pondelok 23. februára 2015

Sante Hypnotic Lashes Serum

Séra na rast riasov sú pre mňa kapitola sama o sebe. Videla som nespočetne krát, že fungujú a ich výsledky sú naozaj podľa mňa neuveriteľné o tom potom. Fakt že baby, ktoré nemali dokopy žiadne riasy mali akoby mihnutím čarovného prútika za pár mesiacov riasy ako bábiky. Problém je asi v tom, že som na oči naozaj veľmi citlivá a preto si dvakrát rozmyslím, čo si na nich dám alebo nedám. Nie som chemik a nemám pasiu v študovaní zložení výrobkov, takže sa nevyznám v zloženiach a neviem, či mi nejaké sérum nemôže niečo urobiť so zrakom. Predsa len, nanáša sa až hrozivo blízko k očiam a človek potom nikdy nevie. Zápal spojiviek alebo niečoho iného mi nestojí za dlhé mihalnice. Takže ako začal boom so sérami na mihalnice odmietla som všetky ponuky a uspokojila som sa s mihalnicami, ktoré mám. 



Pred pár mesiacmi som si všimla, že boom mihalnicových sér došiel až do bio sveta a takéto sérum začala predávať aj Sante - Hypnotic lashes balzam na riasy. Tam celkom padajú moje strachy nakoľko Sante ako značke verím, používam ju roky a počet ich certifikátov o kvalite surovín prebije veľmi málo firiem. Sérum sa okrem zloženie v podstate neodlišuje od ostatných sér – pravidelným používaním by vám malo priniesť dlhšie riasy. Používa sa ako očná linka t.j. čo najbližšie ku koreňom rias na odlíčené riasy 1-2x denne. Ja ho používam každý večer na odlíčené riasy 2,5 mesiaca. 



A výsledky? Je vidno, že riasy trochu narástli, nie je to taký mega boom ako u iných sér (aj keď ťažko to môžem porovnávať ja som iné séra nemala, takže neviem ako by zabrali mne) ale je tam rast. Tú zmenu je vidno najmä pri líčení rias, povedala by som, že pekné riasy si teraz urobím aj s obyčajnou riasenkou za 2€ čo predtým naozaj nehrozilo. Ja som v závere spokojná, za cenu kvalitného zloženia mi riasy o kúsok narástli, čo je vždy pozitívne. Dúfam, že časom riasy ešte trochu podrastú a hlavne som zvedavá, koľko samotný efekt vydrží. To by ma inak zaujímalo aj u tých chemických sér- čo sa potom stane? Mihalnice ostanú dlhé kým nevypadajú a nevymenia sa za krátke? Stačí teda jedno balenie?

Pred:


Po:


Ja mám sérum z http://www.bior.sk/, kde ho zoženiete za 17€. Ak chcete mať dlhšie riasy ,,zdravšou cestou" určite odporúčam.

A čo vy a séra na riasy? Báli by ste sa ich? Skúšali ste ich? Lákajú vás predlžovadlá mihalníc - umelé mihalnice, 3d mihalnice, séra?

9 komentárov:

  1. Práve som čakala, kedy zverejníš nový článok! :D Všimla som si že ich zverejňuješ hlavne takto neskoro :)
    Pozerám že tie riasy ti pekne narástli, no ja zatiaľ ostávam pri kokosovom oleji. Aj keď tie séra ma v poslednej dobe veľmi lákajú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som počula, že kokosový olej tiež zaberá ale mňa na očiach bohužiaľ štípe :(

      Odstrániť
    2. Cooo?baby,to som nikdy nepocula,ze aj kokosovy olej je dobry na rast mihalnic :) ale super vediet,urcite vyskusam a dakujem za typ :)

      Odstrániť
  2. Tak to je super, že existuje i přírodní varianta. :) Já se těch chemických celkem bojím. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sérum na růst řas vypadá opravdu zajímavě :o)
    Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow, je tam fakt viditeľný rozdiel :) tiež uvažujem o nejakom sére, nakoľko bez riasenky mihalnice takmer nemám :D

    Michellee's kingdom

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak potom určite odporúčam, je to v podstate jediná bezpečná cesta :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne