streda 28. januára 2015

Poslený úlovok z dielne Make-up revolution



Korektory sú jedna z vecí, kde si úprimne viem predstaviť, že by som minula aj viac peňazí. Keď si pozerám všakovaké americké videá a počúvam tie prekrásne recenzie na drahšie korektory hovorím si, vyskúšala by som. A potom zase nájdem aj u nás nejaké lacné a fakt dobré a hovorím si, že aká som šťastná prešťastná že nemusím míňať desiatky eúr lebo dobré sa dá kúpiť aj za pár eúr. A keď myslím pár eúr tak to hovorím doslovne - super korektor za +- 3€ to sa dá, čo poviete?


Ak by ste sa ma opýtali, či preferujem tekuté alebo tuhé korektory moja odpoveď by bola celkom rozpoltená. Na kruhy pod očami jednoznačne tekuté, tuhé by sa zgrčli a pokožka by vyzerala neprirodzene. Na vyrážky sa však akosi stále neviem naučiť siahať primárne po tuhom. Vždy keď som ráno v zhone siahnem po tuhom, ak mám však času nazvyš vyhrám sa aj s tekutým. Rada by som sa však naučila používať tekuté stále - neviem prečo ale prídu mi také štýlovejšie (aj keď úprimne neviem, či je toto zrovna to správne slovo na opísanie korektoru).


Keď som videla na stránke http://www.makeuprevolution.cz/ tento korektor za cca 3 € povedala som si, že ho jednoznačne musím skúsiť. S odtieňom som neváhala ani minútku - my bledule to máme pomerne ľahké, vždy berieme to najsvetlejšie. A tak aj bolo odtieň mi sadol vážne úplne presne, lepšie by som si nevybrala ani po skúšaní v drogérii.


Korektor má praktické balenie so štetcom, takže buď ho môžete naniesť rovno, alebo ak si potrpíte na hygienu nanesiete si ho na ruku a odtiaľ iným štecom alebo prstom na miesto, kde potrebujete prekryť. Korektor má veľmi príjemnú ľahkú konzistenciu, ktorá v sebe spája výhody aj nevýhody. Najväčším bonusom je, že je ideálny na kruhy pod očami. Tie fakt pekne zakryje, pričom tým, že je ľahký sa negrčkavie a na oku vydrží bez potreby obnovovania krásne celý deň. Výborný je aj na fliačiky, jazvy či iné jemné nedokonalosti. Tým, že je ľahký však má trochu problém zakryť väčšie nedokonalosti - väčšie vyrážky. Tie mi lepšie prekryje tuhý korektor, ktorý dané miesto lepšie akoby zafixuje a zakryje.



Štetcové korektory som si za posledný rok naozaj obľúbila a verím tomu, že vám takto o rok napíšem, že už nepoužívam žiadne iné. No uvidíme :))

A čo vy? Aký typ korektoru používate? Tuhé? Riedke? A akú značku?

18 komentárov:

  1. Ten za tu cenu vypadá hodně dobře :) Já teď používám Catrice camouflage s tim jsem hodně spokojená a předtím rimmel match perfection a ten mě zklamal :( Ale co bylo fakt nejhorší tak korektor a ted nevim avon nebo oriflame, ale to nekrylo a nic nedelalo maximálně se to dalo použít jako primer na oči :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Catrice si plánujem kúpiť už dlho a stale ma strasne láka všade na ného čítam len a len super recenzie :) tak uz sa odhodlam :)

      Odstrániť
  2. Tekuté, protože mám suchou pleť, tuhé jsou na mně příliš vidět. Navíc většinou maskuju "jen" kruhy pod očima, pupínky mám málo. Když už se nějaký udělá, tekutý korektor mi stačí. Pokud opravdu výjimečně potřebuju zesílit účinek produktu a víc ho na pleť "posadit" prostě si přes něj ťupnu o něco hrubší vrstvu pudru než používám normálně jen na podržení korektoru. Jak píše slečna výše, tak Match perfection mám taky. Jelikož mám fakt hodně tmavé kruhy pod očima, tak na nich práci odvede, rozhodně mi je překryje. (I když ne úplně, ale to už by mi zas přišlo nepřirozený.) Ale jinak využiju i světlejší korektor. Dopoužívám ho a znova si ho koupit neplánuju. Víc mi i na zbytek obličeje sedí Astor Skin match, protože má jednodušší odstín. Jednička je oproti jedničce od Rimmelu světlejší.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten Rimmel ma fakt dlho láka a predpokladam ze ak miniem nejaké co mam doma tak si určite kúpim tento. Ak riesis najmä kruhy pod očami určite je tekutý korektor to najlepšie riešenie :)

      Odstrániť
  3. vypadá dobře, ale vadí i ta značka...nechci podporovat svými pěnězi někoho absolutně bez nápadu, co vytváří dupe =/ Jinak já jen tuhý. Pod oči korektor nepoužívám. Potřebuju korektor na akné a tekutým boláky moc zakrýt nejdou... já si oblíbila tuhý od glazelu ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak pozerať sa na to takto by mi nikdy nenapadlo. Asi tým že počujem ze vlastnosti sú rovnaké ako pri drahých značkách ale obal je ich pomerne nudný ale unikátny. Tym padom to neberiem ako fake skôr ako lacnú značku co ponúka fakt super výrobky.

      Odstrániť
  4. vyzerá to super :)

    Pozývam ťa do GIVEAWAY na mojom blogu:
    http://byfoxygreen.blogspot.sk/2015/01/buy-or-win-2-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja momentálne používam AI korektor od Biodermy, fakt super vec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super světlý odstín má i nový Astor, který je tekutý a na kruhy pod očima je super, na pupínky už moc ne, ale dá se s tím pořád pracovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani som nevedela ze astor ma tekutý korektor :) Ďakujem za tip :)

      Odstrániť
  7. nad touto značkou stále přemýšlím, zda něco objednat :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypadá hezky, zrovna včera mi od Makeup Revolutin přišla paletka stínů a konturovací paletka, tak už se moc těším až vyzkouším :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som nakoniec neodolala a včera mi došla ďalšia paletka :)

      Odstrániť
  9. Já teď používám od Eucerinu, který má prý i případné pupínky léčit a nebo Essence tyčinku :D a na kruhy pod oči Fakeup od Benefitu a nebo od Catrice. A tento vypadá opravdu povedeně, nalákala jsi mě!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne