nedeľa 11. januára 2015

La Prairie Midnight Rain


Možno si pamätáte, že som minulý rok dostala na Vianoce Silver Rain od La Prairie, čo je naozaj krásna jedinečná vôňa ideálna na každý deň. Voňavku som počas roka minula a nakoľko som objavila kopec ďalších vôní, ktoré stoja za to, už som si ju opäť nekúpila. Ktovie, možno niekedy ešte príde jej čas, ale momentálne teraz nie. Každopádne, odkedy som ju mala doma vždy keď hľadám nejakú novú vôňu zalovím aj k stojanu La Prairie. Pred Vianocami sme hľadali parfém pre seba ja a aj mamina a objavili sme La Prairie Midnight Rain. Obom nám Ježiško priniesol, čo sme chceli a dnes som sa teda rozhodla napísať vám o tomto krásnom parféme, ktorý si vyhliadla mamina.


La Prairie je značka, ktorá robí vysokokvalitnú kozmetiku či už čo sa týka pleťovej kozmetiky alebo parfémov. Je to značka Švajčiarskeho pôvodu, ktorej názov vychádza z názvu kliniky La Prairie, ktorá patrí medzi kliniky, ktoré od nepamäti patrili k priekopníkom v boji proti starnutiu či bunkovej ochrany. Obľubou k tejto značke sa netaja celebrity ako Kate Hudson, Jessica Alba či Madonna. 
Aj tento parfém Midnight Rain má veľmi pekné balenie v tvare slzy, ktorá je akoby pokropená tisíckou malých diamantov. Parfém má veľkosť 50ml, čo je praktické ak ho nosíte v kabelke, avšak smutné, lebo sa vám skôr minie.
Čo sa týka vône, je to opäť jedinečná a ťažko opísateľná vôňa, ktorú odporúčam ísť vyskúšať do parfumérie. Voňavka je zmesou kvetou a ovocia, ktoré vytvárajú úžasnú vôňu, ktorú môžete nosiť celý rok. 
Zloženie:
Hlava: frézia, mandarínka, pomaranč, guajava, Srdce: slivka, ľalia, jantár, orchidea, Základ: kašmírové drevo, pižmo, pačuli

Ak hľadáte krásny a jedinečný parfém odporúčam vyskúšať aj voňavky od La Prairie. 

A čo Vy? Akú voňavku používa Vaša mamina? Akú ste dostali na Vianoce?

19 komentárov:

  1. Značku vůbec neznám, ale ten flakónek je opravdu unikátní. Takový jsem ještě neviděla :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Musím nekdy pricichnout jak voní, ale vypada opravdu pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O této značce jsem dneska slyšela poprvé, ale balení voňavky vypadá luxusně :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sama neviem prečo nie je taká známa lebo je vazne super :)

      Odstrániť
  4. Já to teda vůbec neznám :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow tak to balení vypadá luxusně, nikdy jsem i ni neslyšela :) Taky mě zajímá vůně, musím vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. La Prairie miluju, jsou to nádherné vůně, Midnight Rain je na mě ale dost těžký, zato Silver Rain je přesně parfém, který bych chtěla v budoucnu vlastnit. :-) Jenom ta cena... :-( Na Vánoce jsem dostala parfém od Caroliny Hererry, 212 VIP, z toho mám taky obrovskou radost. Máma používá už hrozně dlouho La Vie Est Belle od Lancome. A ještě mám dotaz, kupovalas La Prairie na Parfums? Já bych právě měla strach, že to odsud nebude originál nebo že to bude naředěný, protože to tam mají podezřele levný...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som dostala La Vie Est Belle a neviem sa jej nabažiť :) je to úplne dokonalá vôňa! A čo sa týka voňaviek všetky objednávam z parfums, nielen ja ale aj moje okolie a nikdy (klop klop klop) som sa nestretla so zlým výrobkom. Beriem to tak, že u nás na Slovensku sú najväčší a ak by mali nejaké faky podľa mňa by im na to kontrola došla. Tie nízke ceny u mňa skôr vyvolávajú otázky, aké marže majú kamenné parfumérky keď si za parfémy pýtajú také nehorázne peniaze :/

      Odstrániť
  7. La Priaire majú krásne vône :) mať tak financie na to, kúpiť si všetky, ktoré chcem, jedna z nich by isto bola na mojom stolíku. A z parfems sú parfemy vždy originály, netreba sa ničoho báť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj sú to drahšie voňavky, ešte keď si vezmeš, že je to len 50ml o to viac :(

      Odstrániť
  8. Kúpila by som si ju už len kvôli tomu baleniu ♥ Skutočne krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Flakónek i krabička jsou nádherné. Hrozně se mi líbí jak se třpytí, škoda, že se nedá přes monitor "očichat" jak voní :)

    Spotřebováno - Prosinec 2014

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vypadá opravdu nádherně! Hned bych ji vyzkoušela :))

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne