streda 4. februára 2015

A ja že lepšie to už ani nemôže byť



Poznáte to, že keď sa vám niečo strašne zapáči ešte to len začnete používať a už sa hrozíte toho, keď to miniete? Takáto ,,hrôza“ sa mi teraz deje skoro každý deň odkedy som objavila rúže AVON Ultra Color Indulgence. Vy viete, že doteraz som vyslovene zbožňovala Avon rúže a teraz? Teraz sa ich neviem nabažiť ešte viac. Color Indulgence sú hádam ešte lepšie a krajšie ako všetky čo mám doma. Dôvod? Voňajú krásne sladko, ovocne ako ovocný balzam na pery a vyhovuje mi skosený tvar rúžu. Rúž sa podľa mňa nanáša veľmi jednoducho a pohodlne a nepotrebujete k tomu ani zrkadielko (aspoň ja nie). Skvelá pigmentácia a hydratáciu sú pre mňa samozrejmosťou, takže to ma ani neprekvapilo. 




Na perách mám vyslovene pocit, ako keby som mala balzam na perách, pery sú fakt skvelo hydratované a premastené. Doma mám momentálne štyri farby a už teraz viem, že sa tento počet rozrastie. No uznajte sami, že sú skvostné! 





Farba, ktorú nosím najčastejšie je Petal Pink, čo je vyslovene Baby Pink ružová. Aj keď mám doma asi 8 ružových rúžov takúto ,,pravú baby pink“ som doma ešte nemala. Rúž je skvostný k šedým smokey eyes ale aj na bežné nosenie k obyčajnej čiernej linke. Tým, že sa nanáša ako balzam ho proste nosím hodený v kabelke a používam bez akýchkoľvek stresov, že si ho zle nanesiem. 




Fanúšikov nude farieb do béžova určite zaujme Honey Flower. Je to pekná nude farba s hnedastými podtónmi, ktorú si hneď obľúbite. Pomerne svetlá farba s konzistenciou ako balzam na pery vytvára rúž, ktorý používam s radosťou veľmi často.




Neexistuje hádam jarnejšia farba ako je Daffodil Petal. Je to krásna losová farba, ktorá sa mi spája s jarou ako málo čo. Lososová farba inak aj v oblečení patrí medzi moje veľmi obľúbené aj napriek tomu, že mám v tejto farbe akurát jedny nohavice. Každý rok sa bojím, že tá farba bude out takže si nikdy nič nekúpim a pozrite sa, rok čo rok ju na jar vidíme zas a zas. Na perách je naozaj krásna, taká svieža, romantická. 



Štvoricu rúžov uzatvára farba, ktorú som doma nemala ani len v blížiacej sa verzii a to je Royal Peony. Je to tá najkrajšia koralová farba, akú si viete predstaviť a na akú som nenatrafila v žiadnej drogérii. Neviem prečo som doteraz nesiahla po žiadnej koralovej! Je to farba, ktorá pôsobí letne, sviežo a ak sa necítite na nosenie červenej siahnite po koralovej a dosiahnete viac menej ten istý účinok. No ja som z nej puf!

Naozaj krásna jarná štvorica rúžov, na ktoré nedám dopustiť už teraz. Určite si ich nezabudnite pozrieť v novom katalógu a ja radím nielen pozerať ale aj objednávať!

A čo vy? Aké sú vaše top jarné farby? Aj vy čakáte, že nejaká farba vyjde z módy a stále nevychádza?

24 komentárov:

  1. Zatím jediná pozitivní recenze, kterou jsem četla, všichni si stěžovali, ze nepekne zvyrazňuje nedokonalosti :D na tvých rtech vypadá super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som si prečítala tvoj komentár isla som sa pozrieť na ostatných a mala si pravdu. Tie recenzie ma fakt prekvapili nakoľko ja na tie rúže počujem fakt vsade chválu a jednoznačne patria medzi moje najobľúbenejšie. Asi stále proste platí, že 100 ľudí 100 chutí

      Odstrániť
  2. Prvni a posledni vypada skvele a Tvoje recenze je prvni pozitivni :)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja uprimne nechápem tým negatívnym pretože ja som fakt mega nadšená!

      Odstrániť
  3. Rtěnku od Avonu jsem ještě neměla.Ta první a poslední je super barva! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jarní barvy to je moje, rtěnky od Avonu jsem ještě nezkoušela..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hodně slečen si tyto rtěnky chválí, asi ji také vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. konecne som sa dockala aj slovenskej recenzie zaco som ti vdacna :) aj za fotky vdaka tebe som si vybrala 2 odtiene.uz mi ostava len byt nedockavou.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pekný príspevok! :)

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypadají naprosto krásně! nejvíce se mi líbí ta druhá a poslední varianta. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Royal Peony je moja favoritka, vyzerá krásne šťavnato. A myslím, že tie svetlejšie farby mi nie že nepristanú, ale vôbec sa ku mne nehodia :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj moja :) inak ja si ta vždy predstavujem s tmavsimi perami :)

      Odstrániť
  10. fíha, tuším si ich pôjdem zadovážiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Třetí odstín se mi líbí nejvíce :) Asi si také jednu pořídím

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Moc hezky napsaná recenze,já mám od avonu hned několik věcí a nemůžu si je vynachválit,jinak třetí odstín se mi líbí nejvíc. :D
    http://life-of-pandas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne