streda 25. februára 2015

Dermacol pre orieškové oči


Dermacol je značka, ktorá ponúka výrobky fakt pre každého. Krémiky pre mladú, staršiu ako aj veľmi starú pleť, opaľováky, séra, výrobky proti celulitíde ale aj šialené voňavé kombinácie pre ľudí, ktorí radi skúšajú nové veci. Každý si tam proste nájde niečo svoje. Quatro tiene sú toho podľa mňa úplným dôkazom a kým ja napríklad zbožňujem ich penové tiene niekto iný určite preferuje tieto quatro tiene. 


Quatro sady sú rozdelené podľa farby vašich očí, aby vám tiene ladili čo najviac. Povedala by som, že je to naozaj šikovné zaradenie, pretože ak sa budete v prípade očí držať farebnej typológie minimálne tým nič nepokazíte. Očné tiene teda nájdete v štyroch prevedeniach:

- č. 1 pre orieškové oči
- č. 2 pre modré oči
- č. 3 pre hnedé oči
- č. 4 pre zelené oči
 

Nakoľko mám hnedé oči ja mám doma paletku pre orieškové oči a tá obsahuje štyri tiene - vanilková, kaki (zeleno/hnedo/šedo zemitá), naružovkastá a hnedo/bordová. Povedala by som, že je to fakt netradičná kombinácia tieňov a minimálne tie dva spodné tiene sú také zvláštne, že ani obdobné doma nemám. Ak s tieňmi začínate Tiene majú svetlejšie farby ale sú dobre pigmentované.
Čo sa týka konzistencie či farby tiene nie sú maslové majú tuhšiu konzistenciu a povedala by som, že sú skôr matnejšie, či bez lesku. Ak preferujete jemné líčenie alebo sa nemôžete príliš líčiť (škola či robota) verím, že by sa vám páčili, pretože sú naozaj menej výrazné. Ja sama ich používam ako podklad pod linku, kedy len nanesiem svetlejší tieň a ako dotieňujem, nech líčenie vyzerá precíznejšie. K tomu už len potom podľa nálady doladím výraznejší rúž a som vybavená.


Čo sa mi na tieňoch fakt páči je ich aplikátor, ktorý je podľa mňa kvalitný a tiene sa s ním veľmi dobre nanášajú. Je to síce klasický penový aplikátor,ale je taký biteľnejší, kvalitnejší a verím, že sa nerozpadne po pol roku.

Ak hľadáte svetlejšie a matnejšie tiene na bežný deň kľudne zalovte do vôd Dermacolu. Možno sa vám zapáčia aj iné farebné kombinácie určené pre vaše kukadlá. Tiene stoja okolo 8 € a zoženiete ich v DM, Dermacol obchode či na http://www.dermacol.sk/

A čo vy? Dávate si tiene každý deň? Aké máte dnes?

18 komentárov:

  1. Pigmentácia fakt nič moc na tú cenu. Škoda :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletka se mi vzhledem moc líbí i kombinace odstínů je zvolena hezky, nicméně ta nízká pigmentace by pro mě nebyla, zvlášť za tu cenu. Ale pro někoho, jak píšeš, kdo se líčí jemně, proč ne...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to je aj môj názor. Ja síce preferujem sýtejšie a výraznejšie tiene, ale sama to vidím v robote, že kopec kolegýň preferuje jemnejšie.

      Odstrániť
  3. Celkom vydarena kombinacia odtienov. Len skoda, ze jeden z nich nezvolili tmavsi, aby sa dali vytvorit aj pekne smokey eyes. A cena sa mi nezda az taka hrozna za 4 tiene.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani mne, zas nie je to nejaký číňan z tržnice, tak tomu dajme nejakú úroveň :)

      Odstrániť
    2. Presne moja reč! Čo má byť potom v zložení, keď má paletka 4 tieňov stáť 4 E? Ak má byť aj obal aspoň trocha kvalitný. To už je na pováženie, či si to aplikovať na pleť a nebáť sa. Jasné, existuje hranica medzi Diorovskými predraženými tieňmi, kde sa platí za značku a čínskymi blšákovými karcino-paletkami. A toto je ona.

      Odstrániť
  4. Kombinace barviček je moc hezká, ale pigmentace mi přijde nic moc :( Já stíny používám jen výjimečně :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja používam tiene denne takže som rada, že mám zmenu :)

      Odstrániť
  5. Ta typologie je úplně mimo... Tahle paletka je pro modrooké... Proto jsem o ní PR poprosila... Prostě to nesedí...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ti príde? Práveže ja mám hnedé oči a podľa mňa mi farby sadli pekne :) neviem, ktorú inú paletku by som si vybrala :)

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    3. no ja som bola dosť prekvapená, keď som zbadala, že pre modré oči majú napr domodra ladenú paletku a pod. Viem tak, že pre zvýraznenie farby očí treba použiť presne opačnú, kontrastnú farbu (pre modré bronzová a pod.). Na druhú stranu, líčenie nie je len o zvýraznení farby očí a netreba sa tým nechať obmedzovať. Ale keď už chceli takto robiť farebnú typológiu, tak to mohli spraviť inak...

      Odstrániť
  6. Typologie je někdy celkem zapeklitá. tahle paletka se podle mě bude hodit jak pro hnědé, tak pro modré oči, protože je hodně jednoduchá a není s ní moc co zkazit.. Ale na druhou stranu mi přijde až málo výrazná a nepříliš pigmentovaná..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj je to určite možné, že by ju využili aj modroočky :)

      Odstrániť
  7. Trochu mě zaráží ten popis na stránkách Dermacolu že se jedná o "intenzivní barvy" :D, já mám radši více pigmentované, ale pro někoho, kdo se příliš nelíčí nebo se chce začít líčit a bojí se, aby to "nepřehnal" to může být super, takže vlastně proč ne :) osobně se mi nejvíc líbí ta pro zelené oči, s takovými barvami by se dalo vytvořit nespočet různých líčení.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No intenzivné určite nie sú :) skôr presne ako píšeš pre ľudí, čo preferujú jemnejšie tiene :)

      Odstrániť
  8. Stíny každý den nepoužívám, ale i přesto používám hodně jednu mojí neutrální paletku, myslím, že by ji měl mít doma každý. Tahle je navíc normálně v drogerii dostupná, což mi přijde jako velké plus :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne