streda 14. januára 2015

Medik8 Retinol


Ako ste si mohli všimnúť Medik8 sa za posledné obdobie stal jednou z mojich najobľúbenejších značiek. V podstate to nie je ani tak šokujúce, je to kvalitná značka za tomu zodpovedajúce ceny a následne potom dané výrobky prinášajú tomu zodpovedajúce výsledky. Za posledný mesiac a pol som doma používala jeden veľmi špecifický výrobok, ktorý by mohol zaujímať každého, kto by sa chcel o pár rokov vyhnúť botoxovým injekciám a ubrať si teraz trochu rokov, či pridať trochu energie do povädnutých očí.

Oči sú podľa mňa na každej žene veľmi dôležitou súčasťou pretože toho o vás na prvý pohľad povedia strašne veľa. Vidno či ste zdravé, choré, šťastné alebo smutné. Zaujímavé je, že líčenie vie urobiť veľa, ale nezakryjete ním všetko. Kto už nejaký ten rok číta môj blog vie, že si na oči potrpím, možno viac, ako je dobré, ale každopádne starostlivosti o očné okolie sa venujem od 18-19. Pre niekoho je to možno skoro, ale každý nech sa o seba stará podľa svojej potreby. Odkedy som začala robiť vidím na sebe, že mám častejšie kruhy pod očami, oči častejšie povednuté a korektor sa stal mojím verným spoločníkom. Zo stránky www.medaprex.cz mi na moje problémy odporučili Retinol Eye TR, čo je prvotriedna očná starostlivosť.


Retinol Eye TR je sérum, ktoré dodáva očiam žiarivý, živý a pekný vzhľad. Obmedzuje vznik vrások a zastavuje aby sa vrásky prehlbovali do hĺbky. Okrem toho zosvetľuje kruhy pod očami, čiže ak si všetky jeho vlastnosti spojíte dokopy vyjdú vám len samé pozitíva a pekné oči. Čoho som sa trochu bála bol obsah samotného retinolu, nakoľko viem, že je to látka, ktorá síce krásne pomáha, ale vie narobiť aj neplechu. Sérum však obsahuje 0,1% trans retinolu v kvapaline s molekulárnym filmom, ktorý zaisťuje jeho stabilitu.

Sérum sa používa pomerne netradičným spôsobom – po dobu prvých dvoch týždňov sa aplikuje každý tretí deň, počas 3 a 4 týždňa sa aplikuje každý druhý deň a od piateho týždňa sa používa denne. Na oči sa nanáša špeciálnou špachtličkou, ktorá je v uzávery, alebo prstami. Mne nanášanie špachtličkou úplne vyhovuje, takže nevidím dôvod v tom, aby som si komplikovala používanie.  Aby som nezabudla, po nanesení a vyschnutí séra je vždy potrebné naniesť očný krém. Inak Sérum je balené v male sklenenej fľaštičke, ktorá má objem 10ml. Samotné sérum je číre a bez vône.  

Prvé výsledky je vidieť asi po troch týždňoch najmä v tom, že pokožka je pod očami vyhladenejšia a jasnejšia. Ak sa sledujete J je to naozaj vidieť, okolie očí je vypnutejšie a jasnejšie. Po mesiaci je očné okolie vyslovene žiarivejšie a krajšie. Nemám pocit, že by sérum nejako veľmi pôsobilo na kruhy pod očami, to u mňa naozaj závisí od spánku a dostatku tekutín, skôr ide o to, ako pokožka pod očami vyzerá. Je jednoznačne hladšia, vypnutejšia a krajšia. Ak si vezmem aký rozdiel sérum urobilo mne- a to vrásky nemám, určite tam musí byť ešte väčší rozdiel ak má žena vrásky.

Neviem si predstaviť za koľko daný výrobok miniem, nakoľko ho používam naozaj v minimálnom množstve. Za mňa je to ďalší výrobok od Medik8, ktorý sa mi jednoznačne osvedčil a utvrdil moju náklonnosť k tejto značke.

A čo vy a nejaké zásadné kozmetické zákroky? Bojíte sa ich? Vyskúšali by ste botox? Alebo plastiku? Či sa skôr staráte poriadne o seba teraz, aby ste sa potom vyhli takýmto procedúram? 



8 komentárov:

  1. :) vidím, že dnes jedeme na stejné vlně :D Tenhle výrobek mě zajímá, teda vše, co je na oční okolí mě zajímá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj aj mňa :) treba sa začať starať skoro aby to potom bolo vidieť :)

      Odstrániť
  2. to je super. taketo lekarenske veci mam velmi rada.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Riadna suma, ale z veci ktore si rezenzovala od tejto znacky ma zaujal najviac.
      Uz sme raz pisali o tom, ze planujes urobit menovky a kategorie na blogu. Mne by to dost pomohlo, pretoze citam uz dlho a pravidelne a ked sa mi nieco zapaci chcem sa k tomu vratit aj mozno o tri mesiace, ked si to realne idem kupit. A vtedy je uz tazko tieto clanky najst v mnozstve inych.

      Odstrániť
    2. Asi mi neuveris ale mam to naplánované začať robiť zajtra :) takze dúfam že to potom uľahčí. Inak ja som nadsena z Medik 8 celkovo, nikdy predtým som o tejto značke nepočula a som rada že som ju objavila. Mne osobne ich výrobky sadli vynikajúco a toto sérum je už len taka čerešnička na torte :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne