štvrtok 15. januára 2015

Nivea, značka, ktorá nikdy nesklame


Nivea je pre mňa značka, na ktorú sa môžem vždy spoľahnúť a keby dôjdem do zahraničia a nemám chuť experimentovať (čo sa síce asi nikdy nestane) a vidím tam Niveu siahnem po nej a viem, že budem spokojná. U nás doma má Nivea dlhoročnú tradíciu a odkedy si pamätám našu kúpeľnú vždy tam Nivea bola. Väčšinou vždy v tej klasickej modrej tube, ktorá bola pred pár rokmi vytlačená telovými mliekami.


Ja mám doma aj modrú tubu aj telové mlieka a vždy sa ku všetkému opakovane vraciam. Neviem, či ste si všimli, ale momentálne je v drogériách novinka telové mlieko s kakaom, o ktorom som nepochybovala, že bude super ešte predtým ako som ho vôbec vyskúšala. Doma totiž mám telové mlieko do sprchy s kakaom, ktoré patrí medzi moje najobľúbenejšie, takže keď som videla, že Nivea urobila aj klasické telové mlieko hneď som sa potešila. Neviem, či ste vedeli, že ako prvý na svete začali pestovať kakao Mayovia v Mexiku a dnes sa paradoxne najviac kakaa vypestuje v Afrike. Dlhú dobu sa kakaové maslo oddeľovalo od samotného produktu a dnes sa situácia mení a kakaové maslo sa stáva čoraz obľúbenejšou zložkou v kozmetike. Je to dané jednak jeho zložením, ktoré je bohaté na rôzne vitamíny a antioxidanty a jednak jeho hydratačnými vlastnosťami. 


Telové mliečko Cocoa Indulging je skvelé pre všetky typy pokožky vrátane suchej. Tak ako všetky ostatné mliečka sa predáva v dvoch baleniach 250ml a 400ml. Ja osobne som fanúšikom všetkého veľkého, čiže ak by nejaká firma začala predávať litrové telové mlieka, prvá by som si ho kúpila. Mliečko má stredne hustú konzistenciu- takú akurát ani nie príliš hustá, ani nie príliš riedka. Navyše vonia krásne, sladko, príjemne, čokoládovo. Na celom tele zaschne asi do 3 minút, čo je u mňa taká normálna doba. Nie je to ani príliš rýchlo, ani príliš krátko. Pokožka je potom krásne jemná a hydratovaná – čo viac chcieť.  Cena menšieho balenie je do 5 eúr a veľkého do 7 € (záleží kde a kedy kupujete). 



Čo však ma však v poslednej dobe nadchlo (možno aj ešte viac) od Nivei je Labello Pure&Natural v kombinácii mlieko a med. Med vo všeobecnosti používam na pery v zime dosť často, len tak, večer na lepšiu regeneráciu a hydratáciu. Balzamy s medom vyslovene vyhľadávam, za tie roky som sa naučila, že mi robia dobre a pery mi krásne zjemňujú. Výnimkou nie je ani toto Labello, ktoré je príjemne mastné a pery super hydratuje. Má medovú vôňu (rovnakú ako hocijaké iné medové balzamy) a po perách ľahko kĺže (niektoré Labella sú suché). Ak máte radi medové vône určite odporúčam vyskúšať. 




A čo vy a Nivea? Čo máte momentálne doma od tejto značky? Máte radi Labella? Nosili ste tiež v detstve čerešňové, aby ste mali ,,rúž“?

23 komentárov:

  1. Niveu milujem, nosím ju všade so sebou:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U mňa je tiež Nivea taký základ, a to klasický krém v tmavomodrom obale - používam ho v zime na ruky a vždy na pery (zatiaľ som neobjavila balzam, ktorý by mi vyhovoval) a telové mlieko. Ale pozor keď ho kupujete v Ázii, kde majú všetko "whitening". Nevšimla som si to, len som šáhla po obale, ktorý poznám a potom som sa ostošesť "bielila". o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A fakt bielili? To si ani neviem predstaviť :(

      Odstrániť
    2. Ťažko povedať... na mne to nie je poznať, mám dosť svetlú pleť. Ja sa snažím naopak mať nejakú farbu, aby som nevyzerala nezdravo. Takže v mojom prípade "whitening" je trochu kontraproduktívny.o)

      Odstrániť
  3. Červené Labello jsem vždycky potají "kradla" starší ségře, abych si právě mohla namalovat rty :D No nenapadlo mě, že to je jenom balzám :) Dlouho jsem žádné neměla, ale díky kamarádce mám teď jedno růžové (soft rofé) a to je super - určitě budu kupovat další a další! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám inak rada všetky Labellá :) aj teraz si vždy kúpim nejaké nové :)

      Odstrániť
  4. Mléko od Nivei je určitě super, ale já mám bohužel tělových másel a mlék zásobu a zakázala jsem si další kupovat, protože se svým stylem (ne)mazání mi bude ještě dlouho trvat než to spotřebuju.:D Ale po medovém labelu se v drogerii určitě podívám až budu hledat nový balzám do sbírky.:) Momentálně používám to světle modré hydratační a je fajn.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj to modré je taká dobrá klasika, tým človek nikdy nič nepokazí :) a embargo na nakupovanie chápem,ale u mňa by nevydržalo :)

      Odstrániť
  5. Miluji veci od nivei. Tohe mleko je uz nejakou dobu na trhu a moc krasne voni.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Po tomto mlieku určite siehnem mala som vzorku a tiež nedam na niveu dopustiť a veru ma nikdy nesklamala, zaujimave že sa najprv pestovalo v mexiku, kdesi som čítala že kakaovniky nestihaju plodit tak hadam to dopadne dobre, a tento isty balzam na pery som si kupila ale ešte som ho nenačala ale ako pozeram mam sa načo tešiť, milujem vôňu mlieka a medu vo všetkom či mydla, kremy proste čokolvek,, odporučam ti aj balzam mlieko a med od cienu kupiš v lidli su tri v baleni okolo 2€-zaujali ma zloženim neobsahuju parabeny

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jak si vydržala neotvoriť si ho? Wow, to by som asi nedokázala :) a za tip ďakujem za tú cenu nie je nad čím rozmýšľať :)

      Odstrániť
  7. plne suhlasim, toto labello je moje oblubene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja mam teraz Nivea telove mlieko Repair & Care a som velmi spokojna, inak mne 400 ml velkost vydrzi pri dennom pouzivani presne mesiac a to je pre mna idealna velkost, potom uz mam chut na zmenu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si to takto nikdy nedokázala odsledovat lebo málokedy používam co by len týždeň v kuse to isté telové mlieko. Mne len proste príde ze tie male sa hrozne rýchlou míňajú :/inak to teraz používa moja mamina a je veľmi spokojná!

      Odstrániť
  9. Nivea je úplný základ, či už sa jedná o ženu alebo muža :) Ich krém v modrom balení pozná snáď každý a snáď každý ho minimálne raz aj mal. U mňa je to stálica, najmä počas zimných mesiacov...

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj presne u mňa sa nivea tiež spája so zimou, ich krémy sú úžasne hydratačné !

      Odstrániť
  10. Niveu mám moc ráda a nedám na ni dopustit, jediné čemu nefandím jsou její tělové mléka do sprchy, jinak má produkty hrozně fajn, o Labellu nemluvě :)

    New in and Christmas Gifts: December 2014

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja milujem niveu a labellá su zatial balzamy, ktoré mi najviac vyhovujú :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne