nedeľa 4. januára 2015

Lacné, či drahé odlakovače?



Minule som bola u kamarátky na návšteve a pri mojom bežnom nazeraní do kozmetických zákutí som si všimla Chanel odlakovač na nechty. OMG skoro ma prekotilo. Neviem síce koľko táto sranda stojí, ale povedzme si na rovinu, nič čo má logo Chanel na obale určite nebude lacné. Kamoška si navyše nepotrpí na nejaké luxusné značky a doma u nej nájdete klasickú kozmetiku, preto ma takýto nákup prekvapil. A prekvapená som bola až tak veľmi, že som rozmýšľala nad tým, aké odlakovače si kupujete vy? 

Ja som si drahý odlakovač kúpila raz v živote a keď sa veľmi posnažíte nájdete ho v kolónke na mojom blogu ,,toto si už nekupujte". Odlakovač som skoro celý vyhodila, nakoľko z nejakého neznámeho dôvodu mi pravdepodobne vyprchal a bol nepoužiteľný. Odvtedy som si povedala dosť! A maximum, ktoré som ochotná dať za odlakovač sú asi 3€ a aj to už mi príde dosť.



Lacných odlakovačov je fakt kopec a výhodou dnešnej doby je, že samotné značky sa aj pri lacných produktoch predbiehajú v tom, kto ako zdokonalí ten svoj. Niekto pridáva mandľový olej, niekto aloe, naozaj každý si nájde to svoje. Ja nemám nejaký ten svoj obľúbený, vždy nakupujem naozaj podľa cenového limitu. Ak je odlakovač lacný kľudne si ho prihodím aj k inému nákupu na nete, tam sa naozaj netreba báť toho, aký bude. 




Paradoxne je však na internete celkom dosť drahých odlakovačov (okolo 16 €) a mňa by strašne zaujímalo v čom spočíva ich výhoda. Ja by som bola reálne ochotná kúpiť si nejaký ak mi niekto z vás povie, v čom sú také úžasné. Ľahšie sa s nimi odlakuje? Voňajú? Vyživujú? Úprimne fakt neviem, ale ako som si ich teraz pozerala horí vo mne zvedavosť.
Jediný rozdiel, ktorý som našla ja je, že majú fakt pekné (zvyčajne sklenené) balenie, ktoré určite na poličke vyzerá luxusnejšie ako trocha plastu za 3 €. 

Tak sa teda pýtam Vás - aký odlakovač používate? Mali ste niekedy nejaký drahý? V čom bol lepší?








35 komentárov:

  1. Ja si teda nehty moc nelakuji kvuli skole ale doma mam odlakovac od Avonu, jehoz cenu si nepamatuju ale myslim si, ze vic jak 100,- to urcite nebylo :) I kdybych si lakovala nehty pravidelne tak bych za odlakovac vic penez taky nedala, podle me se da najit (a myslim ze se to ani netyka jen odlicovacu) dobry produkt i u znacek levnejsich :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak Chanel odlakovač už musí byť iná káva :) ja si tiež kupujem podľa toho, ktorý mi vyhovuje pomerom cena/objem/výkon. Najviac asi kupujem Cien z Lidlu, mám rada ten stláčací dávkovač (ako majú Bioderma micelárky). A momentálne mám doma od W7, to som len tak prihodila k nákupu kvôli dobrej cene. Inak, čo sa týka vyživovania odlakovačom, no neviem neviem... Ja radšej potom ruky poriadne nakrémujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. W7 u nás tuším nemajú že? (ci som zaspala dobu) ale kupujem rovnako ako ty, hlavne nech je to lacné účel to splní :)

      Odstrániť
  3. najlepsi odlakovac aj cenovo aj odlakovanim ma pre mna DM, maly modry (acetonovy, ruzovy je bez acetonu) za 0,79 centov...a potom maju aj taky so stlacacim davkovacom, tiez je bez acetonovy, ale ak ho vynicis ta nadobka ti super posluzi :) v tomto smere je podla mna velka financna investicia zbytocna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj ten mam aj ja :) inak mne to striekatko nevyhovuje ani tu ani u Biodermy podľa mňa to spliecha zbytočne veľa produktu :(

      Odstrániť
  4. Tak to by mě snad ani nenapadlo, že jsou i takhle drahé odlakovače jako např. od Chanel, já tedy používám obyčejný odlakovač z DM a zatím mi vyhovuje maximálně. :-) Jak se říká: za málo peněz, hodně muziky. :-D :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak ani mňa nie :) keby som to nevidela nikdy by mi to nenapadlo :)

      Odstrániť
  5. ja mám od dermacolu a ten je super :) potom som mávala rôzne také malé v tých sklenených flaštičkách, tie sú lacné :) podľa mňa je zbytočné vyvaliť veľa prachov za odlakovače, keď každý splní svoju úlohu a kvôli tomu, aby som ho mala vystavený na poličke to naozaj nepotrebujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dermacol som ešte neskúšala ale ked hovoris ze je dobry tak vyskúšam :)

      Odstrániť
  6. Abych byla upřímná, asi nikdy bych neutratila tolik peněz, abych mohla mít odlakovač od Chanel! :D Já používám klasické z DM drogerie a odlakují normálně :D:))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja pouzivam tie absolutne najlacnejsie. z kategorie "drahsich" som mala take tie za 3-4€ a ucinky to malo rovnake ako odlakovace za 0,50€ z lokalnej zapadnutej drogerie. niekedy som praveze mala pocit, ze tie, kde je naliate este kadeco ine (oleje, parfumy...) funguju horsie. ale take tie skutocne drahe som neskusala a tiez by ma zaujimalo, ze v com je ta cena...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala jediný drahší ten Sales Hansen a to bola čistá katastrofa takže tiež som zástancom čím lacnejšie tým lepšie :)

      Odstrániť
  8. Ja by som si drahy kludne kupila uz len preto lebo sa mi nepacia tie bezne plastove obaly plne napisov, tak by som si don po vypotrebovanie preliala iny:D ale inak na pravidelne nakupovanie je to zbytocny luxus :D a pouzivam sally hansen, tusim ruzovy, ten sa mi najviac osvedcil spolu s jednym od Lilien (tea tree oil verzia) :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kde kupuješ Lilien? Inak ten obal by veru stal za to to súhlasím :)

      Odstrániť
    2. prihovaram sa za Lilien, ale ja ten maly, aloe vera, mne tea tree nevonia :) inak, maju ich v Tescu

      Odstrániť
  9. ja mám momentálne jeden úžasný dmkovský odlakovač a pokial viem nestojí ani euro :) a učinky super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mi nejvíc vyhovuje odlakovač Isana z Rossmannu, je velký (asi 250 ml a stojí cca 45 Kč), obsahuje mandlový olej, takže nehty ani kůžičku nevysušuje a odlakovává rychlostí blesku.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Znie podľa popisu super úplne super akurat škoda že Rossman nemáme :/

      Odstrániť
  11. Ja mám najradšej tie z DMky Ebeline alebo potom od Sally Hansen :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Pytala si sa kamaratky, preco si kupuje drahsi odlakovac?
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úprimne nie :D nenapadlo mi ako sa opytat niečo v zmysle kde si nechala rozum keď si dala 18 e za odlakovac? Koniec koncov je to dospelá baba môže si to dovoliť :)

      Odstrániť
  13. Odlakovač od Chanelu musí stáť naozaj dosť. :D Mne je tiež veľa vyhodiť za to viac ako 3€, ako aj píšeš. Používam obyčajný odlakovač za 40 centov zo 101drogerie, v takej roztomilej fľaštičke - neviem, či je bezacetónový, ale dá sa nájsť v 2 farbách (ružová, zelená, možno aj iné, ktovie) a vonia. :3
    Rowena | Feeling Hoppy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. , 40 centov? To je asi najlepšia cena o akej som pocula :) a keď ešte píšeš ze ma aj pekne balenie určite pôjdem pozrieť :)

      Odstrániť
    2. Ok, práve som na ne našla nejakú recenziu, kde sa píše, že stoja niečo nad 50 centov... tak som asi už dávno nebola v obchode :D :D ... tak nevadí... a mala by to byť značka Mravex, ale na obale to nikde nevidím. :D :)

      Odstrániť
  14. Já bych si ho klidně koupila, kdyby byl dobrý. Vystačím si ale bohatě i s těmi levnými. Používám ten jeden od Ebelin a strašně páchne, takže ten už ne a musím se poohlédnout po jiném.
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedysi dávno som mala Avon odlakovac a ten vonal :) bola to príjemná sladká vôňa ktorá sprijemnovala proces odlakovania :) majú ho inak stále akurat netuším ci stale vonia :/

      Odstrániť
  15. Ja pouzivam od sally hansen zeleny. Stal ma 2 £. A som spokojna lebo dobre odlakuje aj lak s trblietkami a zda sa mi ze vydrzi asi vecne :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Mala...tento: http://www.alliknowaboutcosmetics.blogspot.sk/2013/05/sekundove-odlakovanie-bourjois-magic.html nejdem to tu rozpisovať, ale stál za každú korunu...mala som ich už niekoľko....a navyše som ho asi včera našla na nete za 150kč, takže už aj tá cena je zrazu veľmi príjemná:)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Já absolutně nechápu ne jen výhodu drahých, značkových odlakovačů ani například řasenek. Pokud jde o make-up, pudry a laky, ještě TAM tu drahou stránku pochopit dokážu, ale rozhodně jdou kolem mě odlakovače a řasenky. Já si kupuji ty nejlevnější odlakovače a jsem s nimi spokojená, neničí mi nehty, nežloutnou mi a skvěle a rychle se zbavím i toho nejčervenějšího laku, který na prstech jen můžu mít. Pokud víš výhodu drahých řasenek, docela bych si od tebe ráda o tom početla :) Já totiž vůbec nevidím rozdíl mezi řasenkou od Diora a od Essence (která je mimochodem má nejoblíbenější a naopak Dior mi absolutně na řasách nevyhovoval).
    Mám ráda tvé články a vždycky se těším na další! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Toto je podľa mňa mrhanie peniazmi, keď môžem mať kvalitný a bezacetónový odlakovač za pár drobných. Je mi jedno, či je v plastovom alebo sklenenom obale, hlavné je, nech odvedie svoju prácu tak ako má...

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ja osobne som mala veľa druhov odlakovacov a najlepší bol z DM. Svoje splnal vynikajuco a na značky najmä pri odlakovacoch si nepotrpim ;) Iná k rozbieham blog tak ak by ste mali záujem bola by som rada ak by ste sa naň pozreli. ..

    http://beautybykejt.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne