piatok 27. februára 2015

Budiž obočie!


Obočie sa dostáva posledné roky na výslnie hádam tak ako nikdy predtým. Kým pár rokov sme ho podľa mňa takmer vôbec neriešili a veľká väčšina žien ho mala vytrhané štýlom ,,vychudnutý červík" dnes skôr podľa mňa platí, že čím väčšie obočie, tým lepšie resp. je dobré zachovávať pôvodný tvar obočia s malými vylepšeniami. Aj kozmetické pomôcky sa podľa mňa dosť menia - kedysi sa obočie dofarbovalo klasicky špirálou, potom bol boom kozmetického farbenie len v salónoch, neskôr vládli ceruzky a dnes mi príde že najviac fičia tiene na obočie a gély. Ja som mala doma hádam všetky variácie a po dvoch rokoch sa opäť vraciam ku gélu, len tak, pre zmenu.


Gél, ktorý rozhodol o tom, že tiene pôjdu bokom je z novej kolekcie Make-up Revolution Ultra Aqua Brow Tint. Gél má príjemné krémové zloženie, ktoré sa veľmi ľahko nanáša a pôsobí prirodzene. Počas dňa sa nikam nevytráca ba naopak na obočí drží naozaj ako prikované. 


Veľkosť gélu je 15ml, čo vám podľa mňa vydrží na veky vekov. Na výber sú štyri odtiene a nakoľko mám tmavé vlasy zvolila som odtieň Medium/ stredný odtieň. Pri výbere mi pomohol tento obrázok, ktorý som si sem dovolila požičať z tejto stránky. Z mojej skúsenosti môžem napísať, že farby naozaj sedia (súdiac podľa tej mojej).



Obočie pred:


Obočie po:

Ideálne je používať gél s aplikátorom na obočie, ale to zatiaľ nemám, takže som vychádzala z mojich domácich zásob a používam na nanesenie toto. 
Prekvapivo sa to celkom dá, aj keď verím, že so správnym aplikátorom to pôjde ešte lepšie. 


Ja som teda nadmieru spokojná a na gél som si hneď zvykla. Tiene išli bokom raz dva, veď to poznáte, na dobré sa ľahko zvyká. Gél stojí 5,6 € a zoženiete ho na http://www.makeuprevolution.cz/. Čo určite neprehliadnite je, že do 28.2.2015 je zdarma poštovné pri nákupe nad 500CZ alebo 19€. Hor sa nakupovať :))

A čo vy a obočie? Kamarátite sa? Trháte si ho samé či v salóne? Ako si ho dofarbujete?

31 komentárov:

  1. Gel bych vyzkoušela - za ty peníze pecka :-) už nějakou dobu mám hledáčku mnohem dražší od MUFE. Já si obočí moc neupravuju, chodím pravidelně do Browbaru a doma používám Gimme Brow a tužky na obočí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten mám :) je to super vecička. ja mám napr prirodzene chýbajúce obočie na pravej strane práve tam, kde by mala byť strieška. tiene mi tam nedržia, musím používať v kombinácii s ceruzkou. k tomu mám tvrdé chĺpky, ktoré musím na záver prejsť čírym gélom. táto sranda od makeup revolution mi vynahrádza všetky spomenuté produkty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je super, že si to takto vymyslela. Obočie veľa dotvára takže dobre, že si si našla spôsob ako ho pekne upraviť :)

      Odstrániť
  3. Ja som si teraz oblubila gel od L´oreal, maju aj ciry, aj tonovany. Tento vyzera tiez dobre. Ale asi by som si ho nevedela naniest tymto aplikatorom. Ja uprednostnujem skor take maskarove aplikatory. Cize napriklad vycistit aplikator z pouzitej maskary a pouzivat ten.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Akože ten aplikátor nie je nič moc o tom potom, a plánujem urobiť presne čo píšeš, len sa mi musí minúť nejaká riasenka, ktorá nebude umelohmotná :)

      Odstrániť
  4. Vypadá to zajímavě, akorát se mi nelíbí že na fotce to vypadá tak leskle, vlhce.. Zaschne to časem, nebo ten krémový vzhled zůstane?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie zmatní sa :) to by potom vyzeralo ako nejaký vodový efekt na obočí a bola by to hrôza :)

      Odstrániť
  5. Obdivuji vás, že si to takhle dokážete malovat, já bych nevěděla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerá to byť super :) Ja si obočie veľmi neprikresľujem mám ho v pohode prirodzené len si ho vždy stmavým tieňom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nemam rada tieto kopirky, vsak to je uplne opajcnuty Aqua Brow od Make Up For Ever...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak ti mám pravdu napísať, ani som nevedela, tým, že u nás MUFE nie je, nemám prehľad o ich sortimente :)

      Odstrániť
  8. Já si obočí trhám sama a dokresluji ho lehce tužkou, ale už aspoň půlrok říkám, že si musím zajít do salonu, aby mi ho upravili. V poslední době s ním mám celkem problémy. Ale to tvoje vypadá dobře :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja davam prednost stinum na oboci, lepe se mi s nimi pracuje, ale tenhle gel se mi zalibil :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa je to o zvyku, ale súhlasím, že aj tiene sú veľmi pohodlné!

      Odstrániť
  10. Já osobně používám gel na obočí od Alverde a jsem s ním moooc spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa zdal veľmi svetlý,keď som na neho pozerala. Nevieš, majú dve farby?

      Odstrániť
  11. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne našťastie nemizne, ale súhlasím, že farby majú jemný nádych do červena - čo mne napr. nevadí, lebo aj odlesky vlasov mám do medena.

      Odstrániť
  12. Vypadá to dobře, ale sama bych si to nedělala. :-)
    http://www.vmemzivote.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. trham si sama a nedofarbujem. mam ho totiz od prirody takmer cierne

    Beauty by Bellatrix

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Používam ceruzku na obočie, alebo mi ho farbí kozmetička, ale asi si zaobstarám gél, pretože mám prirodzene veľmi svetlé obočie (takmer ho nie je ani vidieť). http://aseaoffashion.blogspot.sk/2015/03/life-isnt-about-finding-yourself.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak farbenie kozmetičkou je tiež šikovné, hlavne na dovolenku :)

      Odstrániť
  16. S niečim podobným som mala upravené obočie na svadbu a celkom to bola sranda, keď sme to nanášali. Chladilo to a ja som si na ten pocit nevedela zvyknúť :-D ale efekt fajn :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ahoj chci se prosim zeptat jestli to je vodeodolne? :) mam takovi problem ze bych potrebovala neco na oboci ze kdyz pujdu do vody na koupaku ze se mi to nerozmaze :-/ tak bych se prosim chtela zeptat dekuji predem za odpoved :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne