štvrtok 26. marca 2015

Týždeň, či skôr týždne v obrázkoch

Nakoľko sa cítim stále trochu grogy a nevyspato rozhodla som sa dnes pripraviť skôr taký oddychový, obrázkový príspevok. Fotky má podľa mňa rád každý, takže dúfam, že týmto príspevkom neurobím službu len sebe ale aj vám. Ak ste teda zvedavé/ý aké boli moje posledné týždne, nech sa páči :))

A nebojte, o Mexiku bude samostatný článok!


Začneme asi jednou akciou na ktorej som bola začiatkom marca a hneď ako budem môcť napíšem vám o nej viac. Zatiaľ asi len toľko, že sa odohrávala v slnečnom Cannes, ktoré pre mňa bolo akoby predprípravou na dovolenku. Vonku síce nebolo 35 stupňov ako v Mexiku, ale bolo tam krásne,slnečno a to človeka veru dobije energiou. Sťažujete sa na nedostatok mojich fotiek, tak začneme hneď jednou selfie :))


Bývala som v prekrásnom hotely Martinez, ktorý patrí medzi top hotely v Cannes a svoje miesto si dokonca drží aj v svetovom rebríčku. Hotel bol síce starší, ale taký ten ,,francúzsky glamour" mu určite nechýbal. Čo ma zaujalo asi najviac, bola posteľ v hotely (doteraz nechápem, prečo som ju neodfotila), ktorá bola vysoká do polovice mojich stehien (a to mám 170cm).


A to jedlo! Och! Prvýkrát som mala možnosť vyskúšať Michelinovú reštauráciu a bol to veru zážitok. Nielen jedlo, ale aj fungovanie čašníkov, servírovanie, to keď k vám v závere večere dôjde kuchár a chce sa s vami porozprávať o tom, ako vám chutilo. No nie nadarmo sú tieto reštaurácie proste najlepšie. Inak ak sa mám priznať celá večera bola pre mňa tak trochu výzva a povedala som si, že ochutnám jedlá, ktoré som ešte nikdy nemala. Takže to vidíte na fotke vyššie - slávka, ježko a to tretie bol losos s kaviárom. 
 

Sladké o prekonávaní nebolo, to bolo skôr naopak o upieraní si :)) Bolo ho hrooozne veľa a neskutočne chutné!

Túto fotku som tak trochu ukradla, ale verím, že sa jej majiteľ nenahnevá. Je to podľa mňa mega štýlové tričko a ak máte kamarátku blondínku nepochybujem, že by sa mu neskutočne potešila (Alebo by sa jej hodilo). Ja jednu takú na mysli mám, tak ak ešte pár týždňov v obchode vydrží dostane ho na nejaký sviatok. Barbie proste musí mať Barbie tričko! A je tuším zo Zary alebo Bershky. Ak obehnete nákupné centrum určite ho nájdete.


Idem chronologicky, takže jedna Mexická. To len na také malé vytvorenie atmosféry :)) V Mexiku sme bývali v časti Playacar (Playa del Carmen na Riviére Maya, neďaleko Cancúnu) a musím vám napísať, že ak hľadáte akvamarínové more a láka vás Mexiko, toto je vaša destinácia. Okrem krásneho mora je tam kopec zelene a hlavne neskutočne bezpečne. Viac fotiek a zážitkov čoskoro :))


Môj nový úlovok bol láska na prvý pohľad! Nie je z Mexika ale z http://postovnezdarma.cz/ ale to mu na kráse vôbec neuberá. Čakal ma doma keď som prišla a hneď som si ho proste musela dať. Je to dokonalý statement náhrdelník, ktorý dodá šmrnc každému outfitu. Páči sa mi kombinácia tej šnúry s elegantným vzorom náhrdelnika - je potom vhodný na všedný deň ale aj na nejakú udalosť. Veľkosť náhrdelníka sa dá korigovať vďaka retiazke, ktorá je na zapínaní, takže sadne na každý krk.
Inak takéto šnúrky namiesto retiazok sú veľmi praktické, pretože vám nezhrdzavejú ak si na ne nastriekate voňavku. Všetko, čo udrží náramok dlhšie krajší je pre mňa jednoznačne plus! Jeho cena je 13,42 € a ako vyplýva z názvu stránky poštovné je zdarma :)) Niekedy treba vedieť hľadať krásne veci aj na naozaj odľahlých miestach.

Aby ste to chápali- ja mám naozaj rada kino a filmy ale orientujem sa výhradne na romantické komédie. Keď som videla v kine trailer na Stratené Dievča/ Gone Girl, celkom na to zaujalo. Ben Affleck ako manžel, ktorý je obvinený z vraždy svojej ženy. Trailer sa sústredil najmä na to, čo všetko vedia urobiť médiá a ako vyobraziť človeka v jeho prospech alebo neprospech. V konečnom dôsledku to bol neskutočne napínavý film, ktorý skončil fakt divne a každopádne zanechal vo mne taký ten pocit, že som si pozrela fakt niečo dobré. Odporúčam kade chodím, naozaj som už dlho nič lepšie nevidela.


To je teda na dnes asi všetko. Snažila som sa zachytiť z každého rožka troška, tak si hádam každý našiel to svoje. Zajtra sa môžete tešiť na recenziu o jednej veci, ktorú keď uvidíte neodoláte!

A čo vy? Aké boli vaše týždne? Bolo nejaké cestovanie? Dobrý film? Dobrý nákup? Niečo čo pobavilo? Nahnevalo?

21 komentárov:

  1. Vitaj späť! :)Už sa hrozne teším na fotky z Mexika! Nemala si problém zvyknúť si na časové zmeny?
    Jedlo vyzerá veľmi lákavo, ale na ježka by som sa nahovoriť nedala, podľa mňa je to hrozne cute zvieratko.
    Gone girl sme s drahým boli pozrieť v kine týždeň po svadbe (najlepší nápad to teda nebol) :-D a tiež sa mi veľmi páčil, nedávno som si kúpila aj knižnú predlohu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani mi nehovor o časových zmenách! V Mexiku som bola prvé dve noci úplne ale úplne dezorientovaná a keď som sa v noci budila nevedela som kde som, čo som. Tu som síce dezorientovaná nebola ale som úplne nevyspatá, lebo sa stále budím a neviem spať :/
      Gone girl týždeň po svadbe :D no to neni nič moc, najmä ak je ten film je aj z časti o tom ako sa zopsuje a zovšednie manželstvo :)) a je kniha lepšia?

      Odstrániť
    2. Pár dni to potrvá, kým sa dostaneš do bežného režimu. Neboj, o chvíľu to bude :-)
      Ešte som sa k nej nestihla dostať :-/

      Odstrániť
  2. Vitaj späť :) na tých fotkách vyzeráš fakt skvelo, a články takéhoto typu milujem! Taktiež sa mi veľmi páči aj to tričko, má originálny text :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fuha, tak Cannes..no tiše závidím..vypadá to krásně, jídlo lahodně..mmm..líbilo by se mi to =D
    Já bych rád dovolenkoval, ale teď to nějak nejde, bohužel..takže se nemůžu dočkat léta, to už doufám někam vyrazíme..potebujeme to jako sůl =). Těším se na post o Mexiku..fakt!!

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš a to ja budem v lete závidieť každému na okolí :)

      Odstrániť
  4. Just loved your blog dear ...quite interesting things to explore ... and you look great....
    keep in touch dear.. http://glamforgood.blogspot.in

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No tak Riviera je moj sen, takze slintam a nie len nad Michelinom :) inak my mame doma takuto vysoku manzelsku postel a je to perfektne, sice som si musela zvykat (predtym sme spali na futone, cize takmer na zemi, ale dnes uz sa citim divne na "nizkych" cize klasickych posteliach. A este sa mi paci ten nahrdelnik, ja sice na taketo masivne nie som, ale tento je z tych decentnejsich.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z extremu do extremu :) A Riviéra je fakt krásna, najmä ta atmosféra tam :)

      Odstrániť
  6. Tyto články s random fotkami mám moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jídlo je parádní. Škoda té postele, ale nevadí. My máme doma taky vyšší postel a je to super. :-)

    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Do postele sa oplatí investovať, človek je tam každý večer :)

      Odstrániť
  8. Těším se na článek o Mexiku :) Jinak chválím náhrdelník, je božský a brala bych jej hned :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pekny nahrdelnik, ja ho mam za cca. 5 EUR, postovne tiez zadarmo:)
    http://www.ebay.com/itm/Hot-Lady-Women-Bib-Statement-Necklace-Crystal-Rhinestone-Collar-Chain-Pendant-/400733239148?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item5d4d8ff76c

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten náhrdelník je nádherný!!! Gone Girls som videla a zostala som z toho filmu veru riadne preľaknutá... fuuha niektoré scény pre silné žalúdky.. normálne som sa bála potom zaspať :D asi by som si mala v blízkom čase pozrieť nejaký horor nech nie je zo mňa taká bábovka :)

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
  11. čo používaš na vlasy? máš ich krásne lesklé!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne