pondelok 2. februára 2015

The best of Ladybox?


Priznám sa, že som tento mesiac nesledovala indicície na Ladyboxáckom facebooku takže som pri rozbaľovaní januárovej krabičky zažila menší (a veľmi pozitívny) šok. 6 celých produktov a vzorky to je hádam najlepší box čo sa týka celých výrobkov aký doteraz bol. Povedala by som, že box mi prišiel ešte v takom tom správnom období, kedy sa mi naozaj hodilo niečo na rozveselenie a box tento účel fakt splnil. Obsahom boli najlepšie výrobky z minulého roku a ja by som si sama nevybrala lepšie. Čo hovoríte vy?


Úplne najviac zo všetkého ma potešil Mememe rúž. Úplne si pamätám ako bol ešte dávno tento rúž v Ladyboxe (ktorý som nemala) a straaašne som všetkým závidela. A teraz došiel rad aj na mňa! Taká som šťastná, že si to ani neviete predstaviť. Okrem toho, že sa mi teda splnil môj sen navyše mi ešte rúž došiel v prekrásnej cyklámenovej farbe. Takýto odtieň mi doma chýbal takže sa teším ešte viac. Inak v poslednej dobe si dosť často hovorím, že už si nebudem mať ani kupovať aké rúže, keďže som mám všetky farby, a potom mi vždy dojde nejaký, ktorý ma vyvedie z omylu. Tých farieb je toľko!


Ak by vás oslnil ako mňa odtieň je Hot Magenta čo je fakt krásna sýto ružová farba. Rúž patrí k najmastnejším rúžom aké mám doma. Na perách pôsobí ako balzam, ale pozor, tým, že je taký mastný sa po perách kĺže, takže aj malý zlý pohyb spôsobí, že sa môžete myknúť a naniesť ho krivo. S jedlom a pitím sa moc nekamaráti, takže odporúčam po jedení zmazať a naniesť nanovo.



V boxe som si našla Dermacol Lift&Matt denný krém, ktorý určite poteší maminu. Už jeden doma mala a vyhovoval jej, takže nebojím sa, že by si aj tento nenašiel využitie. Ak má Vaša mamina mastnú pleť a jej pokožka potrebuje omladiť, určite jej povedzte o tomto kréme. Verím, že bude spokojná.


Rituals peny na sprchovanie som ešte stále nepoužila a šetrím si ich do Mexika. Tým, že toto je už moja tretia som si úplne istá, že ďalší sprchový gél tam nepotrebujem a o príjemné sprchovanie mám postarané. Takže vyčkajte čosi cez mesiac a bude recenzia aj na ne. 


Catrice make-up Nude Illusion som si odložila na leto, nakoľko mi prišiel trochu ľahší a zmatňujúci. Teraz preferujem skôr hutnejšie make-upy, nakoľko v Bratislave druhýkrát uderila zima. Ale teším sa, odtieň mi sadol a make-up určite využijem.


Dermacol pistáciové telové mlieko mám doma už asi 4x. Zo všetkých Aroma Ritual je pistácia moja najobľúbenejšia vôňa, takže aj keby som ho mala doma 10x vôbec by mi to nevadilo. Poznáte to, ak niečo zbožňujete, môžete sa tým aj ohadzovať. Mliečko krásne hydratuje a vonia fakt na zjedenie. Mne pripomína pistáciovú zmrzlinu a tej sa neviem každý rok dojesť.


Keď bola značka Jelly Pong Pong v Ladyboxe bola okolo nej strašná kauza. Ja som mala v boxíku vtedy minerálny make-up, ktorý bol fakt super a doteraz si ho šetrím, pretože krásne kryje a fixuje.  Iné baby však dostali tuším riasenky, ktoré boli jednak polosuché, jednak malé a teda oničom. Fakt som sa vtedy tešila, že som dopadla, ako som dopadla, lebo nikto nechce dostať zlý produkt. V januárovom boxe som mala Jelly Pong Pong ceruzku na oči ako bonusový produkt a zase som spokojná. Je to klasická dobrá široká čierna kajalka, ktorú by ste mali mať vo svojej základnej výbave. Takže som opäť rada a ceruzku používam takmer každý deň.



Ďalším celým výrobkom bola zubná pasta Colgate, ktorá sa povedzme si pravdu, vždy hodí. Doteraz som vyskúšala asi 3 zubné pasty Colgate a všetky boli priemerné jedna dokonca hnusná. Vďaka Ladyboxu som sa Colgatu v drogérii vyhla a som celkom zvedavá, či nová pasta prinesie nový názor. Nechajme sa prekvapiť, o pár mesiacov ju určite nájdete v empties.

 Poslednou vecou v balíčku boli vzorky Keims. Ešte som nevyskúšala ani tie pôvodné, takže uvidíme. Pri najbližšom výlete na nich určite budem myslieť a spotrebujem.

Ja som z januárového Ladyboxu úplne nadšená a hovorím si, kiež by bol každý taký. Už teraz som však zvedavá aký bude romantický februárový :)) 

A čo Vy? Mali ste tento Ladybox? Čo na neho hovoríte? Čo vám tam chýbalo z minuloročných výrobkov?





15 komentárov:

  1. trošku si napravili reputaciu,mohli by aj časejšie.inak krásny rúž,škoda,že mne taký nejde

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mohli mohli :) verím, že teraz budú keď sú všetci tak nadšení!

      Odstrániť
  2. Obsah boxu se mi líbí. Nevyužila bych jen tu rtěnku, protože takové odstíny nenosím. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc hezké věci, nejvíc by mě potěšil Dermacol krém :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta sicilská pistácie..moc moc dobrá ;)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Povedený box, asi bych měla ze všeho radost :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vidím, že nie so z januároveho LB jediná nadšená. Ale ako tak pozerám, tie obsahy sa fakt rôznia. Ja som mala u seba trochu iné zloženie, ale tiež som bola nadmieru spokojná. Môj post nájdeš tu http://onestepclosertomylife.blogspot.sk/2015/01/ladybox-januar-2015.html :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fíha tak teraz rozmýšľam, že ktorá sme dopadli lepšie. Celkom ti závidím ten Inglot, čo sa tebe nepáčil a super je aj štetec - a podľa mňa si aj vzorky dostala lepšie :) ale zase ten mememe rúž to je moja srdcovka :)

      Odstrániť
  7. Ten make up od Catrice je perfektny, u mna laska hned po prvom vyskusani :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? tak to si ma teraz mega potešila :)

      Odstrániť
    2. Hľadala som niečo, čo nebude na pleti ,,vidno´´. Kombinácia korektoru Catrice priamo na začervenané miesta a tohto make up na to pomocou štetca ma úplne očarila :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne