streda 7. januára 2015

Čo dobrého v DM



DM-ka je pre mňa obchod z ktorého málokedy odídem naprázdno. Vždy keď som tam, tak zistím, že potrebujem ešte toto a toto a z nákupu toaletného papiera sa stane nákup plných tašiek. Za tie roky som si už celkom zvykla a tak sa poslednú dobu ani sama pred sebou netvárim, že odídem z jednou vecou. Tak ako naposledy, pôvodne som išla pre vatové tampóniky (ktoré som ani nekúpila, pretože boli vypredané) a odišla som s úplne inými, ale zato super vecami. Ak teda budete mať v blízkej dobe po ruke DM-ku jednoznačne vám odporúčam vyskúšať tieto veci:


Začnem asi najmenej tradičným výrobkom (ale úprimne najzaujímavejším), ktorý som si kúpila. Čo sa týka prania, zdedila som po mojej mamine náklonnosť k praciemu prášku Ariel a nič iné popravde ani domov nekupujem. Ako som sa však prechádzala DM-kou a zabíjala čas čakaním na snúbenca zavadila som pohľadom na tieto pracie kapsule. Kapsule (18ks) stáli okolo 3,8 € a nakoľko sa mi doma míňal prášok povedala som si prečo nie. Hneď večer som ich vyskúšala a som mega nadšená! Kapsule neskutočne krásne voňajú (mne pripomínajú orgován/hyacint) a prevoňajú krásne celý byt a samozrejme prádlo. Prádlo ostane krásne voňavé aj po vyžehlení, čo je niečo, čo vždy ocením. Oblečenie super vyprali, takže spokojnosť na 110%. Kapsule sú pre mňa super objav a určite vám ich odporúčam.



V akcii sú momentálne všetky vianočné balíčky a tento Balea Beautiful Dream vyšiel na niečo okolo 1,5€. V balíčku je lufa, sprchový gél a telové mlieko. Balíček sa mi zapáčil od pohľadu a poslúži ako pekný darček, pri nejakej nečakanej oslave. No uznajte, za 1,5 € ho tam proste bola škoda nechať!


Od DM som dostala na testovanie tento mandľový krémik na ruky, ktorý je nielen krém ale aj maska. Môžete ho použiť buď v menšom množstve ako krém na bežné používanie,alebo v hustejšej vrstve a potom ruky do bavlnenej ponožky ako masku. Krém vonia krásne sladko, čím si ma hneď získal a nemohla som ho v tomto príspevku vynechať. Určite by som vám odporučila používať masky na ruky a ak ich nepoužívajú vaše maminy je to super tip na darček. Ruky nie je dobre zanedbávať, pretože v staršom veku už naozaj ťažko odstránite následky toho, to že sa vám ich v 20tke nechcelo krémovať. 


V regáloch som objavila tiež novú? limitku sprchových gélov Black Secret. Za 1€ som ani neváhala a sprcháč išiel hneď do košíčka. Je to príjemná pomarančovo- vanilková vôňa ideálna teraz na zimu. Sprcháč som si rovno vyložila do kúpeľne a robí mi radosť každý večer.


Pamätám si, ako minulý rok dostávali české blogerky na Vianoce od DM sadu telových masiel Alverde a ja som im strašne závidela. Alverde mám totiž veľmi rada a viem, že sa tieto mini sady telových masiel rýchlo rozchytajú. Tento rok som túto krásnu sadu dostala aj ja a je mi jej tak ľúto použiť, že som ju ešte nepoužila. Sada obsahuje tri telové masielka v úžasných zimných vôňach. Moje najobľúbenejšie masielko je Verwohn Traum, čo je krásna škoricová vôňa. Ak niekde tieto masielka tento, či budúci rok uvidíte, neváhajte ani sekundu. Alverde maslá majú vždy skvelú hydratáciu, kvalitné zloženie a hlavne tá vôňa :) To je krása!


Ako poslednú vychytávku som si nechala všade ospevovaný čistič na štetce Ebelin. Keď som videla, že s niečím takým prišla DM sama som neverila vlastným očiam. Wow. Pokiaľ viem, niečo také u nás nerobí momentálne žiadna značka, čiže je to mega vec za super peniaze. Čistič štetcov je veľmi dobrá vychytávka, ak ste ako ja a nechce sa vám štetce každý deň prať. Po použití štetca na neho jednoducho nastriekate tento sprej, chvíľu počkáte a utriete vreckovkou alebo toaleťákom. Špina krásne zleze zo štetca a potom, ako štetec zaschne ho môžete používať. Pred použitím odporúčam všetky štetce poriadne oprať a potom používať sprej pravidelne po každom maľovaní, pretože trvalú špinu týmto sprejom dole nedáte.

Myslím, že za poslednú dobu prišla DM s naozaj super vychytávkami, ktoré stoja za vyskúšanie a je len na vás, do ktorej pôjdete.

Ktorá vás zaujala? Alebo našli ste nejakú inú? 

30 komentárov:

  1. Ten sprchový gél je mega dokonalý, mám ho aj ja :3 Asi jeden z najlepšie voňajúcich od Balei :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najviac ma zaujali kapsuly na pranie. Okolo telovych masiel som isla zakazdym ked som bola v DM ale nikdy ma nepresvedcili natolko ze by skoncili v kosiku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj tie kapsule boli aj pre mňa šok-ale veľmi pozitívny :)

      Odstrániť
  3. Po tých kapsuliach som už tiež pokukovala :-D
    Alverde masielka mám doma, u nás som ich prekvapujúco v DMke ešte minule videla. Zatiaľ som ich ešte nenačala, ale už sa na nich teším. A nad čističom tiež uvažujem, zatiaľ mám šampón na štetce z elf-u, ale už sa míňa, tak vyskúšam toto :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je aká sila, že ešte niekde boli, ale dobre, že si si uchmatla tie svoje :) Neviem, aký je ten z Elfu,ale podľa mňa to bude porovnateľné, takže za vyskúšanie to stojí :)

      Odstrániť
  4. Kapsule nerada používam, iba prach, tak sa pozriem po prachu, ale či bude ta účinný ako kapsule to neviem a bojím sa toho, aby to neboli vyhodené peniaze....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zase vôbec nepoužívam prášok :) ani neviem prečo, tak som sa naučila od maminy tak pokračujem :)

      Odstrániť
  5. Ten sprej na kosmetické štětce si určitě plánuji koupit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc pekne veci si poridila.. a zaujaly me ty kapsle na prani, uz jsem se na ne parkrat divala.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na ty kapsle už jsem se taky dívala, příště je určitě koupím! Sprchový gel jsem už dopotřebovala, trošku mě zklamalo, že při sprchování vůně nebyla skoro vůbec cítit, potom už vůbec ne :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Mne príde celkom dosť intenzivný :/ po sprche už nie, ale to popravde od sprcháčov za euro ani nečakám :)

      Odstrániť
  8. Všechno je úžasné :)
    Čístíč na štěstce měli v Německu a chvíli jsem přemýšlela, jestli si ho koupím, ale nakonec jsem se na to vykašlala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak aspoň, že už ho majú aj u nás, tak aspoň nemusíš ľutovať :)

      Odstrániť
  9. Ty másla jsem moc chtěla, ale bohužel jsem je nestihla, takže ti neskutečně závidím :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty si ako ja minulý rok :) tak snáď na teba budúci rok usmeje šťastie :)

      Odstrániť
  10. Odpovede
    1. Je to fakt šikovná vec :) lepšie ako pokaždé prať štetce :)

      Odstrániť
  11. Nič z tohto som ešte neskúšala, ale chcela by som ten krém na ruky, počula som na neho vela chvály :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je fakt super a za tú cenu ani nie je nad čím rozmýšľať :)

      Odstrániť
  12. Čistič na štětce mě velmi mile překvapil, jsem ráda, že se něco takového konečně začlo prodávat v drogériích ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Niektoré z vecí mám doma a som veľmi spokojná. Rada kupujem prací prach na biele alebo farebné prádlo od Denkmit, ale musím vyskúšať aj kapsule. A inak ja som presne ako ty. Do DM idem s tým, že viem čo si chcem kúpiť, ale zväčša sa nákup zvrhne na veľký nákup. Ja jednoducho nedokážem odolať tým krásnym limitkám :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som prášok neskúšala, zvyčajne domov kupujem gél, ale tu ma nejako zlákali tie kapsule :) určite vyskúšaj :)

      Odstrániť
  14. Ten krém na ruce vypadá moc dobře, mandlové věci já můžu :) Jinak já taky jdu do DM pro nějakou potřebnou věc a nakonec zjistím, že potřebuju/chci spoustu jiných věcí :D A nakonec tam ještě zapomenu koupit to, pro co jsem tam původně šla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Na čistič sa chystám aj ja, ak všetko dobre dopadne a v nedeľu alebo pondelok stihnem zabehnúť do DM, bude môj :) A určite sa porozhliadnem aj po tom sprcháči a kréme na ruky.
    Vďaka za tip ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne