piatok 9. januára 2015

Čo na seba napatlem


Tento príspevok som plánovala napísať (bez srandy) asi už rok..Už dopredu som však vedela, že to bude fakt dlhýýýý príspevok a strašne sa mi do neho nikdy nechcelo, ale tento týždeň som sa konečne prekonala a dala som to! Juchúú :)) Takže, ak ste ako ja a aj vy radi špehujete ostatných :)) dnes sa môžete nazrieť do mojej každodennej rutiny a zistiť, čo na seba fakt každý deň napatlem :))


Každé ráno pochopiteľne začínam tým, že si vyčistím zuby. Posledné mesiace som sa vyskúšala niekoľko drogérkových pást, ktoré boli čisté sklamanie, tak som sa zase vrátila k starému dobrému Lacalutu. Momentálne používam Lacalut Sensitive, ktorý je určený pre citlivé zuby. Na tejto paste mám overené, že funguje a že pravidelným používaním naozaj pomáha liečiť citlivosť zubov. Pasta má inak príjemnú chuť, takú jemne čistiacu a v ústach pekne pení. 


Tak ako som spomínala už dávnejšie momentálne každé ráno používam denný krém od Medik8 na normálnu a suchú pokožku. Krém pleť krásne hydratuje a pekne ju zjemní na následne použitie make-upu.

Čo sa týka samotného make-upu moja prvotná vrstva pozostáva z hľuzovkového make-upu, ktorý pleť krásne rozjasní, zjednotí a zakryje všetko, čo má. Ak mám na pokožke nejaké mega veľké nedokonalosti použijem na nich korektor, ktorý si opakovane kupujem asi od 15 Miss Sporty So Clear. Je to jeden z najlepších korektorov aké sú a nakoľko mi neskutočne vyhovuje nemám ani nejakú potrebu skúšať ďalšie. Pod oči používam Loreal Lumi Magique, ktorý zakryje kruhy pod očami, rozjaní ich a hlavne sa nijako negrčkuje. 
Výsledné krytie zafixujem Dodo púdrom, ktorý ma stále neprestal baviť a hrozím sa času, keď ho miniem.

Trochu života si dodám líčkami a rozjasňovačom- snažím sa dokopávať k používaniu týchto Essence Justin Bieber líčok, čo bola úplne hlúpa kúpa, pretože je s nimi veľa práce. Líčka sú tak pigmentované, že jedným ťahom zo seba urobíte Marfušu, a potom troma ťahmi s púdrom a rozjasňovačom musíte zmeniť Marfušu na človeka. Tak sa teda trápim a míňam.


Ako tiene v poslednej dobe z ruky nespustím Color Sensation paletku od Dermacolu. Doma som mala 3 mono tiene, ktoré mi veľmi vyhovovali a táto paletka vlastne obsahuje všetky tiene, ktoré potrebujem. Najčastejšie používam neutrálne a hnedé, nakoľko to sú moje go-to farby a ak nemám ráno čas rovno chytím paletku a som za 5 minút nachystaná. Tiene majú krásny lesk a aj keď možno na pohľad pôsobia príliš výrazne opak je pravdou. Intenzitu ako na fotke dosiahnete až viacerými vrstvami, inak sú tiene úplne použiteľné na každý deň do práce.


Okrem tieňov používam momentálne Meme ceruzku ako ceruzku na obočie, Loreal linku na vytvorenie peknej čiernej linky a Manhattan ceruzku na pery ako hnedú, prirodzenú ceruzku na oči. 

Takmer denne používam nude farby na pery a úplne vedie Essence rúž, ktorý som si kúpila v posledných výpredajoch za 89 centov. Je to inak môj prvý Essence rúž a som nadmieru spokojná. Rúž je super pigmentovaný, je príjemný mastný a nevysušuje pery. Kľudne by som za neho dala aj tú plnú cenu.

Líčenie zakončím Max Factor 2000 Calorie špirálou, čo je moja klasika, ktorú mám skoro vždy doma. Je to kvalitná maskara, ktorá nikdy nesklame a urobí aj z nudných rias pekné a výrazné.


Momentálne som si z nejakého, aj pre mňa nepochopiteľného, dôvodu fakt navykla na Balea malinový sprej a používam ho denne. Sprej naozaj plní svoj účel, tá sladká vôňa vypáchne za pár minút a potom ostane už len príjemný deodorant. Normálne rozmýšľam, že si potom kúpim ďalší. 

Čo sa týka parfému najčastejšie používam Versus Red Jeans. Aj napriek tomu, že som na Vianoce dostala samé super parfémy snažím sa domíňať tento, aby sa vôňa nejako nezlomila a potom by mi bolo ľúto, že som nechala pokaziť parfém.


A je tu večer! Oči odličujem Nivea micelárkou, ktorá si poradí s každou micelárkou a neštípe. Pleť odličujem s Medik8 čistiacim mliečkom, ktoré je pre mňa hotový zázrak a som s ním deň čo deň viac a viac spokojná.


Nedalo sa mi odfotiť len jeden sprcháč, nakoľko stále striedam dva - Balea Black Secret o ktorom som písala predvčerom a ružový sprchový gél od Weledy. Weledu používam po náročnejších dňoch, kedy mi padne dobre vyvetrať si hlavu a oddýchnuť si v sprche.


Telové mlieko posledné týždne v podstate používam stále len jedno a trochu sa obávam, že ho uvidíte v nasledujúcich empties. Logona do svojho sortimentu zaradila telové mlieko Harmony s vôňou dula a vanilka a to je vám jedna báseň. Strašne ťažko sa opisuje jeho vôňa, pretože je úplne jedinečná a krásna. Mlieko vonia sladko ovocne s trochou citrusov. Fakt krásna vôňa, do ktorej sa rovnako zamiloval môj snúbenec, čo je pre mňa bonus navyše. Mlieko je pomerne riedke, ale hydratuje aj tak úžasne. Odporučila by som ho pre každý typ pokožky a ak vás zaujalo zoženiete ho na www.bior.sk za cenu +-9 €. V edícii je inak aj sprchový gél, ktorý mi nedá spať odkedy som ovoňala tento zázrak.


Pred spaním používam na ruky TianDe Golden Ginseng krém/ Zlatý ženšen, ktorý ruky úžasne regeneruje a spomaľuje ich proces starnutia. Krémy od TianDe sú pre mňa jednoznačne stávka na istotu, pretože vždy krásne hydratujú a ruky zjemnia. Osobne si myslím, že je úplne jedno, ktorý si vyberiete, pretože všetky vám určite poslúžia dobre a budete spokojné/ý. Krém má riedku konzistenciu, takže ho stačí mikro-málo a do rúk sa hneď vpije. Čo sa mi inak na ňom asi najviac páči je jeho pudrová vôňa, ktorá je príjemna ak chcete aby vás na večer nič nerušilo a od krému chcete len hydratáciu. Tento aj aj hocijaké iné TianDe výrobky zoženiete na http://www.kozmetika-tiande.sk/

Na pery pred spaním používam Alverde balzam na pery s vôňou brusnica/čeresňa, ktorý vonia vyslovene na zjedenie. Balzam nemá nijakú farbu ale naozaj príjemne hydratuje a krásne vonia.


Aby som nezabudla- každý večer pred spaním používam olej na končeky vlasov, momentálne ešte pár dní (do farbenia) CHI s agánovým olejom. Stačí naozaj malá kvapka, ktorú votriete do končekov a vlasy sa vám odvďačia krásnym leskom a zdravým. 

Bonusové výrobky, ktoré nepoužívam denne, ale každé 3-4 dni sú momentálne šampón na vlasy Ziaja s olivovým olejom a kondicionér Shauma Fresh it Up. Šampón obsahuje olivový olej, provitamín B5 a ureu, ktoré vlasy krásne zvláčňujú a dodávajú im lesk. Veľmi dobre sa s ním vlasy umývajú, nakoľko krásne pení a veľmi pekne vonia. Šampón má veľkosti 400 ml a stojí čosi nad 3€, takže tu naozaj nemáte nad čím rozmýšľať, či kúpiť alebo nie. Ak máte radi príjemné čisté (a trošilinku citrusové) vône a radi ušetríte, určite ho vyskúšajte. 
Čo sa týka kondicionéru Shamu mám fakt rada a Fresh it Up som chcela veľmi dlho vyskúšať a konečne na neho došlo. Je to kondicionér, ktorý má hydratovať suché konce a nezaťažiť mastné korienky. Nespozorovala som síce žiadnu zmenu, ale príjemne sa mi po ňom vlasy rozčesávajú, krásne vonia (trochu ako Light Blue) a stojí málo.


Denne teda používam 23 výrobkov. Neviem, či je to málo alebo veľa ale ubrať by som určite nevedela. A čo Vy? Používate viac výrobkov? Alebo menej? Máme niečo spoločné?

18 komentárov:

  1. Tyhle články miluju. :D Moc se ti povedl a rozhodně stál za to čekání! :) Každopádně jsi mě navnadila na paletku od Dermacolu, vypadá totiž božsky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujem za pekny clanok a este krajsie inspiracie :-)
    Lebo tie su pre nas zeny potrebne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ještě jsem nepočítala, kolik toho potřebuju denně, ale málo toho určitě není, občas teda taky používám lacalut, ale ted mam jen naordinovanou pastu elmex, na ni si nemohu stezovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahojky , urobiš prosím ťa článok "Čo som dostala na Vianoce ?" prosím :-*

    http://teresabeautyblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Odpovede
    1. je naozaj super, sú tam všetky farby, ktoré človek potrebuje :)

      Odstrániť
  6. dala som si tú námahu a spočítala moje denné produkty, zmestím sa do 20 :)
    samozrejme, keď niekam špeciálne idem tak sa to aj zdvojnásobí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Možná takový článek taky udělám. Už jsem to plánovala před nějakou dobouna pořád se k tomu nemám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Raději nepočítat, kolik si toho člověk plácne denně na obličej a tělo. Ale co bychom neudělaly proto, abychom byly krásné a voňavé, že :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nivea micelarku pouzivam taky kdyz jsem doma a u pritele mam zase Garnier a obe jsou super i kdyz mi prijde ze Garnier odlicuje o neco lepe :) Jinak ja pouzivam korektor od NYC ktery stoji taky par korun jako Miss Sporty a je moc super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím garnier je tiež super a má ešte výhodu ze je aj väčšia :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne