sobota 21. februára 2015

Miss flakón

 

Tento týždeň som mala na stole jeden parfém, ktorý má podľa mňa fakt že nezaujímavé balenia a jedna kolegyňa sa pri mne prizastavila a nevedela sa nad daným balením vynadívať. Vždy sa mi páči, alebo ma zaujme, ako odlišne ľudia vnímajú veci a čo sa páči mne sa vôbec nemusí páčiť niekomu inému. Jej nadšenie ma však inšpirovalo k dnešnému článku, kde som sa rozhodla urobiť akoby Miss Parfém a ukážem vám najkrajšie flakóny parfémov aké podľa mňa na trhu sú. Flakón je podľa mňa veľmi dôležitou súčasťou a často ma ovplyvní či parfémy vôbec pôjdem alebo nepôjdem ovoňať. 





 Jesus Del Pozo patrí k značke, ktorú mám veľmi rada. Sú to celkom dostupné a veľmi príjemné parfémy, ktoré vás potešia najmä v lete a na jar, pretože nie sú ťažké a hlavobolavé. Mala som od neho klasickú Halloween, ku ktorej sa pravdepodobne raz vrátim a neskutočne sa mi páči obal tejto limitky Halloween Fleur, ktorý je krásny ženský a romantický. 


Valentino Valentina je moja obalová srdcovka už niekoľko rokov. Parfém mi vonia tiež, ale priznám sa, že nie až tak, že by som si ho išla kúpiť. Mrzí ma, že u mňa ani raz čo som ho skúšala (A že tých skúšaní bolo) nezanechal taký dojem, aby som po ňom veľmi túžila. Tak či onak po dizajnovej stránke, je to jeden z najkrajších parfémov, aké podľa mňa sú. 


Nina Ricci Ricci - tak od tejto dámy som parfém ešte nemala ale vo všeobecnosti ma vždy zaujmú jej obaly. Túto voňavku pôjdem zrovna dnes určite vyskúšať, pretože sa mi fakt neuveriteľne páči a na internete mala ešte aj veľa dobrých recenzií. Flakón, ktorý vyzerá akoby omotaný krásnou stuhou je naozaj rozkošný a úplne vidím, akoby sa vynímal na mojej poličke. 
 


Aj keď je Daisy Dream v príspevku takto nižšie neznamená to, že by sa mi páčil menej, ba naopak. Podľa mňa je to najkrajší parfémový obal aké som kedy videla a neviem sa ho vynadívať.Opäť parfém, ktorý (bohužiaľ) nie je moja šálka kávy, tak sa len pozerám a obdivujem. Jacobs to s obalmi naozaj vie. 
 






 Posledný som objavila pri písaní tohto článku a naozaj sa mi zapáčila  rozhodla som sa ho sem dať. Celkom pekne sa s obalom vyhrala aj americká speváčka Selena Gomez pri parféme Vivamore. Pekný, pomerne jednoduchý flakón s naozaj zaujímavým vrchnákom tu nemohol chýbať.

Jednoznačným víťazom je za mňa určite Marc Jacobs, pretože tak rozkošný obal som ešte nevidela.

A čo vy a obaly? Ktorý parfém má podľa vás najkrajší obal?



19 komentárov:

  1. I love your style and your blog. Im so obsessed with this post. I love it !!
    ❥ ೋ.. I hope you like my blog too. ೋ.. ❥
    Sydney Sleek

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten poslední mi vážně vyrazil dech! WOW!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Flakón od Valentina je naprosto skvělý.. Ani nevím jaká je to vůně, ale ten flakón mě tak dostal, že si ho snad pořídím :D
    Všedně a nevšedně o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Za mě určitě Valentino Valentina, ten obal je boží <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Marc Jacobs mě vzdycky uchváti, tato vůně asi zatím nejvíce :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten Daisy Dream od Marca Jacobsa je taký rozkošný až to nie je možné :) pekný článok :)
    #myBeautygram

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne sa pacia flakony parfumov povodne sperkarskych firiem, napr. VanCleef&Arpels, Bucheron, Cartier....

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Valentino Valentina je fakt krásnej! Zajímvé flakonnky má Thierry Mugler, leč vůně mi nevoní...
    Stars by Lucy

    OdpovedaťOdstrániť
  9. mne sa páčia flakóny od Choparda (Wish). sú takým šperkom na poličke :) nemám rada moc prezdobené flakóny.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ďakujem všetkým za krásne tipy a komentáre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mně se líbí hrozně ten Daisy Dream. Je takový jednoduchý a roztomilý. O:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. what a great selection! I'm really loving the bottles!

    lifeisashoe

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Vybrala si moc hezké obaly, kdybych si měla vybrat podle nich, hned beru Valentina nebo Marca Jacobse. Z parfémů, co jsem si nakoupila já, mám nejradši Paco Rabanne Lady Million a Bvlgari Jasmin Noir

    hairOCD

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mňa vždy fascinujú tie flakóny k rôznym variáciám Daisy od Marca :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Vtipné je, že voňavky ma nikdy nejak nelákali vôňami, ale uvidím peknú fľaštičku a som namäkko :D Posledný je určite najkrajší. Originálny, elegantný, no proste nádhera! :)
    (Viallen z All dreams are real- http://all-dreams-are-real.blogspot.sk/)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Baby aj vám veľmi pekne ďakujem za krásne komentáre!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne