utorok 3. marca 2015

5 nekozmetických favoritov


Tak som sedela cez víkend pri počítači a zúfala pozerala o čom by som vám mohla napísať. Chcela som niečo iné, zaujímavé a tak mi to trklo! Pozrela som sa okolo seba a napadlo mi 5 vecí, ktoré mi v poslednej dobe robia fakt radosť a naozaj stoja za to. Tak si dáme dnes niečo iné, nekozmetické, aby ste sa mi tu nenudili. 
 

 Môj odchod do Mexika sa blíži a pomaly ale iste začínam chytať cestovnú horúčku. Letenky sú vytlačené, cestovné poukazy nachystané už sa len pobaliť a odletieť. Ani si teraz neviem predstaviť, že z 10 stupňov, ktoré máme tu v BA pôjdem na 31 v Cancúne :))) ale teším sa!


Minule som zase experimentovala v DM a našla som tento čistič kúpeľne za asi 2 €. Povedala som si, že nemám čo stratiť, ak bude hrozný tak ho miniem rýchlo a viackrát nekúpim. A on je vám ale dobrý! Jednak krásne vonia (sviežo, čisto, sladko fakt príjemne) takže s ním radi robíte a jednak naozaj dobre kúpeľňu aj vyčistí. Určite odporúčam. 


Aj keď si pomelo kupujem už asi tri roky, tento rok som mu úplne prepadla a jem ho skoro každý deň. V tomto momente je to moje najobľúbenejšie ovocie a jedla by som ho doslova na kilá. Inak vedeli ste, že jedno pomelo obsahuje 600 percent odporúčanej dennej dávky vitamínu C? Pomelo teda neuveriteľne posilňuje imunitu, a vylepšuje krásu pokožky. Ak ste ho náhodou ešte neochutnali určite tak urobte, je to veľká mňamka.


Od rodičov som na Valentína dostala úžasnú knihu ,,Myšlienky na každý deň". Je to akoby voľné pokračovanie knihy The Secret, ale v tejto knihy sú len myšlienky, ktoré vám majú pomáhať, aby ste mysleli pozitívne a aby ste si prinášali šťastie. Každá strana obsahuje jednu myšlienku, ktorú si prečítam vždy večer pred spaní, aby som sa naladila pozitívne a na vlne ,,všetko sa dá"


Vedeli ste, že Tatiana je aj v kokosovej verzii? Ja teda nie, kým mi ju mamina minule nedala. A viete aká je to mňamka? Ja teda aby som sa priznala zbožňujem aj klasickú socialistickú Tatianu ale táto kokosová to je hádam ešte vyšší level. Ak viete o niekom, kto má rád kokos určite mu ju kúpte, dám ruku do ohňa za to, že sa poteší.
 
A čo vy? Aká je vaša pätica obľúbených nekozmetických výrobkov? Máte nejaké?

28 komentárov:

  1. Mexiko - no to je paráda! A The secret je dobrá knížka, myšlenky na každý den musí být hezky motivující :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mexiko ti zaaavidim. A secret mam knizku. Je dobra takze si myslim ze i tato bude dobra :) a miluji kokos takze jak uvidim poridim :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tatianu si koupím, protože miluju kokos a sním ji celou sama :-D, díky za tip :-)
    Zvu vás na svoji Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ouuu, tak Mexiko...závidím..bude i výlet k pyramidám? ^_^ Doufám, že pak uděláš aspoň krátký fotoreport ;)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Chceme fotky z dovolenky !
    Chceme fotky z dovolenky !
    Chceme fotky z dovolenky !
    Milujem pomelo, je to moje best ovocie spolu s melonom (cervenym) a hroznom :)
    O Tatiane som nevedela, musim to napravit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Odpovede
    1. Kto by nie :) je to sladké a zdravé co viac chcieť :)

      Odstrániť
  7. To Mexiko ti závidím, taky bych vyrazila :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mexiko, tam bych se taky ráda podívala. :-) Pomelo mám ráda, taky si ho občas koupím. :-)
    http://www.vmemzivote.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Preco prave Mexiko? Chystate sa kupat, alebo spoznavat tamojsie pamiatky a prirodu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z každeho rožka troska :) a prečo tam?ak si odmyslíme to zlé Mexico je podľa mňa úžasná krajina má bohatú históriu (a nielen bohatú ale hlavne fascinujúcu) úžasné pamiatky, nádhernú prírodu a národné parky a to ich jedlo je vrchol. Podľa mňa je to ideálna krajina ak chce človek aj ležať aj vidieť :)

      Odstrániť
  10. Pozerala som na ten Cancún, a je to skutočne krásne miesto. Dúfam, že si to tam poriadne užiješ a potom sa s nami podelíš o zážitky! :) A hlavne, želám šťastnú cestu :)
    A s tou Tatianou si môj človek, kokosová je jednoducho dokonalá. A aj mne chutí o niečo viac než klasická.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mexiko ti tíško závidím, ale riadne si to tam užite a snáď nám ukážeš aj nejaké foto :-) Pomelo tiež zbožňujem a v poslednom čase ho stále kupujeme. A Tatiana? Tak to je moja obľúbená sladká dobrota, ale kokosovú som ešte nemala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa inak aj potraviny nejako tento rok dávajú do popredia pomelo mam pocit ze furt je niekde v akcii :)

      Odstrániť
  12. Páni, Mexiko, to je úžasné! :) Doufám, že bude potom nějaký report :)
    Jinaka pomelo je geniální ovoce, vždycky se ho hrozně přejím, protože je obrovské :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak to máš pravdu ja by som ho sama hádam ani nezjedla :)

      Odstrániť
  13. Pomelo zbožňujem a tiež ho s manželom jeme každý deň. Je skvelý a osviežujúci :-)
    Inak prajem krásnu dovolenku v Mexiku :-)

    http://suesanqa7.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tú Tatianu musím vyskúšať vyzerá veľmi lákavo :) inak aj ja som pomelom ako posadnutá :D len to dá dosť roboty kým ho poriadne ošúpem.. ale tá námaha stojí za to! Uži si Mexiko a dúfam, že sem niečo o dovolenke napíšeš :)

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne