piatok 16. januára 2015

Priam diabolsky fialová


Už som to spomínala viackrát ale jedným z mojich make-up guru je určite Kourtney Kardashian (resp. jej maskér). Vždy vždy vždy keď pozerám Kardashianky obdivujem jej make-up, ktorý (ak nie je tehotná a nervná) dosť často spočíva vo výrazných perách a jednoduchých cat eyes. Je to taká vďačná kombinácia. Linku máte raz dva a ak si dáte výrazný rúž, už sa viac ani maľovať nemusíte. A o takom, ale že mega výraznom rúži je dnešný príspevok.


Značka Make-up revolution mi prirástla k srdcu ako asi ešte žiadna. Lacné a neskutočne kvalitné výrobky sú mojim snom a ako som spoznala túto značku, môj sen sa stal skutočnosťou. Prosím nepredstavujte si pod slovom lacné značku Essence, toto je naozaj iný level. Od Make-up revolution som skúšala už tiene, dvojo líčiek (tu a tu) a jedna vec je úprimne lepšia ako tá druhá. Čo sa týka rúžu bola to moja prvá skúsenosť a rovno tu na začiatku vám napíšem, že určite nie posledná.


V poslednej dobe sa mi (aj vďaka Vianociam) tak pekne rozšírila zbierka rúžov, že pri vyberaní tohto som si povedala, že tá farba vyzerá fakt šialene a takú doma jednoznačne nemám. Netušila som, či si ju dám vonku okrem nejakej párty, ale povedala som si, že za cenu 1,5 € nech si ho hoc dám len dvakrát. Odtieň sa volá Make It Right. 


Čo sa týka balenia, je celkom odpovedajúce cene 1,5 €. Jednoduchý čierny (aj keď pevnejší) plast, ktorý síce nijako neurazí ale nijako nevynikne. Čo sa mi však na Make up Revolution rúžoch páči je kalíštek, ktorý sa nachádza na uzávery. Kalíštek v sebe obsahuje farbu, ktorá je ,,do zásoby" keď sa farba minie. Je to pekný a praktický nápad s ktorým som sa ešte nestretla.

Farba je podľa mňa neskutočne krásna a bola by škoda nosiť ju len na párty. Mala som ju v robote, s čím som síce ráno trochu váhala, ale nakoniec si myslím, že nikoho nepobúrila a mala celkom úspech. Je to taká divná fialová, príde mi, že takto by vyzerali pery ak by ste si na nich vytlačili šťavu z černíc a nechali ju zaschnúť na perách.Každopádne, majte na mysli, že takéto pery si žiadajú ubrať z očí a preto je potom už namieste naozaj len linka alebo len špirála. 

Rúž je inak krásny nielen farbou ale aj konzistenciou. Je príjemne mastný, veľmi ľahko sa nanáša a vôbec nevysušuje. Čo ma prekvapilo je, že vydržal aj obed. Ja mu naozaj nemám absolútne čo vytknúť a hneď ako bude mať Make up Revolution zdarma poštovné vyberám si ďalšie farby.



Ja som teda neskutočne nadšená a moje Make up Revolution mám ešte radšej ako doteraz. Ako som už spomínala rúž zoženiete tu: http://www.makeuprevolution.cz/ za +- 1,5 .

A čo Vy a krikľavé rúže? Páčia sa vám? Nosíte ich? 

37 komentárov:

  1. Dobré ránko :) Máš prosím srovnání i s nějakou dražší rtěnkou? Mac, Dior, Guerlain? Mají tam spoustu krásných odstínů za pár kč, ale mám kosmetiky fakt hodně, takže se snažím nekupovat blbosti. Stojí za to? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z tých čo píšeš mám doma Guerlain a ten mi príde o čosi viac mastnejší a nech sa deje čokoľvek ani raz sa mi nerozpil na perách. Tento rúž sa v kútikoch asi po 5 hodinách začne rozpíjať, takže ho treba celý poriadne zotrieť a naniesť znova. Otázka je,ako často máš na sebe rúž bez prestania 5 hodín..? A samozrejme obal, ten má Guerlain jednoznačne krajší-ale tá cena, to je úplne iná liga. Ak by som si kupovala drahé rúže Mac, Dior či Guerlain neviem, či by som si kúpila tento, lebo by som asi bola zvyknutá na vyšší štandard, čo sa týka minimálne obalov. Ale ak by ti bolo jedno ako vyzerá, podľa mňa za kúpu stojí- nevysušuje, má krásne farby, silnú pigmentáciu a fakt nízku cenu.

      Odstrániť
  2. Akurát včera večer som sa na ne pozerala a som si povedala, že za tú cenu to nič moc nebude tak to nechám tak ale ako vidím, je to osud a kúpim si určite aj viac odtieňov:) vyzerá super...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekná farbička, škoda, že si nedala celú fotku tváre, ale inak super. So značkou ešte nemám skúsenosti, no možno sa po nej pozriem ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2015/01/moje-sucasne-maskary.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z celými fotkami som sa ešte nenaučila úplne vysporiadať, aj keď sa mega snažím :) ale budú aj také, verím tomu :)

      Odstrániť
  4. Ja mam od mk revolution paletku tienov iconic 2 ktora je neskutocna a set na upravu obocia tiez super, objednavam z parfums a stale cakam kedy tam doplnia tieto ruze na predaj :( skoda ze nemaju vlastnu slovensku stranku obchodu to postovne ma dost odradza no ked bude to postovne zdarma hned daj vediet nam ostatnym :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Set na obočie som akosi prehliadla, takže ďakujem, že píšeš určite pozriem! Na parfums im chýba bohužiaľ viac vecí, ale podľa mňa to časom doplnia. Ak je poštovné zdarma, tak mi to až tak nevadí, lebo objednať sa dá aj z tej českej :) a určite dám vedieť, verím, že to neprehliadnem, na ich stránke som ako varená pečená :)

      Odstrániť
  5. Mám ji také a je boží! Už jsem si objednala další odstín, tentokrát červený :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Potom daj echo na Fb ak prides na to free shipping ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Křiklavé barvy miluju. Ideální odstín fialové jsem pro sebe sháněla věčnost. (Nakonec limitka od Essence, ale asi časem neodolám a zakoupím rtěnku od MAC, do který se mi původně tolik peněz dát nechtělo.) Nemůžu nosit takové ty temně vínovofialové s nádechem do hněda, ty mi nesluší. Podobně silně namodralé odstíny se mi moc nelíbí, připadají mi, že dělají až mrtvolně modré rty.Mám ráda čisté fialové, akorát na pomezi mezi modrou a červenou, tmavé, švěstkově studené odstíny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tie do hneda našťastie idú, ale s modrým odtieňom nie- v tých vyzerám divne a choro. Napríklad čo mi podľa mňa tiež nejde sú ružové rúže so strieborným nádychom alebo striebornými trblietkami,to vyzerám tiež ako keby som chodila medzi ľudí s chrípkou..A inak aj keď MAC je MAC, niekedy sa Essece limitky fakt vydaria a úplne stačia. Ja teraz používam jeden nude odtieň od Essence a nemám mu absolútne čo vytknúť. Ešte aj to balenie má podobné MAC :)

      Odstrániť
    2. S modrou musím opatně i já. Vypadala bych, jakože mám posmrtně namodralé rty a to jsem výrazný, chladný zimní typ. :-) Nooo, musím říct, že tohle, co zrovna mám, asi není ideální kousek. Rimmelky, které mám, se nosí o něco líp. (Ale je to možná i tím, že ty jsou vysloveně matné. Essence není a tak trošku utíká z koutků úst a je potřeba si dávat větší bacha na nanášení. Krémová konzistence výrazným odstínům asi úplně nesvědčí.) Pro tu barvu ale odpuštěno. Nechtěla jsem tolik investovat, je to hodně hodně nápadná barva, tak jsem si chtěla na levnějším kousku vyzkoušet, zda to unosím, jak se v tom budu cítit atd. A jo, sedí mi, takže si časem nejspíš kráskou od MAC udělám radost. :-)

      Odstrániť
  8. Jé tak ta barva je supr!:) Taky jsem si zamilovala výrazné barvy

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Wow, hezká barvička, já bych na ní asi neměla odvahu :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  10. wow, tak to je opravdu jakože HODNĚ odvážná barva, ale je naprosto super! :) Bylo by dobré vidět ji třeba u nějakého odvážného outfitu, nebo líčení! Určitě do toho jdi :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj som si hovorila, že som to možno mohla nafotiť celé :) mala som ju zladenú aj s oblečením a vlasmi, aby to vyzeralo celé dokopy nejako špeciálne. No nabudúce :)

      Odstrániť
  11. Můj odstín to teda není :D ale souhlasím s tebou, rtěnky od MR mám doma dvě, zatím a za ty prachy cca 45kč je to prostě super rtěnka. Jako že pigmentace skvělá, barva, konzistence. Nevysouší, prostě super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ja sa teším, že vyskúšam aj iné :) tá cena je priam neuveriteľná za to,čo dokážu!

      Odstrániť
  12. Ahoj kočka :) mňa tiež prednedávnom napadol taký experiment s tmavým rúžom tak som si objednala Milani Black Cherry (vygoogli si ho) a je prekrásny :))) podľa mňa by si každá žena mala vyskúšať aj tmavý rúž :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj presne takýto podobný mám doma Catrice z nejakej divnej kolekcie, raz bol vo výpredajoch v DM asi za 20 centov (očividne ich nikto nechcel) a ja že kašlať na to, aj keby som s ním mala písať zamilované odkazy na zrkadlo (aj keď kto by to potom umýval :)) a zobrala som ho. A je mega! Nosím ho síce len párkrát do roka, ale vždy keď si ho dám cítim sa v ňom super. Treba sa síce podľa mňa pohrať k nemu s oblečením a vlasmi, ale čo by sme my maniačky predsa neurobili :)

      Odstrániť
  13. Jéj, ja tiež premýšľam o kúpe tohto rúžu. Ale zdá sa mi na tvojich fotkách trochu svetlý (hlavne na druhej fotke, na spodnej pere), myslíš, že je to len odrazom svetla? :)
    Každopádne z tej kolekcie Atomic sa mi okrem tejto ešte najviac páči tá zelená Serpent! Akurát ale premýšľam, či objednám od MRL, alebo z kolekcie od NYX - Wicked Lippies.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to svetlé, čo vidno najmä pri krajoch je naozaj odraz svetla, farba je podľa mňa ešte o čosi tmavšia ako na obrázku. Inak pozerala som aj Wicked Lippies NYX má krásne veci o tom potom, len ja osobne som nenašla nejakú dostupnú stránku takže MRL je pre mňa víťaz :)

      Odstrániť
  14. Práve teraz zháňam nejaký krásny fialový rúž a tento ma totálne dostal. Nádhera :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Wáu, barva se mi velmi líbí, ale do školy bych s ní nešla, protože by na mě všichni koukali jak na mimozemšťana :D Ale někde na párty, proč ne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja už som si na takéto pohľady zvykla :) myslím, že mám doma ešte besnejšie farby :)

      Odstrániť
  16. ten je fakt diabolsky krasny užasna sýta farba parada

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ta barva je krásná, ale já bych si ji vzala možná někam na party :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa to chce odvahu najmä prvýkrát, potom je to už ok :))

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne