sobota 17. januára 2015

Týždeň v obrázkoch

Všimla som si, že príspevky ,,týždeň v obrázkoch" sa na blogu tešia veľkej obľube, tak som si povedala, že tento rok ešte žiaden nebol a je veru načase nejaký urobiť. V mobile sa mi nahromadilo za posledný týždeň zopár random fotiek, ktoré sa presne hodia na takýto príspevok, tak dnes tak odľahčene, viac- menej nekozmeticky.


Na sviatky mi rodičia prihodili k darčekom tieto ponožky z H&M, ktoré sú úplne úžasné! Sú pekné, huňaté a mäkkučké a každý večer sa teším, ako si ich na spanie obujem. Musela som vám o nich napísať, pretože som ich videla nedávno v H&M v zľave a preto by bola škoda premeškať ich. Ak máte radi mäkké ponožky určite sa po nich pozrite. Ja sa v nich cítim ako keby mi niekto pod paplónom hladkal nohy :)))


V lete som si v Taliansku na nejakom trhu kúpila tento náramok za 3€. Fakt sa mi páčil a oceňovala som hlavne to, že má praktické magnetové zapínanie. Potom som na neho aj zabudla, hodila medzi iné náramky a tak ,,spal". Pred Vianocami som si vyberala darčeky v Swarowskom a skoro ma prekotilo, keď som tam videla túto Stardust kolekciu. Bola to očividne nová jesenná kolekcia, ktorá na talianske trhy zaútočila ešte v lete. Na jednu stranu som sa cítila ako trendsetter (ktorý svoj trend drží zavretý v škatuly :D a na druhú stranu nemám rada faky, takže som ten náramok odvtedy na ruke nemala. Vec sa má tak, že sa mi páči, ale už len z princípu by som si nekúpila fakt takmer rovnaký za 79 €. Tak ho mám teraz položený na nočnom stolíku a každý deň dumám - dať si ho, či nie?


Tento týždeň mala premiéru aj moja nová kabelka z http://postovnezdarma.cz/, ktorej sa dostáva v mojom okolí viac úspechu akoby som povedala. Trochu som sa bála objednávať kabelku zo stránky, ktorej obsah tvorí pomerne veľa lacných (aj keď šikovných vecí). Povedala som si, že risk je zisk a keď tak sa z nej bude tešiť niekto iný z môjho okolia. A aká som bola nakoniec prekvapená! Doniesla som ju domov z pošty, vybalila, nech sa narovná a položila na stôl. Môj snúbenec (kritik roka) došiel domov a povedal, aká pekná kabelka. A ja, že ktorá?? On, že tá nová na stole, a ja že to bola irónia?? A on, že nie, prečo, veď je fakt pekná a čiernu využiješ. To ma potešilo,asi ešte viac ako kabelka a hneď sa páčila aj mne viac. Včera som ju mala večer vonku a aj u môjho okolia zožala úspech. Vo štvrtok ju videla mamina a tá si dokonca vypýtala stránku (potom, čo keď som jej ju povedala prvýkrát sa ma opýtala či jej nechcem dať meno stránky lebo mi neverila, že je zo stránky, ktorá sa volá poštovné zdarma :D Takže som spokojná a nosím ju rada!


Dnes som sa rozhodla dodať príspevku trochu hudby a ukázať vám, čo mám stále, ale že stále v hlave. Olly Murs a jeho Wrapped Up je pesnička, ktorú počúvam denne asi 5x už dva týždne. Nebudem o nej ďalej písať, odporúčam vypočuť :))

 Tento lak síce nie je z tohto týždňa, ale je čas napísať o ňom aspoň dve vety. V poslednej dobe mám nejaké lámavé nechty a tak som si v lekárni kúpila asi pred mesiacom Four Seasons Regenerátor nechtov (cena +-2,5 €) A verte či nie, fakt sa mi pekne zlepšili. Nechty sú pevnejšie a konečne ich mám aj dlhšie, čo uvidíte aj v príspevku tento týždeň. Four Seasons ponúka veľký výber lakov na rôzne problémy, čiže ak hľadáte nejaký kvalitný a cenovo dostupný vyskúšajte.


Každý piatok sa snažíme so snúbencom ísť niekam do mesta na dobrú večeru. Zakončíme tak dobrý či zlý týždeň a šliapneme správnou nohou do víkendu. Prednedávnom sme boli v Mercade v Eurovei, kde som mala túto neskutočne dobrú mňamku (kúsky bio kuriatka marinované v miso paste s pak choi, mangom,ryžové rezance a kokosovo-zázvorová chili omáčka) . V Mercade sme neboli prvýkrát, je to reštaurácia, ktorá sa chváli kvalitnými surovinami a hlavne čerstvosťou, čo je niečo,čo ocení každý človek, ktorý nechce po dobrom jedle skončiť na pohotovosti. Každopádne, ak vám dochádzajú nápady na dobrý obed (možno aj dnes) skúste Mercado.


Posledná fotka je len tak nakoniec a na pobavenie. V Tescu som našla tento F&F kabát, ktorý bol tak príšerný, že mi nedalo vyskúšať si ho. Vyzerala som v ňom ako Yeti z cukrovej vaty a strašne by som chcela vidieť tento jedinenčný kúsok pekne nastajlovaný na nejakej modelke /blogerke. Okrem toho, že bol fakt hrozný stál okolo 80 €. No uznajte :))

Veľkosť S :D

Takže toľko k môjmu poslednému týždňu. Dnes je konečne sobota, tak si ju všetci pekne užite a načerpajte energiu do toho ďalšieho.

A čo vy? Aký bol váš týždeň? Všimli ste si v nejakom obchode nejaký tragický kúsok za veľa peňazí? Máte tip na dobrú reštiku?

25 komentárov:

  1. Hezke fotky, ta kabelka vypada moc hezky :) Taky premyslim, ze si z te stranky neco objednam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty náramky jsou super!
    Chtěla bych tě pozvat k nám na giveaway o masku na vlasy Kallos
    KlarissAddell

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten kabát bože :D :D :D a kabelka vyzerá naozaj krásne, mne by sa tiež hodila nejaká nová :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bianca odkial mas znacku Four Seasons? Ja zhanam tieto laky kade tade uz rok a nikde ich nemozem zohnat. A prosim pekne co je to to strasne velke chlpate ruzove umele cudo? Nech je to cokolvek je to strasne.....saty by mali robit zenu krasnou a toto robi presny opak :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne príde, že v BA ju majú v každej druhej lekárni, nevedela som, že je to nejaké nedostatkové zboží :)) skúšala si pozerať po lekárňach? a ten kabát je čistá katastrofa neviem si ho predstaviť na nikom :D

      Odstrániť
  5. Velikost S, děláš si srandu?? :D A v huňatých ponožkách chodím doma pořád, v těch normálních mi to nevím proč na parketách hrozně klouže :D:D A náramky vypadají úžasně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. JJ ja som to ešte dvakrát kontrolovala, neviem na koho to šili :/

      Odstrániť
  6. huňaté ponožky sú super, ale napriek tomu, že som večne zamrznutá zmrlina, v ponožkých spať nedokážem :) do postele jedine bosá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne je na nohy stále zima, ešte aj v lete spím v ponožkách :) dokonca aj keď som bola v egypte nosila som ponožky na spanie :)

      Odstrániť
  7. Páni, ten náramek vypadá moc krásně. Já být tebou, tak ho nosím pořád - je škoda aby ležel někde schovaný <3
    High Heels & the City

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej dakujem za krásny komentár asi som niečo také potrebovala,, počuť " :)

      Odstrániť
  8. To by mě zajimalo, kdo si takový kabát koupí za tu cenu :D :D to jídlo vypadá výborně, mám ráda podobné kombinace maso+těstoviny ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úprimne aj keby ten kabat zrovna dali do 50%zľavy stále si neviem predstaviť ze by som si ho kúpila :)

      Odstrániť
  9. Naramok som dostala na vianoce od priatela. Mam z neho velku radost ♥ urcite ho nos, najma v lete bude krasny na opalenej ruke ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Takéto huňaté ponožky zbožňujem. Raz sa mi podarilo kúpiť také, že som ich nemohla dať na nohy. Z vnútornej strany boli celé prišité, tak som musela poprestrihovať každú jednu nitku. Čo sa niekedy nedostane do predaja, že? :-) Jedlo vyzerá chutne, pokiaľ ide o Euroveu, tak ja si radšej zájdem do Kolkovne, na také typické domácke jedlo. Osobne odporúčam Moravského vrabca. :-) A kabelka je pekná, mám rada takéto pevné, držiace tvar.
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeejda tak to si neviem predstaviť :) to musela byt komédia :) inak na Kolkovnu som pocula veľa dobrého, budem musiet vyskúšať :)

      Odstrániť
  11. Pri kabáte som sa nasmiala. Mala som podobný kožuch (len bol tmavohnedej farby). Volala som ho "medveď" a aj tak som v ňom vyzerala.o)))) Ten moj "medveď" sa už presťahoval do inej skrine a dúfam, že mu je tam dobre.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Velmi podobnu kabelku ma znacka L.Credi.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne