali lacnejšieho dvojníka. Takže asi žiadna.

5, Akú kozmetiku si vždy chcela vyskúšaž ale nevieš sa k nej dostať?
 Nars Sheer Glow make-up. Všetky youtuberky ho zbožňujú a rada by som si ho najprv ,,ohmatala" kým si ho kúpim. Takže čakám, kým si ho budem môcť ohmatať. 


6, Obľúbená značka z drogérie?
Asi Max Factor. Mám veľmi rada ich make-upy, tie patria k jednoznačne najepším.

7, Nosíš umelé mihalnice?
Nie. 

8, Je nejaký druh kozmetiky bez ktorého nevyjdeš z domu?
Aby sme sa chápali, prežijem, ak idem niekam nenamaľovaná, ale robím to vážne minimálne. S make-upom sa cítim neskutočne lepšie a maľovať sa ma veľmi baví. Preto sa z domu snažím chodiť namaľovaná stále a to je potom celkové líčenie. Líčenie mi trvá do 10 minút takže nevidím dôvod na to, aby som namaľovala napr. len mihalnice..

9, Aký produkt si najviac vážiš a opatruješ ako ako bábo?
 Chanel Mademoiselle parfém. Je mi ho strašne ľúto používať a obmedzujem ho len na špeci okácie.


10, Ako často nakupuješ kozmetiku? Rada nakupuješ make-up po jednom alebo ísť raz za čas a kúpiť si toho viac naraz?
Myslím si, že si kozmetiku nekupujem až tak často, nakoľko mám doma naozaj všetko. Kupujem si ju teda skoro stále len z rozmaru, nie preto, že by mi reálne niečo chýbalo. A ako často? Keď ma chytí nálada, čo je tak dvakrát za mesiac, a koľko kusov záleží od nálady tiež :))

11, Máš kozmetický rozpočet alebo míňaš ako sa ti chce?
Mám takú stopku v hlave a ju sa snažím dodržovať.
12, Používaš pri nákupe kozmetiky kupóny, zľavy, vernostné karty? Ovplyvňujú ťa rôzne akcie k nákupu kozmetiky, ktorú vlastne nepotrebuješ?
Kupóny používam, ale len ak si daný produkt chcem kúpiť - nie, že by videla, že je v akcii a kúpila si ho kvôli tomu. 

 13, Aký typ kozmetiky si kupuješ najčastejšie?
Asi líčka a rozjasňovače.



14,  Úprimne, existuje značka, ktorú nemôžeš vystáť?
Hej, Yves Rocher. Aj napriek môjmu odporu k tejto značke (odkedy sa mi vyhrážali, že ma zažalujú za zlú recenziu...) tam z času na čas idem a vždy natrafím na nepríjemné a neschopné predavačky. Ich produkty sú pre mňa predražené a podpriemerné. 

15, Snažíš sa vyhnúť určitým zložkám v zložení?
Nie.

16, Máš obľúbené miesto, kde nakupuješ kozmetiku?
Áno - parfums.sk tam som minula už naozaj neuveriteľné množstvo peňazí.

17, Starostlivosť o pleť: Skúšaš rada nové produkty alebo máš svoju rutinu?
Tento rok som urobila veľkú výnimku, že som nahradila zelenú Biodermu odličovacím mliekom. Zelená Bioderma bola asi jediná stabilná súčasť mojej kozmetiky a už ani tá nie je, takže stále skúšam nové veci.

18, Obľúbená Bath&Body značka?
 Body Basics. Kiež by bol aj na Slovensku.


19, Keby si mohla odteraz používať len jednu značku, aká by to bola?
Nars!



20, Aká značka má podľa teba najkrajšie obaly?
Yves Saint Laurent

21, Aká celebrita má vždy najlepší make-up?
 Kourtney Kardashian.


22, Na akom e-shope najčastejšie nakupuješ kozmetiku?
Parfums.sk

23, Päť tvojich najobľúbenejších youtube gurus?
Tanya Burr, Nicole Guerriro, Pixiewoo, Amelia Liana, Zoella

24, Máš rada multifunkčné produkty?
Ani nie. 

25, V akej fázy líčenia si nemotorná?
Och, v dávaní umelých mihalníc. 

26, Používaš podklad pod očné tiene?
Nie. 

27, Koľko vlasových produktov použiješ denne počas klasického dňa? (nie vtedy, keď si umývaš vlasy)
Len jeden - olej na vlasy. 

28, Čo použiješ prvé - korektor, či make-up?
 Make-up.

29, Uvažovala si niekedy nad make-up kurzom?
Ani nie, som celkom spokojná s tým, ako sa maľujem a neplánujem sa tým živiť. Navyše youtube videá vás v dnešnej dobe naučia skoro všetko. 

30, Čo na make-upe miluješ? 
To akú veľkú zmenu vie urobiť. Ráno sa zobudím s kruhami pod očami a vyrážkou a aj tak môžem za pár minút vyzerať ako ,,žena vamp". Je to úžasné, koľko sebavedomia a radosti vie dodať.

A čo Vy? Máme niečo spoločné?  

 

 
   
 
 
 

20 komentárov:

  1. No my máme tooooľko toho spoločného :) ale veď to my už vieme ;) Yves Rocher je podľa mňa taká zbytočná značka ako Mary Kay... Ja by som strašne chcela mať nejaký kurz líčenia (ako necháp ma zle namalovať sa viem celkom slušne) skvôr sa mi jedná o to aby to bolo na nejakej profesionálnej úrovni....strašne by som chcela vedieť konturovať tvár a doladiť tieňovanie.... A už K O N E Č N E by som sa rada naučila lepiť si umelé mihalnice....aj keď to síce nepotrebujem (je to len môj rozmar) hrozne ma štve že mi to nejde a trvá mi to pol hodinu....
    A čo sa týka tej kozmetiky tak jednoznačne Chanel, Bourjois, Loreal sú moje topky :o) ale veď to už dávno vieš ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som z Mary Kay nikdy v živote nič nemala, takže je možné, že je to oničom značka, ale mňa nejako celkovo tento koncept obišiel :) Tie mihalnice aj mne trvajú dlho, ale hovorím si, že keď už ich nejaká situácia vyžaduje vyčlením si tú pol hoďku a pohrám sa .)

      Odstrániť
  2. Zajímavé, rozhodně tagy nejsou na škodu :) Společného toho asi moc nemáme, ale i tak se člověk mnoho zajímavého dozví :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekné čítaníčko.:) Och, moja skúsenosť s YR pani predavačkou: Stojím v rade, stále stojím, pretože pani sa rozpráva so svojou známou, blokuje jej rôzne vecičky zo šuflíčkov navyše a podobne. Keď s krásnym úsmevom požiadam o darčekové balenie: Pozrite, koľko tu mám ľudí, budete musieť prísť neskôr. Achjaj.:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak vieš čo, tieto ich šuflíčkové darčeky mi ani nespomínaj..Ja som tam ani raz nedostala k nákupu tie darčekové veci, lebo vždy sa už minuli, čomu celkom nechápem, lebo logicky by som mala mať naskladnených toľko produktov koľko pošlem poukážok a to som si zvyčajne dala námahu ísť do viacerých pobočiek, nakoľko dámy v obchode nie sú ochotné zistiť, kde darčeky ešte sú..ale škoda slov na tento obchod..

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. No napisala mi nejaka zena co sa prezentovala, ze je z Yves Rocheru takze asi ano../

      Odstrániť
  5. TAGy mám ráda, strašně ráda na něco odpovídám a proto si ho i přeberu se zdrojem :) Děkuji

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa to je aj úloha tagov sharovat ich do okolia :)

      Odstrániť
  6. Niečo máme spoločné, niečo nie, klasika... No to nemyslíš vážne, že ťa chceli zažalovať :-D Takto poobede ku káve poteší takýto vtip :-D A za čo ako? Že si si dovolila nesklamať???No ja by som narobila prievan, neboj sa... :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No presne za to, pred par rokmi som napisala jednu recenziu a napisala mi baba, ze mam clanok vymazat pretoze ma inak zazaluju, ze to uz vo firme riesia, ze nikto na nich hanebne recenzie pisat nebude..ono to potom celkom pokazi dojem znacky :/

      Odstrániť
  7. veľmi pekný tag, niektoré odpovede ma vážne zaujali :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zajímavý a hlavně čtivý tag,mě osobně zaujal :)
    http://life-of-pandas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ako sledujem tento tag na blogoch, tak lícenky sú všeobecne veľmi často nakupované :-D

    moja verzia tagu tu: http://onestepclosertomylife.blogspot.sk/2015/01/tag-30-beauty-questions.html

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne