sobota 7. februára 2015

Nuxe Huile Prodigieuse


Či si to chcem priznať alebo nie, pravda asi je, že ma reklamy ovplyvňujú viac akoby som chcela. Značka Nuxe sa v mojom povedomí vyvíjala pomerne zvláštne – od averzie (bože to teraz bude všade), po mierny záujem (hm suchý olej) až po seriózny záujem- to chcem! Čo ma zaujalo z Nuxe asi najviac bol suchý olej Huile Prodigieuse, ktorý je už nejaký ten čas v novinách popisovaný ako prelomový výrobok. Je to multifunkčný olej, ktorý môžete použiť na vlasy, pleť a telo pričom olej by mal pokožku krásne hydratovať, dodať jej vitamíny, zlepšiť farbu a vlasom lesk.


Nakoľko mám doma pomerne veľa olejov a nevedela som, koľko pravdy je na reklame a marketingu na tento výrobok a aký je naozaj v skutočnosti. Nebola som teda úplne nadšená z toho, že by som si ho mala hneď kúpiť. V momente, kedy som bola už fakt nalomená na jeho kúpu som sedela v kuchynke s kolegyňou, ktorá sním nebola vôbec ale že vôbec spokojná. To ma celkom prekvapilo, nakoľko má daná kolegyňa fakt dobrý kozmetický vkus a dovtedy som nikde zlú recenziu v podstate nevidela ani nečítala. Čo ma však potešilo bolo, že kolegyňa mi ponúkla, že mi olej donesie, nech si ho vyskúšam sama. No odolajte takej ponuke!


Nakoľko má olej striekací aplikátor nanáša sa fakt jednoducho a pohodlne. Navyše strieka pomerne nahusto a na širokú plochu, čo je fakt praktické. S pár strekmi máte natreté celé telo a aj vlasy. Olej má veľmi výraznú vôňu, ktorú si podľa mňa buď obľúbite, alebo ju budete neznášať. Ja som sa do nej zamilovala na prvé ovoňanie – je to krásna silná kvetinová vôňa (mne pripomína hyacint a orgován), ktorá vydrží na tele fakt dlho. Ak si olej nastriekate do vlasov, prebije vám aj voňavku, takže odporúčam buď olej alebo parfém. Olej sa vsiaka neskutočne rýchlo, čo je fakt pohodlné a praktické.


Ak by som mala zhrnúť nejaký názor na neho – hydratácia je podľa mňa normálna, nič extra, taká ako má hocijaký iný výrobok. Čo sa týka jeho použitia vo vlasoch – ten lesk ako aj hydratácia je fakt super a neskutočne sa mi páči. Čo sú jeho hlavné klady sú jeho vôňa, ktorá je z môjho pohľadu fakt luxusná a dlho vydrží. Oceňujem praktickú aplikáciu a tiež rýchlosť schnutia.

V konečnom dôsledku je to podľa mňa pekná luxusná  záležitosť bez ktorej síce prežijete alebo urobí vám doma radosť.

A čo Vy a Nuxe? Oslovila vás táto značka? Skúšali ste niečo? Láka vás niečo?

11 komentárov:

  1. mám od nich balzam na pery, ale tento olej chcem už dlho vyskúšať :) keď sa minú zásoby určite zainvestujem

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zatiaľ som ešte olej neskúšala, ale v tomto prípade na mňa asi zafunguje blogový boom a nechám sa zlákať :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám- ja ho používam na pleť v noci.:) Musím sa priznať, mne voňavku neprebíja, pretože som si kúpila Nuxe parfém v rovnakej vôni a som nadšenááá!:))
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zatim jsem nic od teto znacky nezkousela ani me nic nejak nezaujalo, no po tve recenzi me tento olej docela zajima :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podľa mňa je to fakt taká luxusná záležitosť, bez ktorej síce prežiješ ale na poličke poteší :)

      Odstrániť
  5. Já měla pár vzorků krémů, no ale že by se stal zázrak, to ani ne. Možná by to chtělo na nějaké výsledky celé balení. Uvidíme. Olej mě nějak nezaujal, tedy myslím z těch stovek recenzí .)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som tento olej dostala...dala som mu šancu až dvakrát, a oba razy spôsobil to isté...strašne sa mi po ňom začali vyhadzovať malé vyrážky po celom tele...mám ešte asi tretinu flaštičky...ak má niekto záujem (z BA) rada ho darujem a posuniem niekomu komu sa páči, alebo ho chce skúsiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I've heard good things about this nuxe huile prodigieuse or product. Going on my wish list now!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne