streda 11. marca 2015

Blogová premiéra značky Yellow Rose


Opäť ďalšia novinka na mojom blogu, ktorú som vyskúšala prvýkrát a bola som tak nadšená, že sa jednoznačne musím podeliť. Neviem ako vy, ale ja som značku Yellow Rose doteraz veľmi nepoznala a okrem jednej stránky úprimne ani neviem, kde sa dá kúpiť. Vec sa má tak, že v zime mali na mojom obľúbenom Macadamia Hair eshope (http://eshop.zahir.sk/) výpredaje a keď som tam videla tento neznámy odličovač povedala som si, že risk je zisk. Súdila som pravdu povediac nie podľa nejakých mojich pocitov, ale podľa toho, že Yellow Rose je značka, ktorá sa využíva ako profesionálna kozmetika v kaderníckych salónoch a teda verila som, že ak neškodí kozmetickým zákazníčkam hádam nebude ani mne.


A čo som si to vlastne objednala? Šetrný dvojfázový odstraňovač očného make-upu, ktorý je vhodný pre citlivú pokožku ako aj nositeľov očných šošoviek. Odličovač obsahuje špeciálne zložky, ktoré odstránia aj vodeodolný make-up, a navyše obsahuje provitamín B5, ktorý posilňuje mihalnice.

Odličovač sa používa naozaj veľmi jednoducho - potrepete flaštičku (Aby sa premiešali obidve vrstvy)  a nanesiete na vatový tampónik. Následne podržíte chvílu na očiach a jemnými pohybmi odlíčite. Bodka a je to!


Ja som si objednala odličovač keď bol v akcii za 10 € a normálne stojí 15 €, takže treba počítať skôr s tou cenou. Tej ceny osobne neľutujem pretože som v poslednej dobe používala pomerne veľa vodeodolnú riasenku, ktorá sa mi s bežnými odličovačmi dávala dole naozaj ťažko, takže moja logika bola -radšej si priplatím ako si zoderiem oči.Celkovo to bol super odličovač (už ho mám na spodku takže ho uvidíte v empties), oči neštípal, všetko išlo dole naozaj expresne.

Ak však máte tip na nejaký dobrý lacný odličovač, ktorý dá naozaj ľahko dole vodeodolnú riasenku šup sem s ním rada ušetrím.

A čo vy? Kupujete si u kozmetičky kozmetiku, ktorú používa ona? Aký máte teraz na poličke očný odličovač?

12 komentárov:

  1. Tak tuhle značku opět neznám :-)) Můj oblíbený odličovač, který mám ve sbírce pořád je dvoufázový expresní odlličovač s chrpou, nedám na něj dopustit :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O značke počujem prvýkrát :) ja používam buď čistiaci gél od Biodermy alebo len oči prejdem micelárkou :)
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O této značce slyším poprvé, já používám nejčastěji Mary kay dvoufázový (lepší jsem zatím opravdu nenašla) a nebo Loreal ten modrý také dvoufázový :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pre mňa je odličovacia klasika micelárka. Niekedy som používala taký dobrý krémový z Avonu, ale začala mi vadiť jeho vôňa. A teraz mám doma aj hydrofilný olej a na ten som veľmi zvedavá :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj micelárka je aj pre mňa klasika :) ale poznáš to, niekedy ti nedá neexperimentovať :)

      Odstrániť
  5. Tak od této značky jsem ještě nic nevyzkoušela.... Já mám momentálně 2fázový odličovač očí od Yves Rocher a je taky naprosto úžasný.... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zas musim povedat...na voedvzdorky jedine saloos hydrofilny olej....stoji +- 3e a krasne vam vyzivuje pokozku okolo oci a mihalnice...len teda, kedze je to priroda, treba davat pozor na trvanlivost...aj ked ja som ho vzdy stihla minut pred jej skoncenim :) J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá cena je super, v týchto vodách by mi ani nenapadlo loviť :) ďakujem!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne