štvrtok 1. januára 2015

TOP 2014




Tak ako každý rok aj teraz prinášam moje TOP výrobky za rok 2014. Nebol to veru ľahký výber, pretože som tento rok objavila naozaj super veci, za ktorými si stojím a nedám na ne dopustiť. Takže ak ste zvedavé, čo mi naozaj tento rok učarovalo, čítajte ďalej:


Tento rok som objavila najlepší make-up, aký som kedy mala. Bola to topka od prvého použitia a hneď som vedela, že na konci roka nemôže chýbať v tomto zozname. Dermacol Hľuzovkový make-up je to najlepšie, čo Dermacol ponúka. Make-up úžasne kryje, krásne vonia, hydratuje a vydrží bez akýchkoľvek problémov celý deň. Jeho celú recenziu nájdete klik:tu. Ak máte suchú pleť podľa mňa neexistuje lepší make-up v pomere cena a kvalita. 


Niekedy na jeseň som sa začala odličovať uterákovou metódou a klobúk dole skláňam pred Medik8 pleťovým odličovačom. Odličovač pleť dokonale odlíči, vyčistí a pleť je po odlíčení krásne hebká. Odkedy som sa začala odličovať takto vidím veľké rozdiely – pleť je čistejšia, jasnejšia a menej problematická. Celú recenziu nájdete tu:klik.


Parfémovou topkou je Versace Vanitas, ktorú mám doma síce už viac ako dva roky ale stále je proste NAJ. Vždy keď si túto vôňu dám cítim sa skvelo, elegantne a sviežo. Nosila som ju na pohovory, dávam si ju keď ma čakajú ťažké veci, pretože je podľa mňa príjemná a nikomu nemôže vadiť. Je to naozaj krásna vôňa za super cenu, ktorú mi všade chvália a fakt stojí za to. 

 
Pleťovou topkou je očný krém Natura Siberica, o ktorom som písala nedávno klik:tu. Tento krém je natoľko zázračný, že tu proste nemôže chýbať. Oči krásne hydratuje, vyhladzuje a nedráždi. A ten pocit po nakrémovaní je proste wow! Že je krásne balenie a super zloženie príjemným bonusom hádam ani nemusím pripomínať.


Rúže! Tento rok sa mi zbierka zase o niečo zväčšila ale stále platí, že tie z Avonu sú moje najobľúbenejšie. Konkrétne stále víťazí jeden- Radiant Raisin čo je krásna černicová farba s ktorou na perách sa cítim vždy fantasticky. Snažím sa dávať si ju nie až tak často akoby som chcela, aby sa na mne neokukala a ostala tak stále špeciálnou. To, že mi to však nejde až tak ľahko môžete vidieť na tom delikátnom tvare,ktorý som si používaním vytvorila :) Koho by zaujímala väčšia recenzia nájde ju tu: klik 


Aj keď počas roka používam všetky farby sveta na nechty, povedzme si pravdu - červená je stále najkrajšia. Ruky s ňou pôsobia krásne, elegantne a upravene. Je to ideálna farba na všetky príležitosti (hádam okrem svadby a pohrebu) a nie je žiadne oblečenie ku ktorému by sa nehodila. Tento rok som objavila najkrajšiu červenú akú mám doma od značky SPARITUAL. Sparitual u nás nie je až tak známy, ale počkajte si pár rokov, ja si myslím, že jeho sláva ešte len príde. Medzi časom si plánujem rozšíriť jeho zbierku a tešiť sa z každého nového prírastku. Recenziu a fotky laku nájdete tu:klik


Suché šampóny podľa mňa nechýbajú skoro v žiadnej domácnosti. Je to fakt šikovný pomocník ak chodíte cvičiť alebo ak jednoducho nestíhate. Ja som tento rok objavila skvelý Macadamiový suchý šampón, ktorý sa pre mňa stal jednoznačnou topkou na trhu. Nejedná sa o lacný výrobok, ale tu platí, že radšej jeden drahý ako 5 neúčinných. Šampón krásne vlasy prevonia, dodá im mega objem a stiahne mastnostu. No čo viac chcieť :) Ak ho chcete vidieť v akcii klik:tu


Najlepšia linka nielen tohto roku ale aj rokov predošlých je Loreal Super Liner Duo. Táto linka znesie všetko - dážď, sneh, extrémne teploty, nervy, plač a dokonca aj spánok a slzenie. Nikdy ma nesklamala a keby som nebola miestami držgrošivá kupovala by som si len a len ju. Neskutočne ľahko urobíte hrubú ako aj tenkú linku a príde mi takmer nemožné minúť ju. Jedno balenie pri skoro dennom používaní vydrží okolo 10 mesiacov. Ak hľadáte fakt kvalitnú linku za nie až tak veľa peňazí určite skúste túto.


Že najkrajšie líčka robí The Balm vie mnoho z vás. Ako som videla na blogoch za posledné dni The Balm bolo skoro najčastejším darčekom, ktoré blogerky dostali na Vianoce. Môj Ježiško na The Balm bohužiaľ zabudol, ale nevadí, ja si počkám do budúceho roku. Doma mám líčka s odtieňom Hot Mama, ktoré sa od prvého momentu použitia stali mojimi TOP. Majú krásny broskyňový odtieň, ktorý dodá tvári úplne iný výraz a jas. Na pokožke ich môžete vidieť tu: klik. 
Líčka vydržia na pokožke celý deň, vôbec sa neotláčajú ani nemiznú na pokožke. Zároveň som rada, že sa neskutočne pomaly míňajú, takže sa teším, že ich budem mať ešte veľmi dlho.


A posledná topka je tiež jeden z nových prírastkov Crabtree&Evelyn krém na ruky. Aj keď mám doma momentálne asi 8 krémov na ruky tento jediný hviezdi tak, že už som si objednala plné balenie. Krém má skvelú konzistenciu, ktorá sa hneď vsiakne a zanechá ruky zamatovo hebké. Viem, že hebké ruky robí veľa krémov, ale príde mi, že tento ich robí naozaj ešte krajšie a hebkejšie. Na ruky si veľmi potrpím, pretože v staršom veku je naozaj vidieť, či ste sa o nich starali alebo nie a preto, ak mám z nejakého krému pocit, že je naozaj špeciálny, kľudne si za neho priplatím. A tento špeciálny určite je!

Toto bolo 10 výrobkov, ktoré na mňa tento rok urobili špeciálny dojem a stali sa top výrobkami roku 2014. Každý vám bez zaváhania odporúčam a verím, že ich kúpou nešliapnete vedľa. 
Už teraz som zvedavá, čo nám prinesie rok 2015 a teším sa na všetky výrobky, ktoré sa objavia v tomto roku na blogu :)

A čo Vy? Aké sú vaše TOP výrobky 2014? Máme nejaké spoločné?







32 komentárov:

  1. Interesting post, lovely products!
    Would really appreciate if we would follow each other on GFC, G+ and BL, so that we can keep in touch!

    Wish you and your beloved a happy new year, good luck and health!
    xoxo Colli || TOBEYOUTIFUL

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahojky krásny blog ta vôňa Versace je krásna :-) fakt super blog :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si tento rok nadelila Hot Mamu sama pre seba pod stromček a je to asi jedna z mojich 3 TOP líceniek! Spolu so Sleek Pomegranate a Burjois :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som si ju nadelit aj ja a nebola by som smutná :) inak sleek ma láka ten mam dlhodobo na wishliste :) bourjois ma úžasné farby aj kvalitu ale mne sa strasne rýchlo míňajú :/

      Odstrániť
  4. Chtěla bych vyzkoušet ten makeup a také něco od The Balm :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. S tim make-upem souhlasím, škoda že ten článek nebyl před Vánoci, hned bych to použila jako inspiraci a koupila něco z toho jako vánoční dárek. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skúsim ti napísať pár mojich TOP výrobkov ktoré síce nie sú novinkami ale v roku 2014 som ich používala NAJ :)

    Rúž :
    -Mac / Angel
    -Bourjois Rouge edition Velvet / 06 Pink Pong
    -Maybelline Colorsensational / 278 Rose diamonds
    -Catrice Pure Shine Color Lip Balm / 070 I don't Red It

    Make up:
    Dermacol Caviar Long Stay / 01 Pale pre mňa najlepší makeup ever

    Púder:
    Bourjois Healthy Balance / 52 Vanille
    Rimmel Stay Matte / 03 Peach Glow

    Primer:
    Garnier Perfect Blur

    Primer na oči:
    Artdeco

    Lícenka:
    Catrice Defining blush / 070 Pinkerbell
    Sleek

    Korektor:
    Maybelline Instant Age Rewind / Fair Clair

    Ceruzka na oči:
    Rimmel Exaggerate / 261 Noir najlepšia čierna ceruzka

    Linky na oči:
    Loreal Gel Intenza Eyeliner / 01 Pure Black
    Gosh Extreme Art Eye Liner / 16 červené / 03 zlaté

    Tiene:
    Loreal
    Sleek
    Color Tattoo

    Špirála:
    nemám nejakú stálu pretože stále hľadám tú správnu pre mňa

    Obočie:
    na obočie mám aj gél Alverde aj set Milani no vždy sa mi najviac osvedčí obyč hnedá ceruzka

    no a to by bolo asi všetko z takých tých obľúbencov..... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z tvojich poznám Rimmel Stay Matte- ten je jednoznačne topka :), Gosh linky -rovnako,súhlasím- držia ako priklincované celý deň :) a to je asi všetko :) ale napísala si mi toho riadne, takže mám čo skúšať :)

      Odstrániť
  7. Spolecne nemame nic, ale brzy si hodlam koupit ten make-up

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Make up som už kúpila mamine a tiež ho vychvaľuje :) druhý produkt značka macadamia, ktorý čítam v topkách, asi si už konečne aj ja nejaký kúpim :) veľmi pekný článok

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani sa nedivím, že vidíš Macadamiu v topkách :) ja som ju tam mala aj minulý rok (len tuším masku alebo olej) a tento rok zvíťazil šampón :)

      Odstrániť
  9. Tak o tom makeupu asi zapřemýšlím, protože mám občas problém se suchou pletí a mohl by mi vyhovovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten make-up může být super :) Já jsem si poslední dobou dost oblíbila Lasting Finish 25 hours od Rimmelu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super článek. Z těchto věcí jsem žádnou nezkusila, ale dost mě láká ten suchý šampon :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásný článek, o Dermacol make-up uvažuji a chci si ho pořídit.
    :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Z týchto výrobkov nič nepoznám, ale zaujal mňa krém na ruky. Moje topky: odličovadlo Yves Rocher Pure Calmille, očné tiene MAC, make-up Guerlain Tenue De Perfection, pleťový krém Lush Enzymion, riasenka Lancome Grandiose, mýdlo Lush Sultana Of Soap, peeling Lush Buffy, pleťová maska Lush Válečník, rúž MAC matte Lady Danger.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Skvelý článok, moje výrobky nájdeš na mojom blogu, tak ak by si chcela, môžeš si prečítať ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2015/01/the-best-of-2014najlepsie-z-roku-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Lanýžák od Dermacolu mě už delší dobu láká, akorát mám smíšenou pleť, tak nevím, jestli by mi ji moc nemastil :/.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. začínám mít pocit, že nutně potřebuju Medik8 a taky musím ovonět tu vůni Vanitas od Versace :)

    Yankee Candle a jiné vůně domova :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. tekutá očná linka od Loreal je aj môj favorit už asi 6 rokov, perfektne sa mi s ňou pracuje a jedno balenie mi vydrží viac ako rok.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Moje rúže tiež vždy skončia v takom tvare ako aj ten tvoj :D Medzi moje top výrobky jednoznačne patrí Manhattan endless stay make up (ktorý bohužiaľ na slovensku nedostať, už som si dlhšie všimla že túto značka úplne zmizla z nášho trhu) a potom rúž rimmel moisture renew v odtieni Sloane's plum (tou farbou som úplne posadnutá).
    Chcela by som ťa zároveň pozvať na prvú giveaway, ktorá prebieha na mojom blogu:

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
  19. veľmi pekný článok ! :) tú linku musím vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne