utorok 13. januára 2015

Jahodová farba na vlasy


Farbenie vlasov, to je veru moje. Rada farbím sebe, druhým a mám rada, keď vidím ten rozdiel predtým a potom. Predtým sú zvyčajne vlásky také mdlé, chýba im život a pekná zocelená farba a potom sú lesklé, pevnejšie, zdravšie, no proste krásne.

Pred pár dňami som si opäť farbila vlasy, klasicky asi o dva stupne tmavšie ako moje- aby som ich zocelila a zlesklila. V akcii som si pred pár mesiacmi kúpila Palette Mouse farbu v odtieni 300, čo bola podľa obrázku krásna tmavohnedá farba. Farba ma lákala už od čias kedy na ňu chodili v TV reklamy a tešila som sa, kedy ju konečne vyskúšam. Penové farby majú dve veľké výhody- je ich veľmi veľa, a ľahko si ich aplikujete sami, bez pomoci iných ľudí.


Farba sa balením neodlišovala od iných farieb, ktoré som doteraz skúšala- obsahovala farbu, činidlo, návod, rukavice a balzam. Jediný rozdiel je to, že farbu zmiešate v pôvodnom balení farby t.j. nemusíte si doma špiniť misku.



Po tom, ako zmiešate obe prísady a pošejkrujete ich jediné, čo urobíte je, že si nanesiete rukavice, dáte dole veko z obalu a farbenie môže začať. Je to naozaj jednoduché- ako keby ste si umývali vlasy šampónom alebo nanášali masku. Ale ten neporiadok, ktorý pri tom urobíte! Och! Ešte si vezmite, že ja som mala tmavohnedú farbu, a keď som ňou oprskala umývadlo, sprchový kút, biele kachličky..no paráda. Odhliadnuc od tohto neporiadku bolo nanášanie fakt príjemné, farby aj na dve hlavy (ja mám dlhé a husté vlasy, pričom jedno balenie mi bohate stačilo).


Farbu som nechala pôsobiť pol hodinu a následne poriadne umyla a naniesla som balzam. Balzam bol taký priemerný, bolo ho pomerne málo a voňal ako bežný šampón. Myslím si, že dobré balzamy robí len Loreal, ktorý ich robí na viac použití a vlasy sú po nich fakt krásne lesklé a hydratované. Ostatné mi prídu len tak, aby tam boli, žiaden úžas to nie je. 



A teraz výsledná farba!



A teraz výsledná farba!

Ja som s výsledkom veľmi spokojná. Vlasy sú krásne zjednotené a farba je presne taká, akú som si predstavovala. Vlasy sú pekné lesklé a nová farba im (a podľa mňa aj mne) určite prospela. Veľmi oceňujem koľko bolo farby v balení a že mi stačila len jedna a tá jednoduchá aplikácia je už len čerešnička na torte.
Určite by som si farbu kúpila zase a bez zaváhania ju odporúčam aj vám.

A čo Vy? Akú farbu používate? Penové alebo klasické?

21 komentárov:

  1. Pekne ti to zjednotilo vlasky :) Keď ma nefarbi kadernicka tak pouzivam Palette Deluxe 230.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa Paletkám nejako vyhýbam, ani nie, že cielene, len ma skôr nezaujmú obalom :)

      Odstrániť
  2. Aplikácia farby vyzerá celkom jednoducho. To by som mohla zvládnuť. Už som si nefarbila sama vlasy strašne dlho. Vlastne nosím blond melír posledných pár rokov. Lenže teraz žijem v Ázii a blond melír skutočne nie je ich špecialita.o) Výsledok je, že mám vlasy žlté (ach jo) a rozmýšľam, že sa vrátim k hnedej farbe. Som stále na vážkách. Tebe farba veľmi pristane.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeejda žltá farba, to je hrôza :/ sama som ju zažila a to bol jeden z dôvodov, prečo som sa vzdala blond a vrátila som sa k hnedej. Veď ak ťa láka hnedá vráť sa k nej :) späť na blond sa môžeš tiež hocikedy vrátiť :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem za podporu. Nakoniec máš pravdu, veď to nie je naveky. Keď to nebude ono, možem sa vrátiť alebo experimentovať ďalej. Snáď už konečne nájdem odvahu.o)

      Odstrániť
  3. Joj tak tie šejk farby som používala vtedy, keď som sa pravidelne farbila na červeno. Tá aplikácia je naozaj na nezaplatenie, ale verím, že s toho bol mega bordel. A to si predstav, že ja som farbila červenú, tú keď som niekde prskla, tak to u nás v kúpelni vyzeralo jak po brutálnej vražde :D Inak farba krásne vonia a vždy aj krásne chytila na vlásky. Balzam som ani nepoužívala, radšej som po farbení použila kondicionér. Inak aj tebe chytila veľmi pekne... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak červená kúpeľňa to mohla byť tiež paráda :DD keď si predstavím tú moju hnedú v červenom, hrôza :))

      Odstrániť
  4. ja som mala takuto penovu ale ako odfarbovac :D mozem potvrdit ze jej bolo vela, mam vlasy daleko pod lopatky a jedno balenie stacilo :D
    inak tie balzamy su des a hroza, ja nikdy neviem co s nimi :/
    a tiez zboznujem ten super pocit po nafarbeni! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak ktovie prečo to tak vychádza, že penových je veľa a klasickej nie :(

      Odstrániť
  5. Výsledek je moc hezký :) Já si dávala před měsícem přeliv od Loreal ledové kakao a měla jsem to skoro takové, jako ty. Ale už se mi to vymylo do obyč tmavě hnědé se studenými odlesky, skoro jako je moje přírodní barva.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj to vymývanie je otravné :( vždy ma to naštve ale hovorím si, farba stojí 4€ ak ti to tak vadí nafarbi sa zase :))) ale je to otrava, mohli by vymyslieť takú, čo vydrží aspoň tri mesiace :)

      Odstrániť
  6. Moc se mi líbí výsledek :) Máš krásné vlasy. Já bohužel s barvou na vlasy zkušenosti nemám, protože jsem si vlasy nikdy nebarvila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kým si nemusíš tak si nefarbi :) ono to raz určite príde :)

      Odstrániť
  7. ahoj, super článok :) ja by som sa chcela spýtať akú by si mi najviac poradila značku farby, keď máš toľko skúseností. Na cene nezáleží, len že ktorá je pre teba úplne že TOP :) Ďakujem moc.

    .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úprimne aj bez ohľadu na cenu najradšej mám Syoss farby :)

      Odstrániť
  8. Já použévám Schwarkopf - Color mask, odstín černohnědý a jsem spokojená. Barvu mi chválí i kadeřnice, navíc nejsou ani moc vidět odrosty :)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj tu som mala (nie odtien ale farbu) a súhlasím ze bola super :) a aj mňa vždy mega poteší keď mi kaderníčka pochvali farbu :)

      Odstrániť
  9. Hmm, moc pěkné! :) a můžeš teď o sobě říct, že máš jahodové vlasy :) :D

    http://fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já používám Sublime Mousse a jsem spokojená! Jen mi ty barvy chytají o něco tmavší :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne