utorok 27. januára 2015

Živé vitamíny


Zase som raz objavila Ameriku. Pred pár týždňami som si pozerala čo všetko ponúka Natura Siberica a objavila som produkt s názvom Živé Vitamíny. Uznajte, že už len ten názov u človeka vyvolá zvedavosť. Vitamíny sa mi spájajú skôr s tobolkami proti chrípke a nie na telo a keď sa k tomu pridá ešte slovo živé, môj klik má výrobok získaný.
Živé vitamíny sú zo severských rastlín a bobúľ a sú spracované do mikroguličiek vďaka čomu zabezpečujú hlbokú hydratáciu´, výživu a chránia pred vplyvom prostredia. Guličky vidíte aj voľným okom v peknom balení a vyzerajú ako množstvo malých krásnych guličiek s trblietkami. Ešte aby som sa vrátila k baleniu, je veľmi praktické nakoľko je z rozprašovačom produkt sa používa veľmi pohodlne- nastriekate kam potrebujete a rozotriete.
 

Zloženie: Aqua, Glycerin, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Pulmonaria Officinalis Extract, Achillea Asiatica ExtractWH, Rhodiola Rosea Root ExtractWH, Hesperis Sibirica Flower ExtractWH, Pinus Sibirica Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Rosa Canina Fruit Oil*, Vaccinium Myrtillus Seed Oil,  Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Sophora Japonica Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Anthemis Nobilis Flower Extract*, Artemisia Vulgaris Extract,Tocopheryl Acetate, Panthenol, Retinyl Palmitate, Niacinamide, Xanthan Gum, Gellan Gum, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Lactose, Cellulose, Iron Oxides, Hydroxypropyl Methylcellulose, Mica, Titanium Dioxide, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha Isomethyl Ionone.

Živé vitamíny sa používajú na vlasy a na telo t.j. v podstate všade, kde potrebujete pridať hydratáciu. Ja som ich používala aj aj. Voňajú veľmi jemne, čisto a po vsiaknutí vôňa prestane byť cítiť. Čo sa týka konzistencie je to riedka, jemne gelovitá a lepivá hmota, ktorá však vsiakne do hladka. Len tých pár sekúnd kým vsiakne je trochu divných, lebo produkt je mierne lepivý. Povedala by som, že živým vitamínom sa najviac poteší normálna pokožka, pretože suchej alebo veľmi suchej by hydratácia nemusela stačiť. Mne napríklad v tomto momente úplne nestačí a preto som si Živé vitamíny odložila bokom a vrátim sa k nim v lete. Veľmi príjemné sú však vo vlasoch, kde ich proste nastriekate do vlhkých alebo suchých vlasov, ktorým dodajú nielen hydratáciu ale krásny lesk. 

Páči sa mi praktické nanášanie vitamínov a verím, že v lete mi bude hydratácia, ktorú ponúkajú naozaj stačiť, momentálne však robia radosť najmä mojim vlasom. Ak by vás zaujali zoženiete ich na http://www.navratkuzdraviu.sk/  za cenu 9€. 

A čo Vy? Naláka vás divný názor na to, aby ste na produkt klikli? Mali ste nejaký produkt z Natura Siberica?  

9 komentárov:

  1. Trochu mě děsí ta lepkavost,kterou všechny holky co vyzkoušely popisují, takže to asi nebudu tak úplně produkt pro mě :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mně přijde škoda používat je na tělo, když je hydratace průměrná, protože na vlasy jsou super. Hezky je zhebčí a hydratují, krásně voní a vlasy nemastí ani neslepují. :)

      Odstrániť
    2. jj presne máš pravdu, ak to niekde nerobí až také divy bola by to škoda míňať tam :)

      Odstrániť
  2. V lete po opaľovaní je tento produkt super, mne vyhovoval :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super :-) LEN BY ma potešilo keby som mohla nájsť tvoj blog v aplikácii bloglovin :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznám sa, že tam nie som,ale ak je záujem kľudne doriešim :)

      Odstrániť
  4. ještě jsem o tom neslyšela,ale vypadá to dobře!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne