piatok 27. marca 2015

Och! Make-up Revolution Flawless paletka


Omylom som síce na pár hodín tento článok, resp. fotky už publikovala, tak dnes si dáme repete vo verzii tak ako má byť. Ako som včera spomínala, dnes mám pre vás pripravenú jednu vyslovene pecku, a to mega paletku Make-up revolution Ultra eyesshadows, ktorá je proste to TOP čo doma mám. Ak ste si ešte nevšimli stal sa zo mňa number one fanúšik tejto značky, pretože Makeup revolution spĺňa všetko, čo od kozmetiky chcem - super cena, mega kvalitný výkon a úžasný sortiment. A táto paletka je všetko v jednom - je pomerne lacná (+- 14€), má nenormálne krásne farby a je ich fakt veľa a môžem ju používať každý deň, pretože sú to všetko farby, ktoré nosím a hodia sa mi.


Čo sa týka balenia - je to veľká čierna lesklá paletka, ktorá sa ľahko zapacká. Aj keď paletka obsahuje všetky tiene, ktoré by som kedy mohla potrebovať nie je podľa mňa ideálna na cestovanie, lebo je pomerne veľká, takže mi to zapackanie až tak nevadí. Doma sa môžem hanbiť akurát tak sama pred sebou a so sebou som vysporiadaná. Na jednej strane sú tiene a na druhej veľké zrkadlo. Paletka neobsahuje žiaden štetec, čo je možno škoda - Makeup revolution robí fakt dobré štetce, takže ďalší do zbierky by ma určite neurobil smutnou.


Paletka obsahuje 24 prekrásnych tieňov, pričom výber poteší každú babu. Nájdete tam rozjasňovače, matné farby, tmavé farby a jemnejšie farby, ideálne na každý deň. Aj keď mám paletku doma už fakt dlho neviem sa jej nabažiť a vynapozerať sa na ňu, pretože niekto tam ďaleko v UK urobil pri jej návrhu fakt dobrú robotu. Aj keď sa opakujem, musím napísať, že lepšiu skladbu tieňov doma nemám. 
Musím dať ešte do pozornosti lesklé tiene, ktoré sú moje najobľúbenejšie -sú naozaj krásne a úžasne maslové. Nanášať ich je jedna radosť a dokonca aj s najhorším štetcom, aký doma nájdete.

Čo sa týka samotnej kvality tieňov - nemám čo vytknúť. Tiene sú úžasne maslové, silno pigmentované a vydržia celý deň.Uznajte sami - nižšie nájdete swatche, pričom všade je len jedna vrstva:






Ja mám paletku z http://www.parfemy-elnino.sk/, kde majú okrem tejto paletky aj rôzne iné, ktoré vám naozaj nenabúrajú rozpočet. 


A čo vy? Je tu ešte nejaký iný nadšenec? Poznáte ešte nejakú inú značku, ktorá má takéto super ceny a tak kvalitné maľovátka? Čo máte doma z Makeup revolution? Čo vás láka?




12 komentárov:

  1. Pekné neutrálne odtiene. :) Ja by som ich však asi nikdy nedokázala všetky minúť. :D

    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja si inak tiež neviem predstaviť ako a kedy ich miniem :)

      Odstrániť
  2. Paletka je nádherná, odstíny se mi moc líbí. Navíc stíny od Make-up Revolution mám moc ráda a jsem s nimi spokojená, takže věřím, že i tyto jsou bezva :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásná paletka, výběr barev je přesně podle mého gusta ! :) taky mám jednu paletku od MR Euphoria, nejvíce se mi na ni líbí, že obsahuje trio na konturování ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne