pondelok 30. marca 2015

Avon Winged out


Špirály sú večná dilema každej ženy. Nájsť tú správnu je ako alchýmia, pretože čo sadne jednej nemusí sadnúť druhej. Ako dnes - mamina mi ukazovala jednu NYC špirálu, ktorá je u nich v robote momentálne mega hitom a zhodou okolností to bola jediná špirála od NYC, akú som kedy mala a s kľudom na srdci môžem povedať, že bola aj jedna z najhorších aké som kedy mala. Takže toľko k tomu, že jedna povie, že je naj a druhá, že je mega zlá. Pri špirálach proste obzvlášť (bohužiaľ) platí, že ak si ju nevyskúšate na sebe nebudete vedieť, či vám sedí alebo nie. A potom ešte treba mať na pamäti to, že či je riasenka dobrá alebo nie sa ukáže po dvoch týždňoch.


Avon pred nedávnom prišiel opäť s novou riasenkou Avon Super Extend Winged Out, ktorá má riasy jednak vydvihnúť a jednak krásne rozčesať. Riasenka má havranovo čiernu farbu, ktorá zvýrazní oddelené riasy a očiam dodá sofistikovanejší pohľad. Inak aj keď si vždy kupujem čierne riasenky ešte nikdy som nespozorovala, že by nejaká bola viac čierna ako iná. Z môjho pohľadu, keď je čierna, tak je čierna, ale to len tak mimo témy.
Každopádne! Riasenka má fakt pekné, elegantné balenie, páči sa mi tá čierno- strieborná kombinácia. Tvar obalu je hranatý a veľmi dobre sa drží v ruke. 


Čo určite zaujíma väčšinu žien je, aký má riasenka aplikátor. Je to aplikátor s gumennými štetinami, ktoré sú naukladané nahusto vedľa seba a na každej strane sú rovnaké. A poďme na výsledky:
 

Moje riasy sú pred ako vždy nevýrazné a pomerne svetlé a po použití riasenky sú jednoznačne tmavšie, dlhšie, výraznejšie.
 



Riasenka riasy naozaj neskutočne predlžuje a na konci ich krásne vytočí. Povedala by som, že riasy sú naozaj super oddelené a rozčesané. Práca s aplikátorom je fakt jednoduchá a pohodlná, v podstate stačia dve vrsty a riasy sú naozaj predĺžené a krásne vytočené. Riasenka neopadáva a ani sa nedrolí - ale ako vždy dodávam, to sa mi ešte nikdy nestalo.

Ak očakávate od riasenky predĺženie a rozčesanie mihalníc toto by pre vás mohla byť ,,tá správna". Ešte raz musím Avon pochváliť za ten obal, lebo sa mi naozaj neskutočne páči.

Vám ešte želám úspešný štart do nového (ževraj upršaného) týždňa a budem rada ak mi dáte vedieť aká je vaša obľúbená riasenka? Poradil vám niekto niekedy nejakú riasenku a vám vôbec nesadla?

24 komentárov:

  1. poradil, od Max Factor False Lash Effect :) to bolo sklamanie :) a to isté kultovky SuperMax, či ako sa volá z Avonu a tá druhá kultová z Oriflame...ani jedna mi nevyhovovala ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa z Maxfactoru je super len tá Geisha a potom one tá storočná klasika 2000 calories či ako sa volá :) tie sú super :)

      Odstrániť
  2. Byla mi doporučena rasenka Supershock od Avonu a nechápu, co na ni všichni tak chválí :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú som neskúšala ale chcela som a komentáre na blogu ma odradili :) asi teda našťastie :)

      Odstrániť
  3. sadla ti perfektne.moja oblubena je volumissime od loreal.len keby tolko neotláčala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú som mala tuším raz a zdá sa mi, že bola super. Resp. nepamätám si, že by bola niektorá z Lorealu niekedy zlá :)

      Odstrániť
  4. Ja už som stratila načisto kontakt s Avonom, odkedy mamka prestala robiť Avon Lady. Táto riasenka ale vyzerá celkom dobre :)
    Ja som dala na odporúčanie blogov a kúpila som si Great Lashes od Maybelline a to teda bola katastrofa :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som s Maybelline skončila tuším na strednej škole potom čo ma viackrát fakt naštvala ich riasenkia. Tá žltá je tuším OK, ale za tie peniaze sú aj lacnejšie a lepšie.

      Odstrániť
  5. Páni, udělá ti krásné řasy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja mam z avonu tu big darling bola na nu sama chvala aj ja som bola sňou spokojna ale teraz sa začali hrudky robiť a ako keby začala opadavať, predtym nejaka maskara vydržala aj pol roka kym sa teda neminula a teraz? to aby pomaly po mesiaci človek kupoval druhu, nepúači sa mi tento priemysel ach,,, ale tato tvoja sa mi pači ako maľuje:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá je za mňa stále zatiaľ najlepšia,akú som kedy mala. Ten objem je pre mňa proste wow. Mne inak vydržala celkom dlho, aj keď som ju ku konci doživovala očnými kvapkami :) Ale áno, s tým priemyslom to máš úplnú pravdu. Mňa to hrozne hnevá pri ceruzkách na oči, ktoré zoschnú po pár mesiacoch a potom ich môžem akurát tak vyhodiť :/

      Odstrániť
  7. riasenku mám tiež a zatiaľ mi vyhovuje :) je pravda, že by sa mi zišiel trošku väčší objem ale to riasenka nesľubuje takže som s ňou spokojná čo sa týka predĺženia a rozdelenia mihalníc :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj presne moje slová - spĺňa presne to, čo hovorí, ale objemu viac by určite potešilo :)

      Odstrániť
  8. Já jsem si nechala poradit, ale stejně jsem si koupila jinou. Teď mám řasenku od Rimmelu a jsem spokojená. :-) welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  9. poradil a veľakrát, pretože každému sadne niečo iné :) riasenku od Avonu som asi ešte neskúšala, zatiaľ som spokojná s mojou L´oreal Volume Milion Lashes :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. A ide dobre dolu z oči??? Lebo čo som mala naposledy od avonu..skor mi pojdu dolu všetky mihalnice ako riasenka z nich!!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vyzerá veľmi fajn aj keď ja skôr potrebujem objem ako predĺženie. K tej čiernej farbe ako píšeš v texte - niektoré maskary sú jednoducho menej čierne ako iné - aspoň ja som sa s tým stretla. Napríklad som si v USA kúpila jednu od Covergirl, ktorá mala ešte aj v názve Black voľačo už si nepamätám a na riasach pôsobila skôr tmavohnedo ako tmavý gél na obočie. A pri niektorých maskarách mám proste pocit, že majú intenzitu farby sýtejšiu ako iné, možno som to len ja a všímam si až príliš detailov :))

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Aj ja ju mam, je vcelku fajn, ako pises oddeli a predlzi dobre, len ju treba skombinovat s nejakou objemovou (za mna napr. GOSH woder volume - ja je moja TOP alebo Bourjois Volume Glamour) aby som docielila uspokojivy efekt. A zda sa mi ze nejak divne smrdka...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Aj ja ju mam, je vcelku fajn, ako pises oddeli a predlzi dobre, len ju treba skombinovat s nejakou objemovou (za mna napr. GOSH woder volume - ja je moja TOP alebo Bourjois Volume Glamour) aby som docielila uspokojivy efekt. A zda sa mi ze nejak divne smrdka...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. No, jo, mám ráda plastový kartáčky, takže by mi mohla vyhovovat. Co mi Rimmel zrušil milovanou řasenku, tak tu svoji ideální hledám. (Rimmelu jsem to kvůli jejich božským rtěnkám tak nějak odpustila, ale při hledání nové adeptky na ideální řasenku se jiným značkám nebráním, ze sentimentu jsem si u nich koupila akorát pudr, když jsem si NYXí nedopatřením rozbila. :-) Akorát bych si ji buď víc otřela nebo ji nechala trochu zaschnout, zdá se mi, že máš na řasách té barvy moc a udělala trochu hrudky. Ale tak se na začátku chová spousta řasenek, většinou mi vyhovují až po pár týdnech. (Ve chvíli, kdy začne řasenka tyhle hrudky na řasách dělat znova, je pro změnu zase už vyschlá moc, zhoustla a je čas ji vyhodit.)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Já tuto řasenku mám taky a není špatná, ale příliš mi nevyhovuje. A to si troufám říct, že mám docela pěkné řasy.
    Asi mi vadí ty umělé kartáčky, já nedám dopustit na klasické kartáčky. Zvu Tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne